Четвер, 18.04.2024, 15:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 08

Одним із найболючіших питань на сьогодні у Бурштині є наповнення міського бюджету.
Зокрема, як вже неодноразово зазначалося, до кінця року коштів на виплату зарплат бюджетним установам міста не вистачає.
Тому депутатський корпус та члени виконавчого органу Бурштинської міської ради активно працюють над проектами, котрі дозволили б міській раді підзаробити.
За інформацією начальника земельно-екологічного відділу Бурштинської міської ради Володимира Копаниці, на завершальному етапі сьогодні знаходиться розробка проектів з продажу земельних ділянок з аукціону.
Також міськрада планує продати з аукціону танцмайданчик у міському парку (наразі триває погодження поштової адреси) та майновий комплекс відомий під назвою «старе приміщення міліції».
Усі ці питання мають бути готові до розгляду на черговій сесії міської ради, котра відбудеться у липні.

 
Переглядів: 565 | Додав: vovak | Дата: 08.06.2015 | Коментарі(0)

Згідно зі ст. 11 Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП) і ст. 2 Закону України «Про колективні договори та угоди» від 01.07.93 р. № 3356-XII (далі – Закон про колдоговори) колективний договір укладається на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності незалежно від форм власності та господарювання, які використовують найману працю та мають права юридичної особи. Тобто колективний договір укладають не тільки суб’єкти підприємницької діяльності, але і будь-які інші організації, чия діяльність не належить до підприємницької, наприклад бюджетні та громадські організації. Суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи, які не мають статусу юридичної особи, не зобов’язані укладати колективний договір з найманими працівниками.
Отже, колективний договір є основним документом, що регулює відносини власників підприємства та найманих працівників.
Згідно зі ст. 12 КЗпП і ст. 3 Закону п ... Читати далі »
Переглядів: 612 | Додав: vovak | Дата: 08.06.2015 | Коментарі(0)

ВСЗН інформує:

З метою забезпечення реалізації права учасників антитерористичної операції на санаторно-курортне лікування відділ соціального захисту населення Бурштинської міської ради інформує, що набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 року №200 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції.»
Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених у державному бюджеті за бюджетною програмою “Забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням” на забезпечення санаторно-курортним лікуванням осіб, які постраждали під час проведення антитерористичної операції та яким встановлено статус учасника бойових дій чи інваліда війни відповідно до пункту 19 частини першої статті 6 та пункту 1 частини другої статті 7 Закону України “Про статус ветеранів ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: vovak | Дата: 08.06.2015 | Коментарі(0)

Незабаром грейдер прогорне дорогу до Озерян. Про це повідомив під час сесії міської ради, що відбулася 28 травня, міський голова Петро Курляк.

«Ще не до кінця об’єднавшись у єдину громаду місто Бурштин вже починає думати про села. На прохання сільського голови Озерян Романа Кліща ми пустимо туди грейдер, щоб він розрівняв дорогу» - зазначив під час обговорення бюджетних питань Петро Іванович.

Як запевнив на понеділковій (сьогоднішній) нараді у голови директор КП «Житловик» Віктор Марчук, ремонт грейдера сьогодні завершиться і завтра він виїде на роботу. В тому числі і на міські дороги, котрі треба профілювати і рівняти.

Щодо подальшого ремонту доріг у Бурштині, то два з половиною КРАЗи асфальту потрібно ще придбати.  Цей асфальт буде використано для ремонту об’їзної  Стуса-Коновальця,вулиць  О.Басараб, Енергетиків та С.Петлюри ... Читати далі »

Переглядів: 681 | Додав: vovak | Дата: 08.06.2015 | Коментарі(1)

На п’ятницю,  12 червня, міський голова скликає позачергову сесію депутатів Бурштинської міської ради шостого скликання.

Питання – ухвалення остаточного рішення про об’єднання громад для подачі на розгляд сесії обласної ради.

Про це було повідомлено на понеділковій нараді у міського голови.

Офіційне розпорядження - згодом.

До слова, на п’ятничній сесії обласної ради питання про об’єднання громад так і не розглянули. Як виявилось, ні у кого, окрім представників Бурштина, готових документів не було. Тож на 26 червня призначено позачергову сесію обласної ради на котрій першим питанням буде "Про створення об’єднаної територіальної громади міста Бурштина". 

Переглядів: 612 | Додав: vovak | Дата: 08.06.2015 | Коментарі(0)