П`ятниця, 19.04.2024, 20:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 16
Возлюблені во Христі брати і сестри!
З нагоди святкування 1025-ліття Хрещення України-Руси і 130-ліття храму запрошуємо Вас на святкове архієрейське Богослужіння з нагоди прибуття святих мощей «Святителя Миколая» в храм «Святителя Миколая» с. Вікторова Галицького р-ну., Івано-Франківської обл. 29 вересня 2013року Божого.

Розпорядок Богослужінь
Зустріч святих мощей о 10.30год.
Початок архієрейської Святої Літургії  11.00год.
Молебень з акафістом до Свт. Миколая 13.30год.
Освячення новозбудованої дзвіниці
Святі мощі перебуватимуть в храмі до 6 жовтня ц. р.
Протягом цього часу щодня о 19 год. служитиметься молебень з акафістом до Свт. Миколая».

Переглядів: 778 | Додав: vovak | Дата: 16.09.2013 | Коментарі(0)

В гарному настрої та в дружній атмосфері, при гарній літній погоді відпочивали 24 реабілітанти центру "Довір’я” серед мальовничих гір в селі Заріччя Надвірнянського району, перебуваючи в літньому оздоровчому таборі, який організований на базі реколекційного центру Місійного товариства святого апостола Андрія УГКЦ. Дана поїздка відбулася завдяки тісній та продуктивній співпраці ГО "Довір’я” та керівників Карітас УГКЦ В Івано-Франківську.
Реабілітанти центру мали культурну та відпочинкову програму, яку поєднали з розпорядком літнього табору, в який входили щоденна Свята Літургія, Сповідь, Причастя, індивідуальні духовні бесіди, спільна вечірня, молитва у дружньому колі створювала незабутню атмосферу позитиву та радості. Відпочинок ніс соціально-адаптативний характер, де приділявся час для навчання та закріплення практичних навиків самостійної поведінки: застеляли ліжко, прибирали в кімнатах, самостійно дбали за свою особисту гігієну. Під керівництвом наставників набуті знання перетвор ... Читати далі »
Переглядів: 1127 | Додав: vovak | Дата: 16.09.2013 | Коментарі(0)

Зразковий аматорський танцювальний колектив «Перлина» вже багато років милує око публіки. Артисти виховувались на сцені Палацу культури «Прометей» та брали участь у численних обласних і всеукраїнських конкурсах, фестивалях. Та нещодавно до відзнак «Перлини» додалася ще одна перемога – 1-ше місце на міжнародному музичному фестивалі «Сонячна Болгарія», що відбувся в болгарському містечку Балчику.
До перемоги вела колектив художній керівник та ідейна натхненниця Людмила Іванівна Ляшенко.
«Я третій керівник «Перлини». – розповідає Людмила Іванівна. До мене з ансамблем працювали Ірина Тищенко, згодом Руслана Полозяк, це була справді естрадно-бальна хореографія. А я потрапила в колектив волею випадку, я родом з Калуша, і на той час працювала в культосвітньому  училищі, коли Руслана Ільясівна Шевчук з Надією Миколаївною (керівник вокального тріо «Вербоньки») приїхали шукати хореографа. Я душею прикипіла до Бурштина і ось уже вісім років сюди приїжджаю.»
- Чим живе танцювальний ... Читати далі »
Переглядів: 1109 | Додав: vovak | Дата: 16.09.2013 | Коментарі(0)

На  повідомлення про пошук місця розміщення нашого красеня-контейнера для збору відпрацьованих батарейок та акумуляторів відгукнувся приватний підприємець Попадюк Іван. Від сьогоднішнього дня бурштинці та всі бажаючі мають можливість здати відпрацьовані батарейки та акумулятори в магазин Комп’ютери «Watt_comp», який знаходиться по вул. С. Стрільців 19. В цьому магазині ви зможете не лише купити батарейки, а й здати їх на утилізацію.
Як правило, ми викидаємо батарейки на смітники, а що буде далі, на жаль, нас уже не хвилює. А між тим, це бомба сповільненої дії, адже одна пальчикова батарейка забруднює шкідливими металами 400 літрів води або 20 квадратних метрів ґрунту.
Ми закликаємо всіх долучитись до програми правильної утилізації відпрацьованих батарейок та акумуляторів, зробіть свій внесок у чисте довкілля!
Переглядів: 604 | Додав: vovak | Дата: 16.09.2013 | Коментарі(0)

Бурштинська «Енергія» у перший рік виступів на обласному рівні здобула право на участь у другому етапі змагань в другій лізі. Чи під силу команді пройти й цей етап і які завдання стоять перед колективом ми говорили з віце-президентом команди, автором її гімну Зіновієм Савчаком.
- Зіновію  Івановичу, чи ставили ви з президентом команди на старті сезону завдання «Енергії» потрапити у четвірку кращих і пробитися у наступний етап?
- На мою думку, будь-яка команда повинна ставити цілі зважаючи на свої можливості та старатися досягти якихось висот. Ми з президентом Петром Іванківим та тренером Сергієм Гаценком, оцінивши можливості команди, оцінивши той стартовий склад  справді ставили за ціль вихід з своєї підгрупи. А там вже, як кажуть, як Бог дасть.На сьогодні ми займаємо у підгрупі Північ другу позицію і у нас є ще гра з Битковом на їхньому полі.
- Як ви розцінюєте цю гру, адже завдання практично вирішене?
- Ця гра для нас є дуже важливою, адже результати чоти ... Читати далі »
Переглядів: 773 | Додав: vovak | Дата: 16.09.2013 | Коментарі(0)

 На виконання  заходів щодо створення Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов всім громадянам, що перебувають на квартирному обліку у виконкомі міської ради терміново необхідно подати документи на перереєстрацію, а саме :
1. Довідка про склад сім’ї та реєстрацію за формою № 2 на всіх членів сім’ї.
2. Копія свідоцтва про право власності, копія техпаспорта у випадку проживання у приватизованій квартирі ( якщо житло винаймається то копія договору оренди чи найму).
3. Копії паспортів, ідентифікаційних кодів ( свідоцтв про народження неповнолітніх) членів сім’ї.
4. Довідка з місця праці або навчання черговика і дорослих членів сім’ї, а для пенсіонерів копії пенсійних посвідчень.
5. Копії документів, що засвідчують зміни у складі сім’ї
- копія свідоцтва про одруження;
- копія свідоцтва про розлучення.
Документи приймається у приміщенні виконкому, каб. № 6, довідки за телефоном  46-498
Виконком

Переглядів: 624 | Додав: vovak | Дата: 16.09.2013 | Коментарі(0)