Середа, 24.04.2024, 02:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 08
Для надання допомоги міській лікарні у харчуванні хворих та виконання розпорядження голови районної ради «Про заготівлю картоплі», міський голова Бурштина видав розпорядження «Про заготівлю картоплі для Бурштинської міської лікарні».
Згідно з розпорядженням, 9-10 жовтня буде проводитись збір картоплі від мешканців Бурштина та Вигівки.
Усім, хто має бажання допомогти у зборі картоплі, просимо підготувати її і чекати, коли під’їде транспорт.  Збір розпочнеться о 9.00.
Переглядів: 941 | Додав: vovak | Дата: 08.10.2012 | Коментарі(0)

12 жовтня в 11.00 на Площі Героїв УПА розпочнуться урочисті збори з нагоди відзначення 70-річчя створення УПА.
Зокрема відбудеться покладання квітів до пам’ятних місць за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, учасників визвольних змагань, депутатів, духовенства, представників політичних та громадських організацій і громадськості.  
Згодом відбудеться панахида біля символічної могили.
До 12 жовтня, розпорядженням міського голови, заплановано також впорядкувати пам’ятні знаки, символічну могилу та поховання вояків УПА. А в бібліотеках міста можна ознайомитисьз тематичними виставками.
14 жовтня у храмах міста пройдуть святкові літургії.
Переглядів: 767 | Додав: vovak | Дата: 08.10.2012 | Коментарі(0)

День працівників освіти – свято, яке звільняє  від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.   
Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.
Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.
Щиросердно бажаємо вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.
З повагою, міський голова     ... Читати далі »
Переглядів: 793 | Додав: vovak | Дата: 08.10.2012 | Коментарі(0)

Продаю 4-кімнатну квартиру в Бурштині по вул. Міцкевича. Площа 80 м2, євроремонт, все нове: меблі, сантехніка, хол оздоблений зеркалами. Можливий обмін на квартиру в Івано-Франківську.
Тел. 097 860-36-38.
Переглядів: 819 | Додав: vovak | Дата: 08.10.2012 | Коментарі(0)

Киів, 20 вересня 2012. Компанія ДТЕК, Польська спілка поводження із золошлаковими матеріалами й EKOTECH IP за сприяння Польсько-української торгово-промислової палати урочисто підписали меморандум про взаєморозуміння у сфері використання золи і шлаків в Україні. Співпраця сторін включатиме в себе роботу над гармонізацією профільного законодавства України з європейським, розробку національних стандартів і технічних умов, наукові та ринкові дослідження, а також реалізацію пілотних проектів із впровадження сучасних технологій у сфері поводження із золошлакових матеріалами.
Утворення значної кількості золошлакових відходів (ЗШВ) є однією з екологічних проблем для районів, де розташовані теплові електростанції. Щорічно в Україні утворюється приблизно 8 млн. тонн золошлакових відходів, велика частина яких складується на золовідвалах. Золовідвали низки станцій України близькі до переповнення або вже переповнені, а їх розширення вимагає значних капітальних витрат, при цьому землевідведення ... Читати далі »
Переглядів: 861 | Додав: vovak | Дата: 08.10.2012 | Коментарі(0)

Саме цим принципом керувалась Бурштинська міська рада, коли розпочинала реалізацію проекту «Вікно в дивосвіт дитини». Так, в рамках даного проекту в дитячому дошкільному закладі №2, що знаходиться на вулиці Енергетиків, 9, було замінено старі віконні блоки на енергозберігаючі металопластикові склопакети. Проведено демонтаж старих вікон та встановлення нових з правого і лівого крила будівлі, таким чином комфортно облаштовано чотири спальні кімнати. Замінили також двері, які вважались пожежним виходом. Загалом, поміняли 4 дверей і 12 вікон.

