П`ятниця, 26.04.2024, 23:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 24
12 березня 2013 року відбувся урочистий старт проекту "ДОСТУПНЕ ТЕПЛО - Фонд енергозбереження міста Бурштина", який реалізовується за фінансової підтримки Компанії ДТЕК згідно Стратегії соціального партнерства. В рамках проекту планується надати фінансову підтримку 300 ініціативам жителів міста в сфері енергозбереження.

У роботі круглого столу, яким розпочався проект у Бурштині, взяли участь міський голова Петро Курляк, керівники банківських установ міста, будівельних компаній,  а саме директор ТОВ "Західрембуд" Любомир Головчак, директор "ХамстерПромТех" Євгеній Фофонов, директор Департаменту сталого розвитку компанії ДТЕК Вікторія Гриб, директор ВП ДТЕК Бурштинська ТЕС Михайло Мальований, керівник проекту "Угода мерів-Схід" Анатолій Копець, керівники департаментів компанії ДТЕК та установ міста.
Проект ДОСТУПНЕ ТЕПЛО - перший з 10 ініціатив у сфері енергозбереження, які фінансуються компанією ДТЕ ... Читати далі »
Переглядів: 855 | Додав: vovak | Дата: 24.03.2013 | Коментарі(0)

Наше життя, місто, чи навіть випадкова прогулянка завжди наповнена цікавими та непересічними особистостями. Багато людей можуть цьому заперечити, спростувати, що всіх знаємо, всі звичайні. Та все ж таки мабуть не всіх. Бурштинці, чи знаєте ви здавалось би звичайного сімнадцятирічного хлопчину з вашого ж міста - Тараса Марищука? Познайомилась я з цією особистістю майже випадково. (Чомусь всі цікаві знайомства відбуваються випадково). І була здивована, десь вражена, і у всякому випадку не залишилась байдужою до його творчості. На його 17 років він доволі глибоко мислить, і так само не поверхнево переживає всі емоції по відношенню життя. Веде свою публічну творчу сторінку в соціальній мережі «Вконтакті», і набирає щораз більшої популярності.
Народився в м. Івано-Франківську, 26 листопада 1995 року. Навчався в м. Бурштині в ЗОШ №2 з 1 по 9 клас, другий рік навчається в Бурштинському Торгівельно-Економічному К ... Читати далі »
Переглядів: 1470 | Додав: vovak | Дата: 24.03.2013 | Коментарі(0)

Благоустрій та озеленення є однією з найважливіших сфер муніципального господарства, бо саме заходи по озелененню міста здатні суттєво покращити екологічний стан і зовнішній вигляд міста. Даними проблемами у Бурштині займається господарство благоустрою та озеленення КП «Житловик» на чолі з Ганною Іванівною Матіїшин.
- Ганно Іванівно, розкажіть читачам нашої газети про досягнення вашого господарства за минулий рік.
- В 2012-му році завдяки виділеним екологічним коштам нами було проведено ряд заходів з озеленення прибудинкових територій: на вулицях Січових Стрільців, 11, Стуса, 5, 7, Ольги Басараб, 4. Біля школи №2 було висаджено алею троянд. Минулого року господарство благоустрою та озеленення провело висадку більше 2.5 тис. низькорослих декоративних багаторічників. Ми здійснювали чистку дерев, доглядали за газонами. Також провели роботи для захисту будинків від підтоплень, це, зокрема, будинки на вулиц ... Читати далі »
Переглядів: 760 | Додав: vovak | Дата: 24.03.2013 | Коментарі(0)

Комфортне, зручне та безпечне життя забезпечує бурштинцям Житлово-експлуатаційне господарство КП «Житловик». Саме вони надають споживачам такі необхідні послуги, як різноманітні ремонти, вивіз сміття, прибирання тощо. В ЖЕГ зараз працює 86 чоловік під керівництвом Мельничука Романа Володимировича.
- Романе Володимировичу, чим запам’ятався Вам минулий рік, які роботи виконувались?
- Знаєте, всіх робіт перелічити складно, проте розповім про будівництво, розширення та реконструкцію сміттєвих майданчиків, які проводились на вулицях С.Стрільців, Коновальця, Стуса, Басараб, Шухевича. Охопили також вулиці Енергетиків, Міцкевича, Бандери. В минулому році проводили реконструкцію каналізаційних мереж і споруд на них в навчальних закладах міста, по вулиці Стуса, Енергетиків, Міцкевича. Провели капітальний ремонт покрівлі будинку №5 по вулиці Гнатюка, зробили ремонт сходової клітки в будинку №12 по вулиці С. Стріл ... Читати далі »
Переглядів: 761 | Додав: vovak | Дата: 24.03.2013 | Коментарі(0)

Діяльність водно-каналізаційного господарства КП «Житловик» чимось схожа на роботу судин та артерій в організмі, чия роль є важливою та необхідною для життєдіяльності нашого міста. Нині в водно-каналізаційному господарстві трудяться 138 працівників на чолі з начальником Юрієм Юрієвичем Угрюмовим. Саме Юрія Юрієвича ми вирішили розпитати про справи насушні.
- Розкажіть, будь-ласка, про роботи, які були виконані господарством в минулому році.
- Минулого 2012 року водно-каналізаційним господарством КП «Житловик» було проведено цілий ряд заходів з реконструкції необхідного устаткування. Зокрема, проведені реконструкції споруд для очищення стічних вод, реконструкції каналізаційно-насосних станцій №4, №5, №2, реконструкція напірного каналізаційного колектора №2, реконструкція роздільних каналізаційних мереж на вулицях Енергетиків, Стуса, Коновальця, Басараб, Січових Стрільців. Зроблено також капітальний ремон ... Читати далі »
Переглядів: 864 | Додав: vovak | Дата: 24.03.2013 | Коментарі(0)

«Бурштинський вісник» продовжує знайомити читачів з бурштинцями, які чогось досягли в своєму житті. Георгій Джапарідзе - молодий хлопець, котрий увесь свій вільний час присвячує заняттям на борцівському килимі. І зусилля, підкріплені батьківськими порадами, приносять гарний результат. 20 лютого Георгій здобув перше місце на чемпіонаті області серед студентів.
- Отож, Георгію, ролзкажи, будь ласка, читачам газети про себе. Де ти народився, де навчався, чим займаєшся зараз?
- Звати мене Джапарідзе Георгій Гівійович. Народився я у місті Хмельницькому в далекому 1993 році. А вже у 1995 році перехів з батьками і з сестричкою жити до міста Бурштина. Навчався у другій загально-освітній школі 1-3 ступеня міста Бурштина. У 2009 році поступив у Фізико-технічний Ліцей Університету Нафти і Газу, де і провчився 2 роки. Зараз найвчаюся в Університеті Нафти і Газу на 2 курсі на факультеті «Спорудження Нафто-Газопроводів». У вільний час займаюся вільною боротьбою.
- Розкажи біль ... Читати далі »
Переглядів: 1086 | Додав: vovak | Дата: 24.03.2013 | Коментарі(1)