Четвер, 28.03.2024, 23:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 25
У минулому році частині приватного сектору міста Бурштин було безкоштовно роздано сміттєві контейнери. До вашої уваги графік  вивезення твердих побутових відходів:
1-3 середа місяця: вулиці Над Потоком, Шевченка (1 половина), Герцена, Валова, Лепкого, Поперечна, Коротка, Міцкевича.
1-3 п’ятниця місяця: вулиці Грушевського, Петлюри, Стефаника, Квіткова.
2-4 п’ятниця місяця: вулиці Лепкого, Хмельницького, Волі, Шевченка (2 половина), Нова, Зелена, Гагаріна, Вітовського, Яремчика, Молодіжна, Юхвітова, Бандери.
2-4 середа місяця: вулиці Данила Галицького, Ольги Басараб, Котляревського, Пер. Франка, Полуботка, Сагайдачного, Миколайчука, Проектна, Франка, Мазепи, Над Рудкою, Поповича.
кожної п’ятниці: вулиці Лісна, Незалежності, Івасюка.
Як зазначила у розмові контролер вивозу ТПВ з приватного сектору Ульяна Дмитрівна Барна, всього закуплено 543 контейнери, з яких станом на 12 лютого 2013 року роздано 462.
В даний час йде процес ук ... Читати далі »
Переглядів: 708 | Додав: vovak | Дата: 25.02.2013 | Коментарі(0)

У суботу-неділю в спортзалі Бурштинського Енерегтичного коледжу пройшов традиційний - третій - кубок Бурштина з волейболу.
Детальніше про змагання - у черговому випуску газети.
Сьогодні ж до вашої уваги фотозвіт.






















































































































... Читати далі »
Переглядів: 786 | Додав: vovak | Дата: 25.02.2013 | Коментарі(0)

День Святого Валентина – одне з найочікуваних  свят молоді. Але багато хто навіть не розуміє його значення і часто не знає причин його святкування.  Вважається , що це свято прийшло до нас з Італії і має, як історичне, так і християнське підґрунтя.  За легендою, Валентин – це християнський священик, який жив у час правління жорстокого імператора Клавдія ІІ. Правитель прагнув, щоб його військо концентрувалось виключно на воєнних справах, тому забороняв воїнам одружуватись. Але Валентин не зміг змиритися з наказом імператора і таємно вінчав усіх закоханих. За це його кинули до в’язниці, де він зустрів сліпу дочку тюремника. Пройнятий жалем до знедоленої, він оздоровив її, а на останок перед смертю  написав  зворушливого листа, підписавши його «твій Валентин». Це була своєрідна валентинка, яка  стала  символом  цього свята. Валентина, як стверджує легенда, було страчено  14 лютого. На знак пам’яті про цього святого і відзначають  День З ... Читати далі »
Переглядів: 812 | Додав: vovak | Дата: 25.02.2013 | Коментарі(0)

На протязі останніх років у місцевому господарстві нагромадилося чимало складних проблем, які потребують ефективного і швидкого розв’язання. Серед них першочерговими є проблеми енергозбереження з метою зменшення оплати за енергоносії, підвищення енергетичної безпеки міста,  розробки та впровадження енергозберігаючих технологій передусім за рахунок проведення модернізації житлового фонду та установ, які фінансу.ться з бюджету міста. Значні витрати бюджетних коштів на оплату спожитих енергоносіїв не дозволяють виділити з бюджету міста додаткові кошти на впровадження енергозберігаючих заходів.
Вже кілька місяців у м. Бурштині реалізується проект Європейського Союзу під назвою «Енергоефективні поліпшення в м. Бурштині». Цей проект охоплює два навчальні заклади міста – загальноосвітню школу № 1 та дошкільний навчальний заклад №6.
Ханс Райн, Перший секретар Представництва Європейського Союзу в Україні:«Євро ... Читати далі »
Переглядів: 1071 | Додав: vovak | Дата: 25.02.2013 | Коментарі(0)

В рамках підписаної між компанією ДТЕК та містом Бурштин Стратегії Соціального партнерства 14 лютого відбулося перше засідання Комітету  з впровадження проектів, передбачених цією Стратегією. Учасниками Комітету стали представники Бурштинської міської ради, КП «Житловик», ВП ДТЕК «Бурштинська ТЕС», головний лікар Бурштинської лікарні, Агенції місцевого економічного розвитку, а також за допомогою Skype-конференції – представники компанії ДТЕК Вікторія Гриб та Анатолій Соловйов.

Метою проведення Комітету було затвердити низку документів, які потрібні в процесі реалізації Стратегії та виключення корупційної складової.  Зокрема, після багатогодинної наради все-таки було прийнято та затверджено Положення про Комітет з впровадження, процедуру моніторингу і реалізації Стратегії, календарний план реалізації проектів, а також процедуру роботи Конкурсної комісії для визначення виконавців проведенн ... Читати далі »
Переглядів: 887 | Додав: vovak | Дата: 25.02.2013 | Коментарі(0)

У вівторок відбулася чергова - 30-та сесія Бурштинської міської ради.
На сесії було розглянуто та затверджено «Програму  соціально-економічного і культурного розвитку м. Бурштин та с. Вигівка на 2013рік», «План природоохоронних заходів місцевих фондів з охорони навколишнього природного середовища по Бурштинській міській раді  на 2013 рік», прийнято рішення по земельних питаннях, зверненнях громадян.
З усіма рішеннями та програмами «Бурштинський вісник» знайомитиме вас упродовж місяця, починаючи вже з цього номера.
Переглядів: 685 | Додав: vovak | Дата: 25.02.2013 | Коментарі(0)