«То була морока – зізнається Оксана Володимирівна, директор дитячого садка «Берізка» - бо попередні вікна були величезні, розміром з усю стіну спальної кімнати. Ми були змушені підмуровувати стіну, щоб зменшити віконні рами, адже дітям незручно спати і відпочивати в такій яскраво освітленій спальні. Тепер,  завдяки проекту «Вікно в дивосвіт дитини» і Ма ... Читати далі »
Переглядів: 1068 | Додав: vovak | Дата: 08.10.2012 | Коментарі(0)

25 вересня у Івано-Франківській обласній філармонії стартував новий, уже 73-й концертний сезон. Розпочався він концертом під назвою «У світі прем’єр», у якому були задіяні як знані і шановані колективи філармонії, так і нові обличчя. Так, з метою популяризації класичної музики серед молоді, обласна філармонія працює в напрямку розширення жанровості колективів, вона наче розмиває чіткі канонічні рамки класичної музики. Серед молодих талановитих виконавців на цьому концерті яскраво спалахнуло сопрано нашої землячки Оксани Романюк.

Оксана Романюк – молода, але вже знана співачка не лише на теренах Прикарпаття, України загалом, але й за кордоном: артистка встигла попрацювати в Женеві (Швейцарія), де виконувала пісні на дитячому фестивалі циркового мистецтва. А починалася її стежина тут, у Бурштині. Палац культури «Прометей» є основним мистецьким центром міста, в якому активно розвивалася діяльність різних творчих колективів, а тако ... Читати далі »
Переглядів: 1550 | Додав: vovak | Дата: 08.10.2012 | Коментарі(1)

Водопровідно-каналізаційне господрство
Тепломережа:
1. Усунення проривів після випробування тепломережі.
2. Налагодження системи теплопостачання.
3. Ізолювання поверхневих трубопроводів мережі.

Водоочисні споруди:
1. Придбання глибинних насосів.
2. Заміна аварійних ділянок водопровідної мережі.

Каналізаційні очисні споруди (КОС), каналізаційні системи (КНС):
1. Чистка піскових площадок.
2. Чистка мулових площадок.
3. Чистка відстійників.
4. Заміна безнапірних вуличних каналізаційних колекторів по вул. Будівельників та Шухевича.
5. Реконструкція напірних каналізаційних колекторів №2.
6. Реконструкція КНС №2, 3.
7. Реконструкція КОС.

Житлово-експлуатаційне господарство
1. Заміна аварійних ділянок трубопроводів підвальних розгалужень системи опалення. Реконструкція каналізаційних мереж в житлових будинках: Стуса 8,  Міцкевича 6, Шухевича 6, 16. Реконструкція дворової каналізації по вул Шухевича 2, Стуса 15, 17 та Бандери ... Читати далі »
Переглядів: 745 | Додав: vovak | Дата: 08.10.2012 | Коментарі(0)

Шановні читачі! «Бурштинський вісник» започатковує нову рубрику «Питання до влади». У ній ви зможете поставити будь-яке питання з життя міста Бурштин, яке вас цікавить, і на сторінках газети отримаєте кваліфіковану відповідь фахівця.
Тож у наступному номері ви отримаєте відповіді на питання:
1.    Від Поштаря Зіновія Дмитровича:
«Я проживаю на вул. Будівельників, 9, у нас нема не те що гарячої води, навіть труби нема! А платимо за гарячу воду, квитанції усі у мене є. Прошу нарешті розібратися ситуації.»
2.    Від пана Миколи:
«Прошу навести лад з безпритульними собаками. Вони не лише нищать клумби, квітники, а й можуть бути небезпечними для людей, бо переносять всілякі болячки, на дітей гавкають, сам був свідком, як пес кинувся на дитину.»
3.    Від Івана Михайловича:
«Сміттєві баки в районі вулиці Будівельників – це будинки 5, 7, 9, 11, забрали, зробили скверик і планують поставити погруддя Чорновола. Це дуже добре, на ... Читати далі »
Переглядів: 883 | Додав: vovak | Дата: 08.10.2012 | Коментарі(0)