П`ятниця, 29.03.2024, 01:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 19

18 березня Бурштині розпочалися спортивні змагання серед учнів навчальних закладів міста. Першими на старт вийшли спеціалісти з шахів. Відкриваючи спортивне дійство (старт змагань відбувся у Бурштинській гімназії) начальник відділу освіти Бурштинської міської ради Михайло Тутка привітав присутніх та наголосив, що логічні навички, які застосовують учні, граючи у розумові види спорту, обов’язково згодяться їм у подальшому житті. Начальник відділу молоді та спорту Галина Олексин побажала перемоги сильнішим і запевнила, що відділ робитиме усе можливе для того, щоб молодим людям у Бурштині було цікаво а спортивні змагання ставали з кожним днем престижнішими.
Урочиста частина дійства проходила під співочий акомпонемент учнів гімназії та завершилась своєрідним парадом учасників. Вчитель фізичної культури у гімназії та головний суддя змагань Богдан Полозяк, даючи старт саме ігровій частині дійства, відзвітував вищому керівництву про готовність до змагань а пізніше люб’язно ... Читати далі »

Переглядів: 934 | Додав: vovak | Дата: 19.03.2015 | Коментарі(2)

Навесні, коли сходить сніг і оголюється ґрунт, господарі, наводячи лад на присадибних ділянках, почнуть спалювати торішнє листя та траву. Не секрет, що з настанням весни зростає кількість пожеж, що виникають внаслідок спалювання сухої трави, чагарників та розведення багать в лісах. Щороку рятувальники б’ють на сполох, застерігаючи громадян, а результати не завжди втішні.
Люди забувають, що при випалюванні сухої рослинності страждає не лише природа, а й вони самі. Інколи, через свою необережність, палії стають жертвами своєї «плідної» праці. Від охопленої полум’ям трави загоряються житлові будинки, господарські будівлі, сараї з худобою, гинуть та отримують травми люди. Часто спалення сухої трави стає причиною лісових та торф’яних пожеж, які швидко поширюються і ліквідувати їх дуже складно.
Шкода від спалювання сміття, листя і сухої трави багатолика і украй небезпечна. До складу диму від спалювання трави та сміття входять пил, окиси азоту, чад ... Читати далі »

Переглядів: 583 | Додав: vovak | Дата: 19.03.2015 | Коментарі(0)

З 1 січня 2015 року набув чинності Закон України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи" № 71-VIII від 28.12.2014, яким внесено зміни щодо спрощеної системи оподаткування.
Відтепер фізичні особи — підприємці, які застосовують спрощену систему оподаткування та обрали першу групуплатника єдиного податку мають право здійснювати виключно роздрібний продаж товарів з торгівельних місць на ринках та/або провадити господарську діяльність з наданням побутових послуг населенню.
Фізичні особи — підприємці, які застосовують спрощену систему оподаткування та обрали другу групу платника єдиного податку мають право здійснювати господарську діяльність з наданням послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства. Не поширюється на платників єдиного податку другої групи такі види діяльності я ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: vovak | Дата: 19.03.2015 | Коментарі(0)

ВОЛЕЙБОЛ
21 березня волейбольна команда «Західрембуд» зіграє другу зустріч із серії плей-офф до фінального етапу чемпіонату області з волейболу. Нагадаємо, на цій стадії змагань бурштинські волейболісти змагаються із командою з села Прибилів Тлумацького району.
Перший матч 15 березня завершився переконливою перемогою бурштинців з рахунком 3:0.

Окрім цього 28 березня «Західрембуд» вирушає на матчі третього туру Чемпіонату України серед аматорів до Сваляви. Нагадаємо, суперниками бурштинців у групі «Б» є команди «Фаворит» Нижнє Селище, «Спартак» Свалява та команда Рокосово.
Група Б. Перша ліга. аматори
Команди            Очки    Партії    Коефіцієнт
«Спартак»             17    18-3        6,0
«Фаворит&r ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: vovak | Дата: 19.03.2015 | Коментарі(0)

Запрошуємо усіх мешканців Бурштина долучитися до загальноміського прибирання до Великодніх свят, яке відбудеться 3 квітня. Приберіть біля своїх будинків, у скверах, парку, біля водосховища. До прибирання долучається Бурштинська міська рада та Бурштинська ТЕС. Деталі буде додатково повідомлено.
Джерело: burshtyn-rada.if.gov.ua

Переглядів: 717 | Додав: vovak | Дата: 19.03.2015 | Коментарі(0)

Шановні бурштинці! До 25 числа кожного місяця у відділенні УДППЗ «Укрпошта» в Бурштині (та на станції) можна оформити передплату на газету «Бурштинський вісник».
Тільки у цьому році діятиме єдиний (пільговий) передплатний індекс - 68018.
Передплатна вартість на 1 місяць - 3,47 грн.
Передплатна вартість на квітень-грудень включно - 31,23 грн.
Також потрібно сплатити послуги за оформлення передплати.
Отримуйте більше інформації про Бурштин.
Читайте «Бурштинський вісник»!

ПЕРЕДПЛАТНИЙ ІНДЕКС 68018

Переглядів: 657 | Додав: vovak | Дата: 19.03.2015 | Коментарі(0)

burshtyn-rada.if.gov.ua - новий сайт
Бурштинської міської ради

Переглядів: 616 | Додав: vovak | Дата: 19.03.2015 | Коментарі(0)

Міліція хоче
повернути довіру!
Стан охорони громадського порядку, боротьба із злочинністю на території Бурштинської міської ради стали одним із важливих питань, що виносилось на обговорення 52 засідання сесії міської ради. За підсумками 2014 року у місті було скоєно 638 кримінальних правопорушень, по яких було відкрито 157 кримінальних проваджень, з яких 48 було направлено до суду. Найбільш поширеними злочинами стали крадіжки майна громадян, незаконний обіг наркотичних речовин. Як зауважив у своєму виступі начальник Бурштинського відділення міліції Галицького РВ УМВС капітан міліції Михайло Романович Климишин сьогодні одним із важливих завдань, що ставить перед собою, є повернення довіри населення до міліції, яка зобов'язана оперативно реагувати на всі повідомлення про злочини та пригоди, негайно, по гарячих слідах, організовувати розкриття цих злочинів. Так би мало бути. Але, як показує практика, плани та реальні дії міліції у місті рідко знаходять точки дотику. Із ... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: vovak | Дата: 19.03.2015 | Коментарі(0)

Духовною академією розпочався у Бурштині цілий цикл святкувань 150-річчя від Дня народження Митрополита Андрея Шептицького. 8 березня вщерть заповнена затишна зала Палацу Культури «Прометей» приймала високоповажних гостей. Духовенство, представники влади, працівники культури та науки прийшли вшанувати пам’ять батька української греко-католицької церкви.

Заповнили зал і бурштинці, яких, попри зірвані напередодні оголошення, прийшло багато.
Вітаючи присутніх міський голова Петро Курляк відзначив, що дуже важко у рамки такого маленького міста, як Бу ... Читати далі »

Переглядів: 877 | Додав: vovak | Дата: 19.03.2015 | Коментарі(0)