П`ятниця, 26.04.2024, 07:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 28 » І знову КАЛУСЬКА
12:13
І знову КАЛУСЬКА

Питання ремонту Калуської дороги громада міста ставить перед міською радою вже не вперше. Натомість міська рада, не маючи можливості за кошти міського бюджету ремонтувати цю дорогу, ставить це питання перед службою автомобільних доріг, перед облавтодором, обговорює на зустрічах з представниками ДТЕК БуТЕС. Але, як то кажуть, віз і далі там.
Пропонуємо вам без скорочень нещодавнє (останнє із безлічі серій) листування міської ради та служби автомобільльних доріг області:
Вихідний лист від 4 березня з міської ради до начальника служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Чорнописького Ю.З.
«В зв’язку з критичним станом дороги республіканського значення Калуш-Бурштин, яка не є комунальною власністю м.Бурштин, але проходить через центральну частину міста, Бурштинська міська рада просить Вас на протязі двох місяців провести ремонт даної частини дороги»
Міський голова Петро Курляк.

23 березня до міської ради надійшла відповідь наступного змісту:
«Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області розглянула Ваш лист щодо ремонту автомобільної дороги державного значення Т-0910 «Бурштин-Калуш» в центральній частині міста Бурштина.
Протягом останніх років ситуація з фінансуванням дорожньої галузі суттєво погіршилась і перейшла критичний рівень необхідний для забезпечення належного фінансування робіт на дорогах загального користування.
Кошти, передбачені бюджетом на поточний рік, не перевищують 23% від мінімальної потреби галузі.
За таких  умов Укравтодор може частково забезпечити  фінансування робіт  із зимового утримання доріг, ліквідації ямковості та заходи з безпеки дорожнього руху. На інші роботи кошти відсутні.
Ремонт вказаної ділянки дороги буде проводитись за рахунок дрібного поточного ремонту та есплуатаційного утримання (ямковий ремонт)».
Заступник начальника служби  Г.І. Нагонюк.

Останніми днями розглядалася також можливість ремонту дороги силами спільно ДТЕК БуТЕС, міської ради, облавтодору (районного Рогатинсько-Галицького відділення). На місце виїжджала навіть комісія, але все знову вперлося в кошти, які міська рада, згідно бюджетного кодексу, не має права виділяти на ремонт саме цієї дороги - дороги обласного значення.

Переглядів: 703 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: