П`ятниця, 26.04.2024, 11:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 4 » Презентація дослідницького англо-українського проекту на тему «Енергозбереження – не питання вибору, це запорука безпеки країни»
09:35
Презентація дослідницького англо-українського проекту на тему «Енергозбереження – не питання вибору, це запорука безпеки країни»

27 березня в Бурштинській гімназії відбувся захист учнівського дослідницького проекту на тему: «Енергозбереження – не питання вибору, це запорука безпеки країни».  У  роботі над проектом взяли участь 23 учні 6 (10) класу гімназії під керівництвом учителів англійської мови Сас Л.О. та СтолярЛ.Б. Питання, над якими працювали учні, охопили вивчення проблеми в різних аспектах. Мета проекту: вивчити проблему енергозбереження, довести важливість і необхідність її вирішення, продемонструвати, які заходи можна вжити для цього. Гімназисти  досліджували стан енергетичних ресурсів в Україні та їх використання. При цьому учні провели паралельний огляд цього ж питання в країнах Європи та деяких інших країнах світу, таких як США та Білорусія.
Вивчено стан енергозбереження в гімназії та безпосередньо в сім’ях учасників проекту. Учнями висвітлено проблемні питання і вказані конкретні шляхи їх вирішення.


Не залишилась без уваги і Бурштинська теплова електростанція, яка знаходиться на території міста Бурштина і входить до паливно-енергетичного комплексу ДТЄК. У результаті дослідження учні дізналися, які заходи проводяться на станції для скорочення затрат споживання енергії, необхідної для її ж виробництва.
Слід відзначити, що проект є двомовний. Усі матеріали були подані на українській та англійській мовах.
Для кращого сприйняття і розуміння матеріалу проекту глядацькій аудиторії надано буклети на різних мовах. Усі запрошені: гімназисти, вчителі, батьки, представники громадськості міста та БуТЕС – з цікавістю слідкували за презентацією проекту, який ще раз довів актуальність проблеми енергозбереження і дослідив, що запаси енергії обмежені і зараз, у період економічної кризи, їх раціональне використання гідне уваги.

Переглядів: 697 | Додав: vovak | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: