Четвер, 25.04.2024, 12:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 16 » ДОСЯГНЕННЯ «СЮРПРИЗУ»
11:50
ДОСЯГНЕННЯ «СЮРПРИЗУ»

21 лютого цього року старша група танцювального колективу " Сюрприз" ПК "Прометей", під керівництвом Турій Юлі Михайлівни, з танцем "Калинонька" зайняла почесне ІІІ-тє місце у V чемпіонаті України серед танцювальних колективів у м. Київ.  Юні танцюристи під час змагань отримали незабутні враження, невід’ємний досвід, чудові емоції і море позитиву! А напередодні увесь колектив прийняв участь у фестивалі естрадно-спортивного танцю "ФЕСТ-2015" у м. Івано-Франківськ.  І з танцем "Гуцулія" бурштинці пройшли у фінал конкурсу.  Але, через певні, причини змушені були відмовитись від подальшої участі.
 Не обійшлося і без суму. В Київ ми потрапили якраз на річницю Майдану. І за покликом ми також відвідали  це особливе, сповнене болю місце. Ми були не одні такі. На Майдан Незалежності, пом’янути честь "Небесної Сотні" і всіх загиблих воїнів, в той день прийшло кілька десятків тисяч людей.  


Наш танцювальний колектив почав свою роботу близько 25 років тому. Засновником його була ще моя мама Крижанівська Ірина Юліанівна.  Дітки, під її керівництвом, були лауреатами численних фестивалів і конкурсів, займаючи почесні місця у них. «Сюрприз» їздив з концертом у м. Гданськ (Польща), де отримали теплий прийом, нові знайомства, чудові екскурсії і незабутні враження.


Ірина Юліанівна - так на танцях я завжди називала маму, бо інакше вона просто не чула, - ще з малечку готувала мене собі на заміну:) Вона хотіла, щоб "Сюрприз" жив. І тому, навіть через різні життєві труднощі і негаразди, я вже 10 років продовжую нашу з мамою улюблену справу:) Хоча її вже з нами і немає, але я впевнена, що вона нас бачить і нам завжди допомагає. А ще нам завжди допомагає профком БуТЕС, головою якого є чудова людина Ігор Володимирович Столяр. Він завжди підтримує нас в плані транспорту, пального, відряджень для учасників. А з допомогою батьківського комітету і профкому цього навчального року ми пошили чудові костюми для нашого колективу.


Зараз наші діти надзвичайно схвильовані майбутнім своєї Батьківщини. Вони завжди в курсі останніх новин з передової. На мою думку, їм ще потрібне їхнє дитинство, а не думки про війну. Тому, щоб відволікти їх від проблем сьогодення, цей рік навчання у нас багатий на фестивалі, конкурси, концерти. Та в планах ще багато секретів.  І в балетному залі тільки танці, а не розмови про війну.

 

Переглядів: 720 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: