П`ятниця, 26.04.2024, 08:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Земля під гаражі
14:08
Земля під гаражі

УКРАЇНА
Бурштинська міська рада Івано-Франківської області
ШОСТЕ    СКЛИКАННЯ
Рішення  від 21 жовтня 2015р.    №19.8/62-15 м. Бурштин

Про  надання дозволу на складання проекту  відведення земельних  ділянок під будівництво та обслуговування індивідуальних  авто гаражів  з передачею у власність із земель запасу міської ради
Розглянувши подані до міської ради заяви гр. гр.Чорненький Р.С.,Павлів І.М..,Тимошик М.Г., Шкоц І.М., Сквара С.І.,Русиняк Л.Я., Федорняк В.П., Дикопавленко О.І.., Івасин Р.В., Мархоцький С.Б., Беган Л.С., Волошин А.В., Робур С.І.., Братусь З.Б., Сьома Л.Б.,Скорохода І.П., Степанов В.В.,Адамів О.О.,Рубашний Б.Г.,Магомета Г.І.,Гнип І.В.,Романів В.П.,Солян Г.Р.,Грищенко Г.О.,Курдидик А.С.,Микита Г.І.,Яцик М.Р., Раврик Н.Б., Копцюх П.І.,Бакай І.В., Коваль Л.В.,Сміх С.Я., Кохан О.М .,Гудзь М.М., Ковальський І.О.,Гаценко О.С.,Ільніцька Л.С.,Валуєв А.К.,Бандура В.І.,Мельниченко О.В., Василюк М.Д., Пастух В.М., Бандура В.В., Стасенчук П.Б., Лябига М.Б.,Паляничка М.Й.,Будзяк М.Б.,Кіт М.Б.,Дерев’янко Ф.П., Савка М.С.,Дуда О.І.,Вітер С.П.,Стефанюк М.М.,Петрів Н.С.,Кришталевич О.П.,Кришталевич В.М.,Федик В.М.,Дирда О.Г.,Падучак Б.Б.,Потоцький В.О.,Курман І.М., Моцний В.Р., Джочко Б.В., Василів Г.В., Червак Н.С., Крупа Р.Ю., Дащевич І.Я., Деренюк І.С., Ониськів Л.М., Турчин М.М., Кобель О.Ю., Дмитришин І.П., Василишин В.М., Сусловський В.В., Федів Н.П., Дутка М.Б.,Михайлишин С.П., Виклинець О.М.,Ільїн Р. Л.,Коник Н.І., Рижого М.В. про надання дозволу на складання проекту відведення земельної ділянки з передачею у власність, керуючись ст. ст. 12,116,118,120,121,Земельного Кодексу України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» враховуючи  рекомендації комісії  земельної та з питань екології, міська рада вирішила:
1. Дати дозвіл Чорненькому Руслану Степановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 133, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
2. Дати дозвіл Павліву Івану Мироновичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 109, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
3. Дати дозвіл Тимошику Миколі Григоровичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 94, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
4. Дати дозвіл Шкоц Ігору Михайловичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 134, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
5. Дати дозвіл  Скварі Степану Івановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 110, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
6. Дати дозвіл Русиняк Лілії Ярославівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 111, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
7. Дати дозвіл Федорняку Володимиру Петровичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 135, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
8. Дати дозвіл Дикопавленко Ользі Ігорівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 107, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
9. Дати дозвіл Івасину Руслану Васильовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 112, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
10. Дати дозвіл Мархоцькому Степану Богдановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 114, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
11. Дати дозвіл Беган Любові Сергіївні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 108, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
12. Дати дозвіл Волошину Андрію Васильовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 129, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
13. Дати дозвіл Робуру Степану Івановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 113, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
14. Дати дозвіл Братусь Зеновію Богдановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 131, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
15. Дати дозвіл Сьомі Ларисі Богданівні  на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 130, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
16. Дати дозвіл Скороході Ігору Павловичу  на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 115, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
17. Дати дозвіл Степанову Віталію Вікторовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова №125, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
18. Дати дозвіл  Рубашному Богдану Григоровичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 124, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
19. Дати дозвіл Магометі Галині Іванівні  на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 54, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
20. Дати дозвіл  Гнип Івану Володимировичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова №120, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
21. Дати дозвіл Романіву Василю Петровичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 119, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
22. Дати дозвіл Солян Галині Романівні  на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 126, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
23. Дати дозвіл Грищенко Галині Омелянівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 117, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
24. Дати дозвіл Курдидику Андрію Степановичу  на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 118, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
25. Дати дозвіл Микитці Галині Іванівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 116, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
26. Дати дозвіл Яцику Михайлу Романовичу  на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова №128, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
27. Дати дозвіл Раврик Надії Богданівні  на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова №123, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
28. Дати дозвіл Копцюх Петру Івановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова №121, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
29. Дати дозвіл Бакай Ігору Васильовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова №136, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
30. Дати дозвіл  Коваль Людмилі Василівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова №137, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
31. Дати дозвіл  Сміх Світлані Ярославівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова №138, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
32.Дати дозвіл Гудзь Михайлу Миколайовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 139, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
33. Дати дозвіл Ковальському Івану Омельяновичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 21, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
34. Дати дозвіл Гаценко Олексію Сергійовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 132, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
35. Дати дозвіл Ільницькій Любові Степанівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 122, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
36. Дати дозвіл Валуєв Анатолію Констянтиновичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 141, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради. 
37. Дати дозвіл Бандурі Василю Івановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 142, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
38. Дати дозвіл Мельниченко Ользі Василівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 144, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
39. Дати дозвіл Василюку Михайлу Дмитровичу  на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 145, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
40. Дати дозвіл Пастуху Василю Михайловичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 52, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
41. Дати дозвіл Бандурі Володимиру Васильовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 51, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
42. Дати дозвіл Стасінчуку Петру Богдановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 53, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
43. Дати дозвіл Лябизі Миколі Богдановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 48, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
44. Дати дозвіл Паляничці Михайлу Йосифовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 50, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
45. Дати дозвіл Будзяку Миколі Богдановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 47, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
46. Дати дозвіл Кіт Михайлу Богдановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 49, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
47. Дати дозвіл Деревянку Федіру Петровичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 46, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
48. Дати дозвіл Савці Михайлу Степановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 45, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
49. Дати дозвіл Дуді Ользі Ігорівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 44, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
50. Дати дозвіл Вітер Стефанії Павлівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 43, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
51. Дати дозвіл Стефанюку Михайлу Михайловичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 42, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
52. Дати дозвіл Петрів Надії Сергіївні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 41, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
53. Дати дозвіл Кришталевич Олександрі Петрівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 37, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
54. Дати дозвіл Кришталевич Віталію Михайлівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 38, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
55. Дати дозвіл Федик Володимирівні Миронівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 34, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
56. Дати дозвіл Дирді Оксані Григорівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 35, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
57. Дати дозвіл Падучак Богдану Богдановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  № 36, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
58. Дати дозвіл Потоцькому Володимиру Олександровичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова № 143, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
59. Дати дозвіл Курману Івану Миколайовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  № 39, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
60. Дати дозвіл Моцному Василю Романовичу  на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова   № 40, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
61. Дати дозвіл Джочко Богдану Васильовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова   № 33, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
62. Дати дозвіл Василів Галині Володимирівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова   № 31, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
63. Дати дозвіл Крупі Роману Юрійовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова   № 32, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
64. Дати дозвіл Дашевичу Ігору Ярославовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова   № 29, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
65. Дати дозвіл Деренюку Івану Степановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова   № 28, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
66. Дати дозвіл Ониськів Лілії Миронівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова   № 25, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
67. Дати дозвіл Турчину Мирославу Михайловичу на складання проекту землеустрою відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  № 26, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
68. Дати дозвіл Кобель Олегу Юрійовичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова   № 27, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
69. Дати дозвіл Василишин Василю Михайловичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  № 24, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
70. Дати дозвіл Дмитришину Ігору Петровичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова   № 23, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
71. Дати дозвіл Сусловському Віктору Володимировичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  № 22, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
72. Дати дозвіл Федів Наталії Петрівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  № 20, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
73. Дати дозвіл Дутці Михайлу Богдановичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  № 19, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
74. Дати дозвіл Михайлишин Степану Петровичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  № 17, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
75. Дати дозвіл Виклинець Оксані Миколаївні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  № 18, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
76. Дати дозвіл Ільїну Роману Леонідовичу (АТО) на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  № 140, площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
77. Дати дозвіл Коник Надії Іванівні на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  №16 , площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
78. Дати дозвіл Рижому Мар’яну Володимировичу на складання проекту землеустрою  відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування індивідуального автогаража в м. Бурштині  по вул. Юхвітова  №15 , площею 0,0024 га з передачею у власність із земель запасу міської ради.
80. Розроблені та погоджені проекти відведення землеустрою земельної ділянки із присвоєнням  кадастрового  номера подати у встановленому порядку на затвердження чергової сесії міської ради.  
81. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського голови   В.Гулика та голову комісії земельної та з питань екології М. Волочія.
  Міський  голова                          П.Курляк

Переглядів: 853 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: