Четвер, 25.04.2024, 21:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Велика карусель- велика радість дітям!
14:12
Велика карусель- велика радість дітям!

Наш дитячий садок - 
це вінок із квіток.
Кожна квіточка в нім неповторна.
Це весела ріка, гомінлива й дзвінка,
це казок і пісень повний човник.
Це частинка душі, що вкладає в дітей
вихователь щодень, щогодини.
Це наш берег надій, сподівання і мрій,
це майбутнє моєї Вкраїни.
Наш дошкільний заклад «Веселка» - це маленька країна дитинства, звідки бере початок могутня ріка людського життя. Кожного року садочок гостинно відчи відчиняє свої двері для  50 малят і їх батьків. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми навчимо дітей життю узгоді і злагоді з істиною, добром, красою, совістю  та любов’ю. Адже  колектив «Веселки» вже другий рік працює над проблемою патріотичного виховання дошкільнят, над вихованням толерантності, як неодмінної риси шляхетної особистості й важливої ознаки цивілізованого демократичного суспільства.
Скоро ми святкуватимемо 75-річчя віддня заснування закладу. Читаючи «Бурштинський вісник» ми довідалися що Агенція місцевого економічного розвитку оголосила конкурс «Місто своїми руками» і вирішили взяти у ньому участь. Бо подумали, що гарним подарунком до святкування ювілеюбула б дітям велика карусель. Адже одним із завдань дошкільного закладу є створення розвивального середовища для дітей, яке б  сприяло фізичному вихованню, збереженню їх фізичного і психічного здоров’я, піднесенню емоційного стану дітей, створенню хорошого настрою, забезпечення оптимального духового режиму та ефективної корекційної роботи впродовж дня. Ключове завдання дорослих - створити умови, за яких кожна дитина могла б повноцінно розвиватися, мала широкий спектр можливостей для реалізації свогог творчого потенціалу, тобто забезпечити комфортне життя юним громадянам держави.
Всім відомо,що потреба в рухах у дошкільнят велика, а саме повноцінна духова активність дитини з найбільш раннього віку стимулює ефективне дозрівання нервової системи, що забезпечить надалі відповідний віковим особливостям рівень її психічного розвитку. Велика роль у фізичному, психічному розвитку дошкільнят відводиться фізкультурному обладнанню, спортивно-ігровим комплексам.
Тому при сприянні бітьківського комітету закладу, ініціативною групою «турботливі батьки» було подано на конкурс «Місто своїми руками» проект під назвою «Велика карусель - велика радість дітям». Через деякий час ми тішилися перемогою у конкурсі, набравши 370 балів.
І ось одного чудового осіннього дня на території нашого дошкільного закладу появились велика карусель і гойдалка, які подарували велику радість дітям, безліч позитивних емоцій. Вони охоче співали, танцювали, читали вірші на святі відкриття каруселі. Тепер це улюблена розвага більшості дітей. Раді діти, раді батьки, раді працівники дитсадка.
Користуючись нагодою хочу щиро подякувати людям, які не байдужі до виховання і навчання підростаючого покоління, розуміючи, що щастя і здоров’я дітей - найголовніше наше завдання, а шлях до його реалізації - любов і турбота, бо щоб виплекати любов самим любити треба.
Щира вдячність батькам, керівникам міської ради, зокрема міському голові Петру Курляку та заступникам Володимиру Гулику та Марії Козар, Агенції місцевого економічного розвитку за ваше шляхетне прагнення більше віддавати ніж брати, за психологію доброти і щедрості, що є основою добробуту громади, розквіту держави.
Завідуюча ДНЗ №1 «Веселка» Плескач Ярослава Василівна

Переглядів: 643 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: