П`ятниця, 26.04.2024, 07:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 16 » ДОВІР’Я ВІДПОЧИВАЛО У ЗАРІЧЧІ
17:24
ДОВІР’Я ВІДПОЧИВАЛО У ЗАРІЧЧІ
В гарному настрої та в дружній атмосфері, при гарній літній погоді відпочивали 24 реабілітанти центру "Довір’я” серед мальовничих гір в селі Заріччя Надвірнянського району, перебуваючи в літньому оздоровчому таборі, який організований на базі реколекційного центру Місійного товариства святого апостола Андрія УГКЦ. Дана поїздка відбулася завдяки тісній та продуктивній співпраці ГО "Довір’я” та керівників Карітас УГКЦ В Івано-Франківську.
Реабілітанти центру мали культурну та відпочинкову програму, яку поєднали з розпорядком літнього табору, в який входили щоденна Свята Літургія, Сповідь, Причастя, індивідуальні духовні бесіди, спільна вечірня, молитва у дружньому колі створювала незабутню атмосферу позитиву та радості. Відпочинок ніс соціально-адаптативний характер, де приділявся час для навчання та закріплення практичних навиків самостійної поведінки: застеляли ліжко, прибирали в кімнатах, самостійно дбали за свою особисту гігієну. Під керівництвом наставників набуті знання перетворювались на щоденну внутрішню потребу та допомагали долати життєві труднощі самостійно. 
Всі чотири дня відпочинку були сповненні позитивних емоцій та продуманою програмою з різними видами ігор, естафет, задушевних бесід і. т. д. Реабілітанти з особливою цікавістю виготовили стін-газету «Долонька Божа», яку і привезли до центру «Довір’я». Під керівництвом наставників ознайомлювались з мальовничою місцевістю Карпат. Прогулювались до лісу та гірської річки Прут, що справило на всіх незабутнє враження. Не зважаючи на те, що деяким реабілітантам було фізично важко долати шлях гірською місцевістю дружня атмосфера та підтримка всього колективу допомогла здолати всі перешкоди.
По завершенню, сповненного вражень, відпочинку хочемо підсумувати, що такі заходи необхідні дітям та молоді з особливими потребами. Це надихає, знімає внутрішні комплекси, допомогає розвинути комунікацію та повірити в себе.
Батьки та працівники центру «Довір’я» висловлюють подяку організаторам, працівникам літнього оздоровчого табору с. Заріччя та передусім керівникам Карітасу УГКЦ В Івано-Франківську.
З повагою голова громадської організації Ганна Ковальчук.





Переглядів: 1129 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: