Середа, 24.04.2024, 09:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 04
з 01.01.2013 по 01.08.2013р.
Господарство благоустрою і озеленення є структурним підрозділом КП «Житловик» і керується «Положенням про господарство благоустрою і озеленення», який діє з 01.05.2001р.
Фінансування заходів з благоустрою, отримання та ремонт об'єктів благоустрою здійснюється за рахунок коштів їх власників.
В господарств благоустрою і озеленення входять такі дільниці:
- дільниця з ремонту та обслуговування електроустаткування;
- прибирання території, дорожні роботи;
- озеленення;
- пральня;
- дільниця по виготовленню та установці тротуарної плитки.
Господарство виконує роботи згідно програми соціально-економічного розвитку та програми природоохоронних заходів прийняті міською радою м. Бурштина.
Господарство благоустрою проводить виконання робіт з ремонту і реконструкції доріг внутрішнього господарського користування, озеленення, утримання в належному стані закріплених територій та зон зеленого насадження, займається обслуговуванням об'єк ... Читати далі »
Переглядів: 906 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2013 | Коментарі(0)

в  період  з  01.01.2013 р. по 01.09.2013 р.
Житлово-експлуатаційне  господарство  входить  в  склад  КП  «Житловик»  з  часу  його створення.
Згідно  штатного  розкладу  в  ЖЕГу  налічується  106  працівників.
Основна  задача  ЖЕГ  - обслуговування  та  ремонт  житлового  фонду  м. Бурштин.
 На обслуговуванні  в ЖЕГ перебуває  81 багатоквартирних  будинків (двох, трьох, чотирьох, п’яти  та  дев’яти  поверхові).
Структура  ЖЕГ:
-  загально-цеховий  персонал;
-  дільниці  з  експлуатації  житла  (двірники, чистильники);
-  дільниця  з  ремонту  і  обслуговування  освітлювальної  мережі  (електромонтери, ліфтери);
-  дільниця  з  поточного  ремонту  і обслуговування  сантехніки ( ... Читати далі »
Переглядів: 864 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2013 | Коментарі(0)

Напевно, найчарівніша пора року – це осінь. Нам, жителям України, дуже пощастило, що ми живемо на такій широті, де можна спостерігати за такою красою. Щороку вона приходить несподівано і йде не прощаючись. Саме цій  порі притаманна найбільша палітра кольорів: від блідо-жовтих до буро-коричневих. Птахи відлітають у вирій, а разом з ними і тепло. Дні стають коротшими, а небо все частіше затягується пеленою мряки. Лише восени можна довго блукати по вкритих листковим килимком доріжках, пити гарячий напій і ні про що не хвилюватись.
Осінь надихає... Можливо, саме тому вона найулюбленіша пора Пушкіна, Сосюри, Айвазовського. Та найбільше за що ми цінуємо цю золоту красуню – це за дари, які вона щороку приносить до нашого столу. Їх усіх навіть не перелічити: гарбуз зі всіма родичами, городина, яблука та груші, соковитий виноград, помідори, цілюща шипшина, пахущі гриби та безліч-безліч квітів, які щодня милують око своїми барвами… Невже когось може залишити байдужим така краса?! Так вв ... Читати далі »
Переглядів: 674 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2013 | Коментарі(0)

Доброго дня. Мене звати Христина Сирова, я жителька міста Бурштина. Метою мого листа є висвітлити величезну несправедливість з приводу реорганізації нашої міської лікарні, яка зі всіх очевидних причин є просто необхідною. Незважаючи на такий вагомий та суттєвий факт, як населення у 20 тисяч людей, незважаючи на добрячий відсоток з цієї кількості дітей, пенсіонерів та інвалідів нам пропонують перспективу добиратись у район та приближні міста. Це як мінімум на будь-який середньостатистичний розум «не налазить» і не підлягає жодній логіці. Навіть якщо у цьому є якісь інші вагомі підстави то для жителів нашого міста – це не припустимо. Щодо мого особистого обурення, то в мене на це є дуже вагомі підстави. Мені 30 років, я інвалід першої групи, користуюсь візком вже як 4 роки. Ще трохи більше часу назад мені поставили діагноз м’язова дистрофія, але так і не визначили якого походження і якої форми. До недавніх днів я була втратила всяку надію на те, щоб ще якось почати ходити. Але на базі на ... Читати далі »
Переглядів: 709 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2013 | Коментарі(0)

Вартість передплати на газету «Бурштинський вісник» на 1 місяць - 4.73 грн.
Передплатний індекс 68018
Передплату можна оформити у відділенні «Укрпошти» до 20 грудня.
Переглядів: 615 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2013 | Коментарі(0)

Чи замислювався кожен з нас наскільки важкою є праця вчителя. Адже навчати – це дар, який не передається у спадок, а дарується небесами.  Колись Василь Симоненко казав: «Серце віддаю дітям…» Лише той педагог, який не шкодує свого часу, таланту, сил і наснаги, є терплячим та люблячим, залишає частинку себе в дітях, вкладає в їх душі людяність, порядність, найвищі чесноти.
Кожна стежка людського життя лежить через шкільний поріг. Лише пройшовши всі його сходинки, зі всіма радощами і болем,  можна стати Людиною. І протягом цієї довгої дороги нас супроводжуватиме друга матір – вчитель. Яка це почесна й важка праця!... Напевно, у світі немає більш відповідальнішої роботи, ніж ця. Адже від праці педагога, його ставлення до учнів, залежить майбутнє кожного. Єдиним словом він може вбити або піднести до висот, оцінкою змусить зупинитися або надасть наснаги рухатись вперед, своїми знаннями завжди надихне на створення прекрасного і, в будь-якому випадку, подарує любов. Подяка за таку ... Читати далі »
Переглядів: 851 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2013 | Коментарі(0)

 Канікули для школярів – це відпочинок, розвантаження від насиченої шкільної програми. Але для учнів Бурштинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, які є членами екологічної організації «Оберіг» та творчої групи «Україна молода», запам’ятаються як час наполегливої праці і цікавої подорожі. Під керівництвом учителів Піцун Л. В., Хованець Г.П., Марциніва І.Д. учні здійснили поїздку у м.Умань Черкаської області.
На Черкащині творча група побувала не вперше. Адже у минулому навчальному році за підтримки Голови райдержадміністрації Г. М. Івасишина, відділу освіти Галицької райдержадміністрації учні та вчителі школи козацько-лицарського виховання пройшли стежками славнозвісної Чигиринщини, ознайомилися з творчими козацькими пам’ятками краю.
 Цього разу мета поїздки – обмін досвідом з екологічного виховання шкільної молоді та проведення заходів до 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка. Однодумців зустріли в Уманському ліцеї імені Ю.Гагаріна, де також навчання та виховання здійснюєтьс ... Читати далі »
Переглядів: 593 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2013 | Коментарі(0)

Пройшло вже понад півроку з того часу, як у нашому місті  на вул. Січових Стрільців, 33А відкрилася аптека «ААF». Тому спробуємо ближче познайомитися із даною мережею. І у цьому нам допоможе  директор фармацевтичного відділу О. В. Вархоляк, яка розповість нам про її призначення та головні напрямки роботи.
- Отже, пані Оксано, яку головну мету своєї роботи мають аптеки AAF?
- Основну мету своєї роботи мережа аптек «ААF» вбачає у прагненні бути найкращою компанією, що надає фармацевтичні послуги найвищої якості за доступною ціною в найповнішому асортименті задля збереження здоров’я нації. Бо ж ліки це не розкіш , а скоріше необхідність. Тому аптека «ААF» - це коли ліки потрібні вже! А ще це  – сучасний фармацевтичний заклади з європейським дизайном і раціональним  обладнанням, достатньою кількістю кас і  максимумом уваги до клієнта.
Аптека – це соціально скерований бізнес незалежно від форми власності, отже має бути відповідальним перед с ... Читати далі »
Переглядів: 1023 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2013 | Коментарі(0)