Вівторок, 23.04.2024, 09:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 04

У п’ятницю відбулось чергове засідання Бурштинської міської федерації футболу. Присутні обговорили регламент проведення Кубка міста.Зокрема було внесено зміни в формат проведення змагань - додатковий час буде тільки у матчах, починаючи з півфіналів, та домовились наступного тижня провести заявкову кампанію. Також було розглуто питання легіонерів при заявці, питання загальної кількості гравців у команді та арбітражу.

Старт Кубка міста планується на 26 квітня.

Присутній на засіданні федерації член виконавчого комітету Бурштинської міської ради Юрій Кухарський повідомив присутніх про те, що виконавчий комітет ради своїм рішенням погодив виділення фінансування на міську федерацію футболу. Тепер рішення за сесією міської ради, котра, до слова, відбудеться 8 квітня.

Члени міської федерації категорично відкинули можливість участі у чемпіонаті міста з футболу команд з інших районів, окрім ... Читати далі »

Переглядів: 745 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2015 | Коментарі(0)

31 березня під керівництвом заступника міського голови Марії Козар відбулося чергове засідання Координаційного комітету допомоги учасникам АТО. На комітеті розглядалися заяви учасників АТО чи членів їх сімей щодо надання їм пільг –  100% звільнення від оплати за житлово-комунальні послуги, які у Бурштині надає КП «Житловик». Також учасники антитерористичної операції, які проживають у старій частині міста та не користуються послугами комунального підприємства подавали заяви щодо забезпечення дровами та зарахування їх на квартирний облік. За результатами засідання усі заяви було розглянуто та прийнято задовільне рішення.
Окрім цього, під час комітету розглядалося питання створення в місті єдиного інформаційного центру для учасників АТО, в якому повинна бути організована робота щодо оформлення необхідних документів для надання пільг чи вирішення інших питань. Як було наголошено. основна мета створення інформаційного центру полягає в оперативному реагуванні ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2015 | Коментарі(0)

У Бурштині підбивали підсумки зробленого за три роки для покращення життя містян при фінансовій допомозі ДТЕК. Приватна компанія, котра з 2012 року керує Бурштинською ТЕС, опікується також і розвитком міста, покращенням умов життя для своїх працівників та їхніх сімей. За цей час ДТЕК направив 11 млн гривень на користь Бурштина та придбав реанімобіль для Івано-Франківського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф вартістю 1 млн грн.

Стосунки між ДТЕК і містом прозорі та відкриті. Так, 1 квітня відбулось розширене засідання Координаційного комітету з управління впровадження Стратегії соціального партнерства між містом Бурштином та компанією ДТЕК на 2013-2015 роки. Перед ЗМІ та громадськістю з презентаціями реалізованих проектів виступили представники міської лікарні, керівники проектів-переможців конкурсу «Місто своїми руками» та створеної за ініціативи та допомоги ДТЕ ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2015 | Коментарі(0)

УКРАЇНА
Бурштинська міська рада Івано-Франківської області
Розпорядження від  17 березня 2015р. мБурштин №49
Про скликання п’ятдесят третьої сесії Бурштинської міської ради шостого скликання

Відповідно до п.8 частини  четвертої ст.42, ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1.Скликати  53-ю    сесію міської ради шостого скликання  08 квітня 2015 року о 10.00 годині в приміщенні  будинку культури ім. Т.Шевченка.
2.На сесію запросити депутатів обласної ради, депутатів районної ради, голову Галицької районної  ради, голову Івано-Франківської обласної ради, голову Івано-Франківської обласної державної адміністрації, керівників підприємств, установ, організацій,  керівників політичних партій,  представників засобів масової інформації.
3.Начальникам відділів  виконавчого органу міської ради   своєчасно та якісно підготуват ... Читати далі »

Переглядів: 661 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2015 | Коментарі(0)

Шановні бурштинці, останніми днями почастішали факти паління сухої трави на городах та  в полях.  Нагадуємо вам, що такі дії тягнуть за собою накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від п’ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також  такі дії часто спричиняють загорання і майна та будинків.  Бережіть себе та природу.
Земельно-екологічний відділ Бурштинської міської ради

Переглядів: 629 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2015 | Коментарі(0)

Надаємо послуги адвоката, юридичні консультації, представництво у судах, правоохоронних органах. Адреса: м.Бурштин, вул. С.Стрільців, 7. Тел. 066 253-10-86, 096 900-95-42.

Переглядів: 646 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2015 | Коментарі(0)

Одним із питань, що розглядались на комісії у міській раді Бурштина, було проведення руханки з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Як повідомляє сайт Бурштинської міської ради:

7 квітня 2015 року з нагоди Всесвітнього дня здоров’я на площі Героїв УПА одночасно із усіма містами України стартує проект «Руханка», який передбачає проведення загальноміської зарядки.

Початок о 15:30 год.

Проект є ініціативою Фонду волонтерів України та організовується у місті відділом молоді та спорту міської ради спільно з комбінатом спортивних споруд та місцевими молодіжними організаціями.

Метою проекту є залучення молоді до активного відпочинку та популяризації здорового способу життя. Саме тому запрошуємо усіх, хто підтримує здоровий спосіб життя одягнути синю або жовту футболку (можна поверх верхнього одягу) та взяти участь у спільній міській з ... Читати далі »

Переглядів: 726 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2015 | Коментарі(0)

На роботу у дошкільний навчальний заклад №2 міста Бурштина «Берізка» потрібна медична сестра. На час декретної відпустки. Офіційне працевлаштування. Тел. 097 376-35-92

Переглядів: 603 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2015 | Коментарі(0)

27 березня в Бурштинській гімназії відбувся захист учнівського дослідницького проекту на тему: «Енергозбереження – не питання вибору, це запорука безпеки країни».  У  роботі над проектом взяли участь 23 учні 6 (10) класу гімназії під керівництвом учителів англійської мови Сас Л.О. та СтолярЛ.Б. Питання, над якими працювали учні, охопили вивчення проблеми в різних аспектах. Мета проекту: вивчити проблему енергозбереження, довести важливість і необхідність її вирішення, продемонструвати, які заходи можна вжити для цього. Гімназисти  досліджували стан енергетичних ресурсів в Україні та їх використання. При цьому учні провели паралельний огляд цього ж питання в країнах Європи та деяких інших країнах світу, таких як США та Білорусія.
Вивчено стан енергозбереження в гімназії та безпосередньо в сім’ях учасників проекту. Учнями висвітлено проблемні питання і вказані конкретні шляхи їх вирішення.

... Читати далі »

Переглядів: 696 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2015 | Коментарі(0)

В Івано-Франківському відділенні Еколого-натуралістичного центру проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу екологічних агітбригад «Земля – наш спільний дім». Тема цьогорічних змагань  –  «Збереження водних ресурсів України».


Проблема збереження водних ресурсів у Бурштинській гімназії займає важливе місце поряд із тепло- та енергозбереженням. Бо саме тепер у рамках Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи», до якого приєднався  і наш навчальний заклад, вихованню в учнів економного ставлення до енергоносіїв та екологічної грамотності, актуалізації проблем раціонального використання енергетичних та водних ресурсів приділяється велика увага.


У ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу екологічних агітбригад «Земля – наш спільний дім» взяли  ... Читати далі »

Переглядів: 1373 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2015 | Коментарі(0)

Шановні бурштинці! Вперше у цьому році в продаж надійшов черговий номер газети "Бурштинський вісник".

Вартість газети (16 сторінок) - 1 грн.

Кількість:

- 3 кіоски - по 100 штук.

- пошта 100 штук

- станційне відділення - 100 штук.

Загалом 500 штук в продажі.

Анонс номера:

ЗМАГАННЯ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ
про спартакіаду.

Березовий сік - властивості і користь

Реформа системи надання житлових субсидій населенню
зразки заяв та заповнення декларацій. номери телефонів

Всеукраїнський конкурс екологічних агітбригад «Земля – наш спільний дім»

Презентація дослідницького англо-українського проекту на тему «Енергозбереження – не питання вибору, це запорука безпеки країни»

Літературна кав’ярня в Бурштинській гімназ ... Читати далі »

Переглядів: 658 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2015 | Коментарі(0)