П`ятниця, 29.03.2024, 01:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 15
Літні канікули у розпалі. Діти насолоджуються відпочинком не тільки вдома, але й у пришкільних таборах, які цьогоріч, як розповіла провідний спеціаліст Бурштинського відділу освіти Аліна Рега, мають нове спрямування -  поглиблене вивчення англійської мови. 
На допомогу місцевим вчителям були запрошені волонтери - студенти Івно-Франківського Прикарпатського університету. Літнім оздоровленням, зі слів пані Аліни, у пришкільних таборах у місті Бурштині охоплено близько 200 дітей. На їх харчування, у порівнянні з минулим роком, виділена значно більша сума коштів - 15 гривень на одного школяра в день, у 2014 році ця сума складала всього 7 гривень. Літні пришкільні табори розпочали свою роботу 2 червня і триватимуть до 15 червня. Завітавши до одного із таких мовних таборів, зокрема Бурштинського навчально-виховного комплексу, потрапили на заняття, яке відбувалося в легкій ігровій формі. Відмінність від стандартного заняття з іноземної мови у навчальний ... Читати далі »
Переглядів: 645 | Додав: vovak | Дата: 15.06.2015 | Коментарі(1)

30 травня в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулося святкування Дня університету в рамках проведення Дня міста Києва. Для участі в святкуванні зареєструвалося більше 600 випускників університету із усієї України. В програму заходів святкування увійшло «КулінарШоу», участь в якому брали 16 команд структурних підрозділів університету: інститутів, коледжів та  факультетів університету.

Команда Бурштинського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ «Галицькі батяри» демонструвала свої кулінарні вміння у приготуванні страв на відкритому вогні, а саме у номінаціях «Страва в казані» та «Барбекю». В склад команди увійшли студенти І-ІІ курсів, які здобувають спеціальність «Виробництво харчової продукції»: Шемберко ... Читати далі »
Переглядів: 1275 | Додав: vovak | Дата: 15.06.2015 | Коментарі(0)

За минулий тиждень відремонтований грейдер порівняв вулиці Івана Франка, Липову, О.Басараб та частину Сагайдачного. На цьому тижні планують порівняти грейдером вулицю Герцена та виконати свою обіцянку сільському голові Озерян (ще минулого тижня ми писали про те, що сільський голова Озерян звернувся до міського голови Бурштина з проханням пустити грейдер дорогою до села. А  22 червня (як було заплановано раніше) грейдер пройде дорогою до Вигівки (якщо будуть погода та паливо). Також буде прибрано все з вулиці Коновальця (щоб там можна було проїхати) і доставлено бруківку. Про це було повідомлено на понеділковій нараді в голови міської ради.

Окрім того на нараді було зазначено, що наразі немає змоги запустити фонтан у центрі міста. Як зазначив міський голова Петро Курляк: «для запуску фонтану немає коштів, адже потрібно одній людині півроку платити зарплату та оплачувати електроенергію ... Читати далі »

Переглядів: 642 | Додав: vovak | Дата: 15.06.2015 | Коментарі(0)

Про це на понеділковій нараді повідомив міський голова Петро Курляк. Натомість, як ми вже повідомляли раніше, до об’єднаної територіальної громади Бурштина може приєднатися ще й Задністрянськ.
До слова, сьогодні (у понеділок) в Івано-Франківську відбулась чергова нарада з питань підготовки перспективного плану формування територій громад області.
Голова ОДА Олег Гончарук під час обговорення повідомив, що в п'ятницю, 12 червня, у Києві відбулося засідання Ради регіонів. За словами Гончарука, влада запевнила, що примусового об'єднання громад не буде.
"Що буде, якщо область не прийме узгодженої позиції? Нічого. Ніхто нікого заставляти не буде. Застерігаю голів РДА в залі: люди мають самі зрозуміти, що їм потрібно. Напрацювання є, мене тішить робота Бурштина, який демонструює розуміння і одностайність. Так жити, як ми тепер живемо, неможливо. Зміни будуть. І сподіваюся, область покаже результат", – заначив голова ... Читати далі »
Переглядів: 585 | Додав: vovak | Дата: 15.06.2015 | Коментарі(1)