П`ятниця, 26.04.2024, 12:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 11 » ВІДБУЛИСЬ ЗБОРИ МІСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ
11:19
ВІДБУЛИСЬ ЗБОРИ МІСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ

В актовому залі Бурштинської міської ради відбулись збори
на котрих основним питанням було проведення чемпіонату міста
з футболу у 2015 році.

Голова міської федерації Зіновій Савчак ознайомив присутніх з установчими документами федерації та основними планами на нинішній рік. Присутні обговорили питання організації першого міського чемпіонату, та участі у ньому якомога більшої кількості команд. Зіновій Іванович у подальшому обговоренні  зупинився детальніше на питаннях суддівства, членських внесків та заявковій документації. Розповів і про плани провести кубок міста з футболу, кубок осені та інші різноманітні турніри. «Всі питання, які будуть пов’язані з роботою федерації ми будемо виносити на загальне обговорення» - зазначив голова БМФФ.
Начальник міського відділу молоді і спорту Галина Олексин привітала присутніх з початком роботи та запевнила у всебічній підтримці міської федерації.
Наразі у чемпіонаті міста Бурштина планують брати участь команди з самого міста (наразі кількість уточнюється), з Вигівки, Дем’янова, Мартинова, Слободи, Куропатник, Насташине. Під питанням команди з Куничів та Нового Мартинова.  Запрошуються до участі також команди підприємств, установ та організацій міста.
Член виконавчого комітету міської ради Юрій Кухарський позначив  у виступі значимість футболу для Бурштина та висловив сподівання, що до участі у чемпіонаті міста долучаться команди з різних частин, різних вулиць Бурштина, та команди всіх сіл, котрі розташовані навколо міста.
Учасники засідання домовилися зустрітися через тиждень для детальнішого обговорення основних аспектів цьогорічного чемпінату.
Підсумовуючи засідання варто сказати, що наразі основним пріоритетом для команд, які бажають брати участь у чемпіонаті міста, чи то основною перевагою міської федерації, є можливість недалеких виїздів. Тобто суттєва економія коштів, які у минулому році витрачались на добирання команди на матчі.  Також не менш важливою є менша конкуренція як серед команд, так і серед футболістів.
Наразі недопрацьованим є регламент змагань,  питання заявки футболістів, та питання участі переможця чемпіонату у обласних змаганнях.
Загалом наступні збори мали б вирішити і питання створення виконавчого комітету, президії та комісій Бурштинської міської федерації футболу.
Але основне, що мають зробити зараз команди - припинити членство у Галицькій районній федерації футболу та вирішити питання фінансування команд. Адже без цих двох речей писати заяву на вступ у Бурштинську міську федерацію футболу немає сенсу.
Про подальшу роботу федерації - у наступних номерах.
В.К.

Переглядів: 855 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: