Середа, 24.04.2024, 09:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 24 » ДОСТУПНЕ ТЕПЛО для Бурштина
21:51
ДОСТУПНЕ ТЕПЛО для Бурштина
12 березня 2013 року відбувся урочистий старт проекту "ДОСТУПНЕ ТЕПЛО - Фонд енергозбереження міста Бурштина", який реалізовується за фінансової підтримки Компанії ДТЕК згідно Стратегії соціального партнерства. В рамках проекту планується надати фінансову підтримку 300 ініціативам жителів міста в сфері енергозбереження.

У роботі круглого столу, яким розпочався проект у Бурштині, взяли участь міський голова Петро Курляк, керівники банківських установ міста, будівельних компаній,  а саме директор ТОВ "Західрембуд" Любомир Головчак, директор "ХамстерПромТех" Євгеній Фофонов, директор Департаменту сталого розвитку компанії ДТЕК Вікторія Гриб, директор ВП ДТЕК Бурштинська ТЕС Михайло Мальований, керівник проекту "Угода мерів-Схід" Анатолій Копець, керівники департаментів компанії ДТЕК та установ міста.
Проект ДОСТУПНЕ ТЕПЛО - перший з 10 ініціатив у сфері енергозбереження, які фінансуються компанією ДТЕК та Бурштинською міською радою в рамках напряму "Енергозбереження" Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕК та м.Бурштина. Проект спрямований на надання допомоги жителям міста у впровадженні невеликих, але важливих для економії та комфортної температури у приміщенні ініціатив - заміна вікон та дверей, фасадне утеплення та опалення приватних будинків, використання джерел обігріву з використанням відновлювальних та альтернативних видів палива.
Компанія ДТЕК придіялє значну увагу змінам у сприйнятті жителями можливостей енергоефективності. Зокрема Вікторія Гриб зазначила:
« ДОСТУПНЕ ТЕПЛО є важливою ініціативою, оскільки дозволяє залучити жителів до формування енергоефективного середовища. Для кожного успішно працюючого підприємства потрібна соціальна стабільність у місті, яка не можлива без комфортних умов проживання.»
 Анатолій Копець, керівник проекту "Угода мерів-Схід", наголосив на наступному:
«Чудово, що за підтримки соціально відповідальної компанії місто впроваджує такі цікаві фінансові ініціативи. Та головне, що існує політична воля та робиться велика робота в головному напрямку - не допустити фактичного зростання платежів за енергоносії для жителів. У всьому світі це сьогодні найгостріша проблема, якій керівництво міста та компанії ДТЕК приділяє постійну увагу.»
Представники банків та будівельних компаній висловили готовність взяти участь у проекті та запропонували цікаві механізми здешевлення робіт для споживачів.
Впроваджує проект Агенція місцевого економічного розвитку Бурштина. Отримати детальнішу іфнормацію та залишити заявку на участь можна на нашому сайті у розділі « Енергозбереження»
Олександр Бабій, директор АМЕР

Переглядів: 855 | Додав: vovak | Теги: Бурштин, Доступне Тепло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: