П`ятниця, 29.03.2024, 11:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 24 » Георгій ДЖАПАРІДЗЕ: УСЕ - ЗАВДЯКИ БАТЬКУ-ТРЕНЕРУ
21:31
Георгій ДЖАПАРІДЗЕ: УСЕ - ЗАВДЯКИ БАТЬКУ-ТРЕНЕРУ
«Бурштинський вісник» продовжує знайомити читачів з бурштинцями, які чогось досягли в своєму житті. Георгій Джапарідзе - молодий хлопець, котрий увесь свій вільний час присвячує заняттям на борцівському килимі. І зусилля, підкріплені батьківськими порадами, приносять гарний результат. 20 лютого Георгій здобув перше місце на чемпіонаті області серед студентів.
- Отож, Георгію, ролзкажи, будь ласка, читачам газети про себе. Де ти народився, де навчався, чим займаєшся зараз?
- Звати мене Джапарідзе Георгій Гівійович. Народився я у місті Хмельницькому в далекому 1993 році. А вже у 1995 році перехів з батьками і з сестричкою жити до міста Бурштина. Навчався у другій загально-освітній школі 1-3 ступеня міста Бурштина. У 2009 році поступив у Фізико-технічний Ліцей Університету Нафти і Газу, де і провчився 2 роки. Зараз найвчаюся в Університеті Нафти і Газу на 2 курсі на факультеті «Спорудження Нафто-Газопроводів». У вільний час займаюся вільною боротьбою.
- Розкажи більше про вільну боротьбу.Про змагання, досягнення?
- Чесно сказати, ще напвено навіть добре ходити я не вмів та вже повзав і проводив час на борцівському килимі. З малку мене привчали до фізичних вправ і режиму і вже у  віці 7-8 рочків я почав виступати на різних змаганнях, де і здубував свої перші перемоги і поразки. Змалку мені почав подобатись цей прекрасний і богатирський вид спорту.
Правда спочатку не все так легко давалося! Але завдяки підтримки хорошого тренера, і в одночас батька, Гіві Джапарідзе я зумів перебороти всі свої трудності і прямувати вперед.
Завдяки настирливим тренуванням у 2008 році я виконав норматив КМС (кандидати у майстри спорту) а також ставав неодноразовим чемпіоном і призером чемпіонатів і кубків області серед кадетів, юніорів а також чоловіків. Брав учать і був призером у багатьох Всеукраїнський і міжнародних турнірах. Брав участь у Чемпіонатах України і входив до складу збірної команди області.
А 20 лютого виборов 1 місце у чемпіонаті області серед студентів Івано-Франківської області і потрапив у склад збірної області яка поїде 9 квітня до міста Львова де буде проводитися Чемпіонат України серед студентів.
- Знаю, що вже за три дні по тому було нове звершення у кар’єрі?
- Так.  23 лютого цього року я виборов перше місце на чемпіонаті області серед юніорів 1993-1994 року народження і здубув путівку на Чемпіонт України який пройде у місті Біла-Церква 22 квітня 2013. І цим всім я можу завдячувати своїм тренерам Гіві Джапарідзе і Марзаганову Харитону Теймуразовичу - заслуженому тренеру Україїни.
- Які плани на життя? Думаєш надалі займатись спортом чи більше по спеціальності хочеться попрацювати?
- Звичайно планую займатися цим прекрасним видом спортом як мінум поки буду вчитися в університеті, а надалі вже буду замислюватись про карєру.
Потрібно шукати роботу по спіціальності тому що, на жаль, самою боротьбою на життя заробити буде дуже тяжко. Це не високооплачуваний вид спорту.
Також хочу здобути звання майстра спорту, закінчити університет і, звичайно, найти хорошу роботу. Безперечно буду і надалі заходити до борцівського залу щоб провірити молодь.!! Адже боротьба - це як стиль життя. Дуже тяжко так просто взяти і перестати займатися боротьбою. Та що тут тяжко, для мене це просто неможливо.
Знаю, дуже багато старших чоловіків і дядьків частенько заходять час від часу в зал, надівають борцівки і показуть нам молодим і зеленим «майстер клас». Це дуже стимулює коли ти бачиш що тобі старші показуть приклад. В цей момент появляється бажання займатися займатися і ще раз займатися.
 - Розкажи про секцію з вільної боротьби, котра функціонує у Бурштині?
- У Бурштині є секція вільної боротьби під керівництвом Гіві Джапарідзе і Ярослава Ленюка де зараз тренуються діти з міста і навколишніх населених пунків. Але можу сказати одне - мало бурштинської молоді відвідуть не тільки секцію вільної боротьби а й інші секції. На мою думку основною проблемою є те, що батьки просто забувають про своїх дітей і про їхній фізичний розвиток. Це є основною проблемою на мою думку. Адже діти дуже мало займаються спортом.
- Чи є у тебе хоббі, дівчина. Розкажи про свою мрію.
- Звичайно, в мене є невеличке хоббі - люблю шукати реально дуже цікаві ексклюзивні моделі взуття які тяжко знайти і яких дуже мало.)) Смішно, але мені це подобається . Що ж до кохання, то вже більш ніж два роки зустрічаюся з гарню дівчинкою, яку звуть Іринка, яка мене підтримує і завжди розумміє.!!
- Дякую за розмову. Нових звершень та яскравих тобі перемог.

Переглядів: 1079 | Додав: vovak | Теги: Гога Джапарідзе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Євген  
0
Вітаю, шановний Георгій! Пропоную дружити федераціями для проведення змагань в Бурштині та Івано-Франківську.

Ім`я *:
Email *:
Код *: