П`ятниця, 29.03.2024, 07:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 4 » ДТЕК спрямував на розвиток Бурштина та Івано-Франківської області 12 млн грн за 3 роки
17:05
ДТЕК спрямував на розвиток Бурштина та Івано-Франківської області 12 млн грн за 3 роки

У Бурштині підбивали підсумки зробленого за три роки для покращення життя містян при фінансовій допомозі ДТЕК. Приватна компанія, котра з 2012 року керує Бурштинською ТЕС, опікується також і розвитком міста, покращенням умов життя для своїх працівників та їхніх сімей. За цей час ДТЕК направив 11 млн гривень на користь Бурштина та придбав реанімобіль для Івано-Франківського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф вартістю 1 млн грн.

Стосунки між ДТЕК і містом прозорі та відкриті. Так, 1 квітня відбулось розширене засідання Координаційного комітету з управління впровадження Стратегії соціального партнерства між містом Бурштином та компанією ДТЕК на 2013-2015 роки. Перед ЗМІ та громадськістю з презентаціями реалізованих проектів виступили представники міської лікарні, керівники проектів-переможців конкурсу «Місто своїми руками» та створеної за ініціативи та допомоги ДТЕК Агенції місцевого економічного розвитку м. Бурштина (АМЕР). АМЕР Бурштина – неприбуткова громадська організація, котра надає консультації та забезпечує допомогу початківцям-бізнесменам, тобто допомагає розвиватися підприємництву у мономісті Бурштині, щоб стати йому більш незалежним від одного бюджетоутворювача – ДТЕК Бурштинської ТЕС. Проекти АМЕР фінансуються компанією ДТЕК. Впродовж 2012-2014 років АМЕР допоміг впровадити соціально-значущих проектів на користь Бурштина на суму 11 млн грн. Співпраця міської влади і ДТЕК у Бурштині за останні три роки реалізовувалась у п’яти напрямках: охорона здоров’я, енергоефективність, покращення соціально-значущої інфраструктури, розвиток бізнес-середовища та підвищення активності громади. Основна мета кожного проекту у всіх 5-ти сферах – це покращення якості життя громади міста не лише сьогодні, але й у перспективі. У цьому полягає стратегічний підхід ДТЕК до планування соціальних інвестицій.
Повний перелік всіх реалізований проектів для міста Бурштин розташовано тут. Крім того ДТЕК в минулому році передав для Івано-Франківського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф сучасний реанімобіль Mercedes Benz Sprinter класу С вартістю 1 млн грн.
«ДТЕК є соціально-відповідальною компанією, навіть у скрутні для бізнесу часи ми продовжуємо вкладати кошти у розвиток міст, в котрих працюють наші підприємства. Дуже важливо, щоб ті соціальні проекти, які здійснює ДТЕК, змінювали на краще життя багатьох людей і мали довгостроковий ефект. Саме тому найбільше коштів спрямовано на такі системні проекти, як поліпшення медичного обслуговування жителів, створення нових робочих місць у Бурштині та енергоефективність. Тільки спільними зусиллями компанії і міської громади можна змінити життя людей на краще. Їхнє благополуччя дасть можливість розвиватися як місту, так і компанії», – зазначила керівник департаменту з соціального розвитку ДТЕК Вікторія Гриб, яка була присутня на засіданні Координаційного комітету.
Менеджер з комунікацій ПАТ «ДТЕК Західенерго»  Іванка Попович

Переглядів: 660 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: