Субота, 20.04.2024, 04:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 04

Вартість передплати:
1 місяць - 8 + 0.95 поштового збору;
3 місяці - 24 + 2.15 поштового збору;
6 місяців - 48 + 2.60 поштового збору;
ПЕРЕДПЛАТНИЙ ІНДЕКС 68018

Переглядів: 585 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.02.2016 | Коментарі(0)

У зв’язку з набранням з 01 січня 2016 року чинності Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, вступили в дію нові правила реєстрації речових прав (права власності) на нерухоме майно, а саме:
1. Державна реєстрація права власності й інших речових прав проводиться незалежно від місцезнаходження нерухомого майна в межах АР Крим, області, міст Києва та Севастополя.
2. Державна реєстрація права власності на нерухоме майно й інших речових прав проводиться суб’єктами державної реєстрації прав: реєстраційні служби, акредитовані суб’єкти,  нотаріуси. 
3. Нотаріуси наділені повноваженнями державних реєстраторів прав на нерухоме майно та можуть здійснювати державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень ... Читати далі »

Переглядів: 630 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.02.2016 | Коментарі(0)

 Сучасне покоління все частіше вважає себе космополітами. Поняття «Батьківщина» на сьогодні стає не актуальним. Всі хочуть бути громадянами світу. Але ж нам змалечку прищеплюють любов до рідного краю, до Батьківщини.
Батьківщина… Кожен трактує це слово по-різному. Для когось це держава, за яку він ладен був віддіти життя під час Великої Вітчизняної війни. Для когось – це незалежна країна. Для нас Батьківщина – це те, що миліше серцю: земля наших  батьків, до якої з дитинства ти ніби прив’язана невідомими ниточками, історія й культура рідного краю, увесь твій рід і твоя мова, подаровані тобі долею, — усе те, що ти любиш і мусиш зберегти для своїх дітей як унікальний Божий дар, як те, стосовно чого відчуваєш обов’язок.
В українській історії є такі дати, які потрібно знати напам’ять: Хрещення Русі, битва під Полтавою, зруйнування Запорізької Січі. Але справжню єдність народу у боротьбі за незалежність продемон ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.02.2016 | Коментарі(0)

На виконання наказу служби у справах дітей Бурштинської міської ради від 20.01.2016 № 1 «Про здійснення профілактичного рейдового виїзду», з метою запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, виявлення дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, перевірки умов проживання та виховання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, попередження скоєння насильства над дітьми в сім’ях, 21 січня 2016 року працівниками служби у справах дітей Бурштинської міської ради: начальником служби у справах дітей Козар С. О., провідним спеціалістом служби у справах дітей Кравець О. М., спеціалістом І категорії служби у справах дітей Стек В. А. спільно із заступником міського голови Кицелою Н. Ю. і лікарем-педіатром Мигович І. В. проведено профілактичний рейдовий виїзд в м. Бурштин.
В ході рейдового виїзду було проведено роботу по виявленню дітей, які опинились у складних життєвих обставинах; обстежено умови проживання дітей, які перебувають на обліку ... Читати далі »

Переглядів: 700 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.02.2016 | Коментарі(0)

Грип – це гостра вірусна інфекція, що легко поширюється в громаді. Назва хвороби  «Грип» латинською означає вливатися, вторгатися. Існує три типи сезонного грипу – А, В, С.  Серед багатьох підтипів вірусів грипу А в даний час серед людей циркулює так званий  H1N1 (каліфорнійський, свинячий грип), який у 2009 році в Україні з’явився вперше і призвів до серйозних проблем в охороні здоров’я  і економіки. Мінливість найбільш характерна для вірусу грипу А. Вірус грипу В більш стабільний, а вірус грипу С взагалі не змінюється. На сьогоднішній день грип залишається практично неконтрольованою і малокерованою інфекцією. Сприйнятливість населення до грипу дуже висока у людей всіх вікових груп. По місті Бурштин станом на 27 січня всього захворівших на ГРВІ  -  268 чоловік, дітей - 139, дорослих – 125, в тому числі, вагітних – 4. Поріг захворюваності  не  перевищує  епідемічний . Джерелом збудників інфе ... Читати далі »

Переглядів: 820 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.02.2016 | Коментарі(0)

Відповідальність починається з себе. Здоров’я – це в першу чергу, спосіб життя людини. Давно доведено - все, що робить людина, відбивається на стані її здоров’я. Добре здоров’я містить у собі всі цілі в житті людини, її інтереси і корисні звички. Це почуття сповнене любові до самого себе.
Діти - майбутнє нації, тому їх здоров’я повинно стати чи не найголовнішим об’єктом піклування як суспільства, так і держави. Разом з тим все більшої масштабності набирає одна з головних проблем сьогодення - споживання дітьми, підлітками та молоддю спиртних напоїв. Адже алкоголь особливо активно впливає на організм, що не сформувався, поступово руйнуючи його.
 Проведення вільного часу переважно з друзями характерно для підлітків. Але якщо підліткова група не об’єднана якоюсь корисною діяльністю, у ній переважає «порожнє» проведення часу нудьгуючих неповнолітніх, то вона стає сприятливим ґрунтом для розпиття спиртних напоїв. Цей п ... Читати далі »

Переглядів: 1341 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.02.2016 | Коментарі(0)

Галицький районний військовий комісаріат проводить набір громадян України на військову службу за контрактом у Збройних Силах України

Із метою виконання завдань відновлення боєздатності Збройних Сил України проводиться набір громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом до навчальних військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади офіцерського складу з числа офіцерів запасу, рядового, сержантського та старшинського складу.

Військовослужбовцям Збройних Сил України держава гарантує: стабільне грошове забезпечення, одноразову матеріальну допомогу впродовж року, виплату грошового забезпечення на оздоровлення, щорічну відпустку (від 30 діб), професійне зростання, безкоштовне медичне обслуговування в закладах МО України та інше.

З 1 січня 2016 року суттєво збільшено грошове забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України:

... Читати далі »
Переглядів: 570 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.02.2016 | Коментарі(0)

Обов’язок щодо подання декларації про майновий стан і доходи передбачений для тих громадян, які отримували доходи, що підлягають оподаткуванню, але з яких податок не утримувався.
Зокрема до таких доходів можна віднести: 
- доходи від осіб, які не є податковими агентами; 
- доходи від операцій з продажу (обміну) об’єктів рухомого та/або нерухомого майна; 
- дохід від надання майна в лізинг, оренду (суборенду), житловий найм (піднайм); 
- інвестиційний прибуток; 
- вартість успадкованого чи отриманого у дарунок майна; 
- іноземні доходи. 
Також, обов’язкове подання декларації у разі отримання громадянином доходів у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород від двох і більше податкових агентів тощо. 
Особливістю цьогорічної кампанії є те, що минулорічні доходи та майновий стан громадянам потрібно декларувати за новою фо ... Читати далі »

Переглядів: 589 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.02.2016 | Коментарі(0)