П`ятниця, 26.04.2024, 12:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 29
26 років віддаляє нас від тієї фатальної для України ночі, коли над нею, уже не раз ґвалтованою та розп’ятою, пронісся ще один смертоносний смерч, якого не переживало людство, - радіаційний. Досі незнаний невеличкий районний центр Київщини – Чорнобиль – став відомим усьому світові. Став відомим не завдяки творенню шедеврів культури чи мистецтва, а творенню «шедевру» технічного безглуздя тоталітаризму, яскравим прикладом того, як комуністична система впроваджувала у життя ідеї «світлого майбутнього». Мало було голодоморів та ГУЛАГів, замалими виявилися жертви найбільш страхітливої Другої світової війни, - кровопивна система вимагала інших жертв у інших формах. І ядерний вибух четвертого блоку Чорнобильської АЕС став логічним завершенням «будівництва комунізму», адже власне, починаючи з 1986 року рух народів колишнього СРСР за свою самостійність та незалежність набув чітко окреслених рис та напрямків.
    «Чорнобильська АЕС імені В.І.Леніна – працює на комунізм»,- таким ... Читати далі »
Переглядів: 1044 | Додав: vovak | Дата: 29.04.2012 | Коментарі(0)

За інформацією керуючої справами міськвиконкому Ольги Головашкіної, з початку року (станом на 23 квітня) у Бурштині зареєстровано 53 немовлят.
З них: 22 дівчаток і 31 хлопчик.
Найбільше малюків зареєстрували вже у квітні - 17 (11 хлопчиків та 6 дівчаток).
Найпопулярнішими іменами серед дівчат була Анастасія (4) а серед хлопчиків Олександр та Владислав (по 3).
Також з початку року у бурштині зафіксовано 15 шлюбів.


Переглядів: 975 | Додав: vovak | Дата: 29.04.2012 | Коментарі(0)

Нещодавно у Бурштині відбулася зустріч представників міжнародної громадської організації «Центр сприяння житловим та муніципальним реформам» та Спільноти «Соціально-Відповідальний Бізнес» з працівниками виконкому міської ради, депутатами міської ради та керівництвом КП «Житловик». Яка мета цієї зустрічі ? Про це та дещо інше у розмові кореспондента нашої газети Андрія Міліченка з начальником економічного відділу виконкому Бурштинської міської ради Марією Назар.
-Пані Маріє, що це за організації і які завдання вони ставлять перед собою?
    -В Україні працюють такі громадські організації, метою діяльності яких є допомога територіальним громадам у впровадженні заходів з ефективного використання теплової та електричної енергії їхніми комунальними господарствами, бюджетними установами та житловими будинками. Ці організації співпрацюють з тими територіальними громадами, котрі прагнуть впроваджувати будь-які енергоефективні заходи у своїх населених п ... Читати далі »
Переглядів: 895 | Додав: vovak | Дата: 29.04.2012 | Коментарі(0)

В Україні розбудовано й введено в експлуатацію 4 багатоканальні телемережі цифрового наземного ефірного мовлення стандарту DVB – T2. Це означає, що тепер на звичайну антену можна дивитися безкоштовно понад 20 (незабаром 32) українських телеканалів з високою цифровою якістю зображення та звуку. Для приймання цього сигналу необхідно між антеною та телевізором підключити спеціальний пристрій – телетюнер.
Враховуючи важливу соціальну складову процесу переходу на цифрове ефірне мовлення, 21 березня 2012 року урядом прийнято Постанову №245 «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення».
Зазначеним рішенням Кабінету Міністрів України визначено категорії громадян, які безкоштовно можуть отримати зазначені засоби (телетюнери), а саме:
1.Інваліди І та ІІ групи, а також інваліди війни ІІІ групи.
2.Особи, які виховують дитину-інваліда за умови, що дитина проживає разом ... Читати далі »
Переглядів: 794 | Додав: vovak | Дата: 29.04.2012 | Коментарі(0)

Минулого четверга, 19 квітня, відбулася позачергова 20-та сесія Бурштинської міської ради, яка розглянула наступні питання:
1. Про внесення змін до плану природоохоронних заходів місцевих фондів з охорони навколишнього середовища по Бурштинській міській раді на 2012 рік.
2. Про програму заходів щодо підтримки членів Братства ОУН-УПА на 2012 рік.
3. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку міста Бурштин та села Вигівка на 2012 рік.
 Депутати міської ради внесли зміни до Програми соціально-економічного розвитку та плану природоохоронних заходів і затвердили Програму підтримки членів Братства ОУН-УПА на 2012 рік, на виконання якої виділили 12 тисяч гривень.
Власна інформація
Переглядів: 862 | Додав: vovak | Дата: 29.04.2012 | Коментарі(0)

«Бурштинський вісник» наразі розповсюджується безкоштовно. Проте, усі, до кого газета не потрапила, можуть придбати її у кіосках з розповсюдження преси у місті.
Також повдомляємо, що йде процес виготовлення передплатного індекса і запуску цього невеличкого видання у передплату.

Щиро надіємось на вашу підтримку.
Переглядів: 862 | Додав: vovak | Дата: 29.04.2012 | Коментарі(0)

  4-5 квітня у Галичі відбувся розіграш Кубку Івано-Франківської області з волейболу серед юнаків 1994-1996 років народження. Команда «Західрембуд» з .Бурштина посіла перше місце і виборола почесний трофей.
   Розповідає Володимир Турчин, заступник генерального директора ТзОВ «Західрембуд»:
« За Кубок області боролися вісім кращих юнацьких команд Івано-Франківської області. Наша команда, яка складалася з вихованців Бурштинської дитячої волейбольної школи, засновником якої є ТзОВ «Західрембуд», виборола перше місце і здобула Кубок області. Особливо хочу відзначити наставників команди: Володимира Усачука – директора волейбольної школи, Олександра Усачука – старшого тренера школи та Івана Рябка – тренера школи. Гравець нашої команди Віталій Гачинський визнаний кращим зв’язуючим турніру.
   Також команда «Західрембуд» успішно виступає і у інших змаганнях. Так, наприклад ... Читати далі »
Переглядів: 1292 | Додав: vovak | Дата: 29.04.2012 | Коментарі(0)