Субота, 20.04.2024, 01:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 31 » Бурштин готується до свят
11:27
Бурштин готується до свят

З понеділка у Бурштині почалося генеральне прибирання, котре завершиться, за анонсами сайту міської ради, третього квітня загально-міською толокою. Наразі ж місто (окремі ділянки) готують до свят працівники цехів БуТЕС.  За словами заступника КП «Житловик» Галини Матвієнко, це вперше за сотанні три роки станція допомагає місту з весняним прибиранням. В тому числі і матеріалами.


- Зараз нам немає за що закупити навіть вапно для побілки дерев. Тому допомога від станції сьогодні дуже актуальна і хочу подякувати керівництву станції за цей добрий жест.
- Галино Павлівно, окрім прибирання, що ще варто розповісти бурштинцям?
- Найболючіша наша проблема зараз - це боржники. Ви знаєте, у нас зараз є люди, котрі боргують Житловику 50-60 тисяч гривень за послуги. Натомість якось вплинути на цих людей немає можливості. Це створює нам великі проблеми, адже ми не можемо закупити необхідних матеріалів для поточної ремонтної діяльності на території міста. Важко через це нам і платити податки, оплачувати енергоносії, ціна на які знову піднялася.
- До речі, Інтернет-змі вже тиждень розповідають про підняття цін на воду. Чи зросуть ціни у Бурштині?
- Ми ще не знаємо. Має прийти вказівка. А взагалі, це зараз дуже велика проблема всіх водоканальних господарств в Україні. Адже ціни на електрику піднялися, а ми використовуємо її для підняття води. Тож затрати наші знову зросли.


- Багатьом бурштинцям зараз прийшли повідомлення про те, що потрібно встановити лічильники на холодну/гарячу воду. Чим це зумовлено?
- У Бурштині в деяких квартирах люди отримують воду -  чи то холодну чи гарячу - згідно санітарно-гігієнічних норм, розроблених ще за часів союзу. Тепер, щоб розрахувати ці норми, потрібно заплатити за цю послугу науково-дослідній організації. І коштує ця послуга 50 тисяч гривень. Тож просимо людей встановити лічильники. Тоді платити будуть по факту а не за якісь абстрактні витрати.
- Якось непомітно ви відсвяткували своє професійне свято.
- В зв’язку з подіями у державі ми вже два роки не проводимо офіційних святкувань дня працівника комунального господарства.
В.К.

Висловлюю щиру подяку керівництву ДТЕК БуТЕС, начальникам цехів та безпосередньо директору Андрію Шувару за надану посильну допомогу у весняному прибиранні Бурштина.  Ваш внесок у чистоту міста в цьому році важко переоцінити.
Міський голова                                     Петро Курляк

Переглядів: 774 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: