Четвер, 25.04.2024, 05:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 30
Вкотре доводиться нагадувати вам, що місто Бурштин вже не у складі Галицького району.
Тому офіційна поштова адреса має звучати так: Івано-Франківська область, місто Бурштин, вул...
Просимо бути уважними при заповненні кореспонденції!
Міська рада
Переглядів: 682 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)

Процедура лікування за державною програмою 2501460 «Комплексне медико-санітарне забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»
Згідно Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для комплексного медико-санітарного забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 № 134, бюджетні кошти спрямовуються на надання медичної допомоги громадянам, захворювання яких пов’язані з наслідками Чорнобильської катастрофи, а також лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи у закладах охорони здоров’я державної та комунальної форми в ... Читати далі »

Переглядів: 632 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)

19 червня у місті Бурштині відбулася робоча зустріч керівництва та працівників Бурштинської міської ради, представників бізнесу міста, громадських організацій із делегацією Федерації канадських муніципалітетів, проекту ПРОМІС та Асоціації міст України. 
Делегація прибула у складі 9-ти представників проекту: Ігор Лепьошкін - головний експерт з питань демократичного врядування та місцевого розвитку, проект ПРОМІС, Ейлін Гізбрехт – муніципальний експерт з питань демократичного врядування та розвитку бізнесу, м.Едмонтон, Канада, Керол Кардіш - консультант з питань розробки програм, м. Отава, Канада, Соломія Рожко – консультант з питань гендерної рівності,  Наталія Лазаренко – координатор міжнародних проектів, Асоціація міст України та Денис Даниленко – перекладач,
 Підставою для робочої зустрічі стала участь міста Бурштина у конкурсному відборі Проекту «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який впроваджує Федераці ... Читати далі »

Переглядів: 660 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)

24 червня  2015 року в ПК «Прометей» відбулася робоча група за участю керівництва та працівників міської ради, компанії ДТЕК, ГЦ «Ділові ініціативи», які є консультантами підготовки Стратегії та громади міста щодо напрацювання напрямів співпраці компанії з Бурштинською міською радою в рамках наступної Стратегії соціального партнерства на 2016-2018 роки.
Під час засідання представники громадського центру «Ділові ініціативи» представили учасникам робочої групи карти проблем по 4 напрямах, які планувалося включити до майбутньої Стратегії:  «Охорона здоров’я», «Підвищення конкурентоспроможності  Бурштинської громади», «Соціальна сфера та активізація громади», «Енергоефективність».  Карти проблем по цих напрямах розроблялися міською радою спільно з громадою міста. 
Керівник департамену соціального розвитку В. Гриб запропонувала змінити назву із Стратегії соціальн ... Читати далі »

Переглядів: 600 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)

Місто Бурштин, з новим статусом, отримало можливість створення різних структурних підрозділів міської ради, серед яких - відділ молоді і спорту. Начальником відділу на конкурсній основі було обрано Галину Миколаївну Олексин. Про роботу відділу, про те яким є спортивно-мололдіжне середовище міста дізнавалися у розмові з пані Галиною.

- Що сьогодні собою являє відділ молоді і спорту у нашому місті, яка кількість працівників, які саме питання є у вашій компетенції?
- Відділ молоді і спорту Бурштинської міської ради створений рішенням міської ради відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування». Сьогодні у відділі працює тільки двоє людей, тобто я, як начальник відділу, та головний спеціаліст відділу Оксана Федорівна Дейсак. Вакантною наразі залишається посада провідного спеціаліста. Ми потребуємо сьогодні у нашій команді таку людину, яка б добре відала питаннями спорту, була активною та цілеспрямованою, мала велике бажання працювати ... Читати далі »

Переглядів: 965 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)

У зв’язку з прийняттям Закону України від 28 грудня 2014 р. № 76-VIII “Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України” Кабінет Міністрів України прийняв Постанову №389 від 04 червня 2015р.  «Про затвердження Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї».
Цей Порядок визначає механізм реалізації права на отримання пільг з оплати послуг за користування житлом (квартирна плата, плата за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), комунальних послуг (централізоване постачання холодної води, централізоване постачання гарячої води, водовідведення, газо- та електропостачання, централізоване опалення, вивезення побутових відходів), паливом, скрапленим газом, телефоном, а також послуг із встановлення квартирних телефонів (далі — пільги) залежно від середньомісячного сукупного доходу сім’ї осіб, які мають п ... Читати далі »

Переглядів: 927 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)