Четвер, 28.03.2024, 11:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 27

Закінчилась робота сесії депутатів Бурштинської міської ради шостого скликання. 
Продовжуючи свій звіт, котрий був озвучений на День міста та опублікований у газеті, хочу додати, що за кошти екологічного фонду було виконано роботи з будівництва чотирьох мостів у старій частині міста та виготовлений проект рекультивації ділянки за адресою вул.Шевченка (біля Монастиря) і негайно розпочнуться зроботи з реалізації проекту рекультивації цієї ділянки для її належного використання Монастирем Служебниць Гогспода та Діви Марії з Матара та Святлої  Срофії Премудрості Божої.
Окрім того хочу зазначити, що у середу на сесії ради було прийнято рішення про створення  двох дитячих груп у садочках №2 та №6, виділено під будівництво індивідуальних гаражів згідно черги пільгової та загальної 80 планів. 40 наступних планів буде виділено наступною каденцією депутатів. 
Також нами опрацьовано виділення земельних ділянок під індивідуальну забудову на площі 15 гектарів ... Читати далі »

Переглядів: 743 | Додав: REDAKTOR | Дата: 27.10.2015 | Коментарі(1)

 У зв’язку з підняттям тарифів на газ, електроенергію, опалення багато сімей міста не зможуть оплачувати вартісні комунальні послуги з сімейного бюджету. Тому цю проблему, особливо в опалювальний період, можна вирішити завдяки призначенню таким сім’ям житлової субсидії.
Що таке житлова субсидія? Це різниця вартості комунальних послуг в межах соціальних норм, соціальних нормативів і обсягом визначеного для домогосподарства платежу. Для призначення субсидії важливо знати три складові: норму споживання послуг, їх вартість і обов’язковий платіж.
Як визначається норма споживання газу для домогосподарства, яка використовується на опалення житла? Звичайно ця норма залежить від площі житла, а також кількості зареєстрованих членів домогосподарства. Якщо в будинку проживає одна особа, то для призначення субсидії застосовується площа житла розміром 48,87 кв.м. і на кожну іншу зареєстровану особу вона збільшується на 13,65 кв.м.
Відповідно до норми житла ... Читати далі »

Переглядів: 961 | Додав: REDAKTOR | Дата: 27.10.2015 | Коментарі(0)

Наш дитячий садок - 
це вінок із квіток.
Кожна квіточка в нім неповторна.
Це весела ріка, гомінлива й дзвінка,
це казок і пісень повний човник.
Це частинка душі, що вкладає в дітей
вихователь щодень, щогодини.
Це наш берег надій, сподівання і мрій,
це майбутнє моєї Вкраїни.
Наш дошкільний заклад «Веселка» - це маленька країна дитинства, звідки бере початок могутня ріка людського життя. Кожного року садочок гостинно відчи відчиняє свої двері для  50 малят і їх батьків. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми навчимо дітей життю узгоді і злагоді з істиною, добром, красою, совістю  та любов’ю. Адже  колектив «Веселки» вже другий рік працює над проблемою патріотичного виховання дошкільнят, над вихованням толерантності, як неодмінної риси шляхетної особистості й важливої ознаки цивілізованого демократичного суспільства.
Скоро ми святкуватимемо 75-річчя віддня заснування закладу. ... Читати далі »

Переглядів: 637 | Додав: REDAKTOR | Дата: 27.10.2015 | Коментарі(0)

«Бурштинський вісник» продовжує розповідати про непересічних і талановитих людей нашого міста. Сьогодні ми запросили до діалогу художнього керівника аматорського оркестру народної музики «Кредо» Ярослава Володимировича Сливоцького. 
 - Ярославе Володимировичу, розкажіть, будь ласка, читачам нашої газети про свій шлях до музики. 
 - Я родом з Тернопільщини, в першому класі вчився грати на баяні, потім мене віддали до художньої школи в Бучач, так що колись я навіть малювати пробував. До скрипки душею прикипів у п’ятому класі. Потім навчався в музичному училищі, з легкої руки вчительки сольфеджіо почав думати про музику як про професію. Після закінчення музичного училища була викладацька робота в Теребовлянському училищі. Продовжив музичну стезю вже тут, у Бурштині. Я давно виношував назву «Кредо» - моє переконання, що ця дорога, ця музика має право на життя.
 - Чим зараз живе Ваш колектив?
  ... Читати далі »

Переглядів: 647 | Додав: REDAKTOR | Дата: 27.10.2015 | Коментарі(0)

19 жовтня в приміщенні зали засідань Бурштинської міської ради відбулася зустріч з головами селищних рад прилеглих до Бурштина територій. 
В нараді взяли участь міський голова Петро Курляк, секретар міської ради Катерина Соронович, голови сільських рад сіл Дем’янів, Задніпрянськ, Старий Мартинів, а також депутати міської ради та головний лікар Бурштинської лікарні Сергій Сопільняк. 
Приводом для зібрання стала нагальна проблема з обслуговуванням мешканців навколишніх сіл Бурштинською міською лікарнею. Петро Курляк відверто поспілкувався з керівниками органів місцевого самоврядування, намагаючись знайти рішення непростій ситуації. Як зазначив Петро Іванович, на сьогодні лікарня має лише 10% фінансування від реальної потреби. На жовтень-листопад поточного року передбачено 0 гривень на придбання медикаментів. 
Сергій Сопільняк поінформував присутніх, що медична субвенція, яка йде з державного бюджету, проходить через Галицьку райо ... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: REDAKTOR | Дата: 27.10.2015 | Коментарі(0)

УКРАЇНА
Бурштинська міська рада Івано-Франківської області
ШОСТЕ    СКЛИКАННЯ
Рішення  від 21 жовтня 2015р.    №19.8/62-15 м. Бурштин

Про  надання дозволу на складання проекту  відведення земельних  ділянок під будівництво та обслуговування індивідуальних  авто гаражів  з передачею у власність із земель запасу міської ради
Розглянувши подані до міської ради заяви гр. гр.Чорненький Р.С.,Павлів І.М..,Тимошик М.Г., Шкоц І.М., Сквара С.І.,Русиняк Л.Я., Федорняк В.П., Дикопавленко О.І.., Івасин Р.В., Мархоцький С.Б., Беган Л.С., Волошин А.В., Робур С.І.., Братусь З.Б., Сьома Л.Б.,Скорохода І.П., Степанов В.В.,Адамів О.О.,Рубашний Б.Г.,Магомета Г.І.,Гнип І.В.,Романів В.П.,Солян Г.Р.,Грищенко Г.О.,Курдидик А.С.,Микита Г.І.,Яцик М.Р., Раврик Н.Б., Копцюх П.І.,Бакай І.В., Коваль Л.В.,Сміх С.Я., Кохан О.М .,Гудзь М.М., Ковальський І.О.,Гаценко О.С.,Ільніцька Л.С.,Валуєв А.К.,Бандура В.І.,Мельниченко О.В., Василю ... Читати далі »

Переглядів: 842 | Додав: REDAKTOR | Дата: 27.10.2015 | Коментарі(0)

19 жовтня 2015 року під головуванням начаьника відділу соціального захисту С. Коцур  відбулося чергове засідання координаційного комітету допомоги учасникам АТО
Під час засідання вже традиційно розглянули питання про включення військовослужбовців до міського списку учасників АТО та звільнення на 100% їх та членів їх сімей від сплати за житлово-комунальні послуги, які надає КП «Житловик». Зокрема, розглянувши надані пакети документів, виконавчому комітету міської ради рекомендовано  до списку учасників АТО  включити Пилку Михайла Михайловича та Чорненко Ольгу Іванівну. 
Відповідно до програми «Підтримки сімей військовослужбовців і працівників правоохоронних органів, які брали або беруть участь в Антитерористичній операції в східних областях України», затвердженої рішенням сесії №10/53-15 від 08.04.2015 року, матеріальна допомога в розмірі 1000 грн. буде виділятися учаснику АТО, 1000 грн. - його дружині, а також по 500 грн. кожні ... Читати далі »

Переглядів: 594 | Додав: REDAKTOR | Дата: 27.10.2015 | Коментарі(0)