П`ятниця, 19.04.2024, 13:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 4 » АПТЕКА ААF- КОЛИ ЛІКИ ПОТРІБНІ ВЖЕ!
15:10
АПТЕКА ААF- КОЛИ ЛІКИ ПОТРІБНІ ВЖЕ!
Пройшло вже понад півроку з того часу, як у нашому місті  на вул. Січових Стрільців, 33А відкрилася аптека «ААF». Тому спробуємо ближче познайомитися із даною мережею. І у цьому нам допоможе  директор фармацевтичного відділу О. В. Вархоляк, яка розповість нам про її призначення та головні напрямки роботи.
- Отже, пані Оксано, яку головну мету своєї роботи мають аптеки AAF?
- Основну мету своєї роботи мережа аптек «ААF» вбачає у прагненні бути найкращою компанією, що надає фармацевтичні послуги найвищої якості за доступною ціною в найповнішому асортименті задля збереження здоров’я нації. Бо ж ліки це не розкіш , а скоріше необхідність. Тому аптека «ААF» - це коли ліки потрібні вже! А ще це  – сучасний фармацевтичний заклади з європейським дизайном і раціональним  обладнанням, достатньою кількістю кас і  максимумом уваги до клієнта.
Аптека – це соціально скерований бізнес незалежно від форми власності, отже має бути відповідальним перед суспільством за свою діяльність. Доступність ціни забезпечить можливість більшій кількості відвідувачів покращити своє здоров’я. Широкий асортимент  забезпечить повноцінне якісне лікування та економію часу на пошук необхідних ліків.
Кваліфікований персонал надасть повну інформацію про препарати, застосування зберігання в домашніх умовах для забезпечення якості придбаних ліків та дотримання схем лікування.
Участь аптеки «ААF»  у соціальній програмі «Оранж кард» в Україні,  дає можливість хворим на бронхіальну астму придбати найпотрібніші ліки з економією від 100 до 250 гривень.
Підтримка  аптекою  «ААF»  «Пілотного  проекту»   для хворих на гіпертонічну хворобу  суттєво здешевлює лікування даного хронічного захворювання.
Ми завжди турбуємось про наших відвідувачів і пропонуємо їм якісні додаткові послуги: індивідуальне замовлення ліків протям доби, можливість оперативно отримати по телефону  повну інформацію про наявність, застосування  необхідних препаратів та їх аналогів, можливість розрахунку за допомогою платіжних карток.
Підприємствам та організаціям  пропонуємо  якісне постачання лікарських засобів та виробів медичного призначення за оптимальними цінами, у стислі терміни, за відсутністю обмеження величини замовлення, з можливістю відстрочення терміну оплати та організацією доставки без зміни вартості замовлення по безготівковому розрахунку.
- Що ж можуть запропонувати аптеки «AAF» своїм відвідувачам?
    - На сьогоднішній день у  аптеці «ААF є понад 8 тисяч лікарських препаратів, виробів медичного призначення, косметики, засобів гігієни, дитячого харчування, фітопрепаратів. Усі ліки сертифіковані і цьому тут завжди приділяють особливу увагу, оскільки йдеться про здоров’я людей. Контроль якості продукції при отриманні від постачальника, проводиться уповноваженою особою в кожній аптеці, яка гарантує якість продукції за усіма показниками.
- А що скажете про роботу персоналу?
 - Робота персоналу аптек  дуже клопітка, вимагає високої кваліфікації та професійної компетентності, надзвичайної уваги, вміння і зусиль з боку провізорів першого столу. Фахівці аптеки постійно підвищують свій професійний рівень на курсах підвищення кваліфікації, спеціальних заняттях, тренінгах.
 - Щоб Ви хотіли додати на завершення своєї розповіді про мережу аптек «AAF»?
 - Здоров’я – найцінніший дар. І саме фармацевти разом з лікарями стоять на його сторожі
І колектив спеціалістів в білих халатах щоденно несе свою службу та дарує тепло своїх сердець людям.
Завітати в аптеку мережі «AAF» та переконатися в перевагах які там надаються Ви зможете за адресою:
м. Бурштин, вул. Січових Стрільців, 33А
тел. (067) 31-32-461, (03438) 4-58-69


Переглядів: 1023 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: