Четвер, 18.04.2024, 14:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 25 » ЗАСІДАВ КОМІТЕТ З ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЕКТІВ
00:04
ЗАСІДАВ КОМІТЕТ З ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЕКТІВ
В рамках підписаної між компанією ДТЕК та містом Бурштин Стратегії Соціального партнерства 14 лютого відбулося перше засідання Комітету  з впровадження проектів, передбачених цією Стратегією. Учасниками Комітету стали представники Бурштинської міської ради, КП «Житловик», ВП ДТЕК «Бурштинська ТЕС», головний лікар Бурштинської лікарні, Агенції місцевого економічного розвитку, а також за допомогою Skype-конференції – представники компанії ДТЕК Вікторія Гриб та Анатолій Соловйов.

Метою проведення Комітету було затвердити низку документів, які потрібні в процесі реалізації Стратегії та виключення корупційної складової.  Зокрема, після багатогодинної наради все-таки було прийнято та затверджено Положення про Комітет з впровадження, процедуру моніторингу і реалізації Стратегії, календарний план реалізації проектів, а також процедуру роботи Конкурсної комісії для визначення виконавців проведення робіт і здійснення закупівель в рамках реалізації цих проектів.
Важливим питанням, яке виникло на Комітеті було затвердження процесу інформаційного супроводу. За словами Вікторії Гриб, керівника Департаменту із соціального розвитку ДТЕК: «Компанія зацікавлена в прозорості реалізації Стратегії, оскільки в нас домовленість не тільки з міською радою, її виконавчими органами, але і з громадою міста. Ми хочемо, щоб кожна людина в місті знала навіщо впроваджується той чи інший проект, які очікувані результати від його реалізації, які переваги та перспективи відкриваються для міста». Було затверджено форму плану інформаційної кампанії, запропоновано основні канали її проведення для охоплення всієї цільової аудиторії. Основними каналами стануть місцеві засоби масової інформації та інтернет-ресурси: корпоративний сайт Агенції (http://amer-burshtyn.org.ua), сайт Бурштинської міської ради (http://bmrada.at.ua/), офіційні сторінки в соціальних мережах та інші, які мають відношення до м. Бурштина. Тому слідкуйте за новинами та ходом реалізації Стратегії соціального партнерства. Нагадуємо, що на компанію ДТЕК виділила місту 12,7 млн. грн. для реалізації проектів в напрямках охорони здоров’я, бізнес-середовища, соціальній сфері та підвищенні енергоефективності протягом 2013-2015 років.
АМЕР
Переглядів: 895 | Додав: vovak | Теги: АМЕР, ДТЕК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: