Четвер, 25.04.2024, 10:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 29 » Інформація щодо забезпечення громадян засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення (телетюнерами).
11:12
Інформація щодо забезпечення громадян засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення (телетюнерами).
В Україні розбудовано й введено в експлуатацію 4 багатоканальні телемережі цифрового наземного ефірного мовлення стандарту DVB – T2. Це означає, що тепер на звичайну антену можна дивитися безкоштовно понад 20 (незабаром 32) українських телеканалів з високою цифровою якістю зображення та звуку. Для приймання цього сигналу необхідно між антеною та телевізором підключити спеціальний пристрій – телетюнер.
Враховуючи важливу соціальну складову процесу переходу на цифрове ефірне мовлення, 21 березня 2012 року урядом прийнято Постанову №245 «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення».
Зазначеним рішенням Кабінету Міністрів України визначено категорії громадян, які безкоштовно можуть отримати зазначені засоби (телетюнери), а саме:
1.Інваліди І та ІІ групи, а також інваліди війни ІІІ групи.
2.Особи, які виховують дитину-інваліда за умови, що дитина проживає разом з ними і не перебуває на повному державному утриманні.
3.Особи із малозабезпечених сімей, які отримують державну соціальну допомогу згідно із Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям».
4.Особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років.
Для безкоштовного одержання телетюнера громадяни, що відносяться до вказаних категорій, повинні до 1 липня 2012 року звернутися до місцевого управління праці та соціального захисту населення (місто Галич, вул. Шевченка, 10) із відповідною заявою.
   Додатково до заяви додаються такі документи:
   -громадянами, зазначеними у п.1 переліку категорій громадян – копія довідки медико-соціальної комісії про встановлення  інвалідності, а для інвалідів війни ІІІ групи також копія посвідчення інваліда війни;
   -громадянам, зазначеним у п.2 переліку – копія медичного висновку про дитину-інваліда віком до 18 років і копія свідоцтва про народження дитини;
   -всіма громадянами – ксерокопію паспорта, реєстраційного номера облікової картки платника податків або ідентифікаційного номера.
Доставка телетюнерів громадянам буде здійснюватись поштою по мірі надходження заяв громадян до органів соціального захисту. Черговість доставки визначатиметься також згідно надходження заяв. Отже, хто раніше подасть заяву, той раніше отримає телетюнер.
Безкоштовне надання телетюнерів зазначеним категоріям громадян буде відбуватися за правилом: один телетюнер – на одне житлове приміщення (будинок).
Для одержання додаткової інформації можна звернутися за телефоном 21-451.
Виконком Бурштинської міської ради
Переглядів: 793 | Додав: vovak | Теги: Кабельне ТБ, тюнер, Гулик, Бурштин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: