Середа, 24.04.2024, 08:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 27 » ШАНОВНІ БУРШТИНЦІ!
14:17
ШАНОВНІ БУРШТИНЦІ!

Закінчилась робота сесії депутатів Бурштинської міської ради шостого скликання. 
Продовжуючи свій звіт, котрий був озвучений на День міста та опублікований у газеті, хочу додати, що за кошти екологічного фонду було виконано роботи з будівництва чотирьох мостів у старій частині міста та виготовлений проект рекультивації ділянки за адресою вул.Шевченка (біля Монастиря) і негайно розпочнуться зроботи з реалізації проекту рекультивації цієї ділянки для її належного використання Монастирем Служебниць Гогспода та Діви Марії з Матара та Святлої  Срофії Премудрості Божої.
Окрім того хочу зазначити, що у середу на сесії ради було прийнято рішення про створення  двох дитячих груп у садочках №2 та №6, виділено під будівництво індивідуальних гаражів згідно черги пільгової та загальної 80 планів. 40 наступних планів буде виділено наступною каденцією депутатів. 
Також нами опрацьовано виділення земельних ділянок під індивідуальну забудову на площі 15 гектарів у районі пасовища між вулицями Проектною та Лісною. Це приблизно 130-140 ділянок під індивідуальну забудову. 
У сфері медичного забезпечення нами підписано угоду про використання 2 мільйонів 600 тисяч гривень  коштів компанії ДТЕК для ремонту і відновлення роботи реанімаційного ліфта у центральному корпусі Бурштинської міської лікарні вартістю 700 тисяч гривень та 1 мільйон 900 тисяч гривень на придбання діагностичного обладнання для нормального функціонування лікарні.
На позачерговій сесії, яка відбулася також 21 жовтня, розглядалося питання про постановку на баланс будинку по вулиці Степана Бандери 75А і сесія ради на пропозицію міського голови не прийняла рішення щодо прийняття цього будинку на баланс КП «Житловик», що передбачало обслуговування підприємством електричних та інших мереж цього будинку. А це дало б змогу забезпечити нормальне функціонування даного будинку. Надіюся, що наступна каденція та голова все таки приймуть позитивне рішення на черговій сесії міської ради.
Також хочу зазначити, що бюджет Бурштинської міської ради на сьогоднішній день становить 34 мільйони гривень, з яких вилучення до обласного бюджету складає 6 мільйонів гривень і, відповідно,  на місто залишається 28 мільйонів гривень, а не 74 мільйони гривень, як заявляють деякі кандидати на пост міського голови.
Це, власне, ті доопрацювання, які мають відношення  до останнього періоду роботи Бурштинської міської ради шостого скликання і про які ми зобров’язані вас інформувати.
На сьогодні опрацьовуються питання закінчення робіт по ремонту Калуської дророги - дороги територіального значення Бурштин-Калуш з нульовим кілометром біля Церкви Святого Йосафата і 36 кілометром у місті Калуш та закінчення всіх робіт по місту, які були розпочаті за нашої каденції.
Хочу подякувати усім учасникам процесів будівництва, відновлення, реорганізації будь-яких систем та установ які розташовані на території нашого міста, зокрема депутатському корпусу, членам виконавчого комітету міської ради, працівникам КП «Житловик» та підприємцям, які виконували роботи по місту, за щоденну важку але ефективну працю і побажати їм всім успіху.
Міський голова Петро Курляк

Переглядів: 749 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Олександр  
0
Бла бла бла. Зробіть нормальні пішохідні дорожки з правильними з"їздами для колясок, щоб можна було легко заїхати в парк і так само легко доїхати до водосховища. І взагалі, як можна при будівництві нових доріжок не зробити гарний заїзд і з"їзд для колясок ??? В когось явно руки ростуть не з того місця !

Ім`я *:
Email *:
Код *: