Четвер, 25.04.2024, 07:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Січень » 24
Не поступившись жодного разу юні футболісти «Енергетика» (2000 року народження) здобули п’яте місце на міжнародному дитячому турнірі з футзалу «Прикарпатське Різдво 2013», що проходив у обласному центрі.
Про перебіг турніру та перспективи юних футболістів ми говорили з їхнім тренером - у минулому також футболістом ФК «Енергетик» Володимиром Рудницьким.

- Отож,пане Володимире, чи задоволені ви результатом?

- Звичайно, адже три нічийних результати та дві перемоги у цьому турнірі - це гарний результат. Хоча, могли досягти й більшого, адже ми жодного разу не поступились.
- Тож що сталося?
- У перший день змагань ми двічі зіграли внічию. Спочатку розійшлися миром з чернівецьою «Буковиною» 0:0 а потім розписали результативну нічию з львівськими «Карпатами»2:2. Голи в тому матчі забивали Мазурик Максим та Полозяк Віталій. У другий день змагань внічию зіграли з однолітками з «Прикарпаття» (тренер Валентин Москвін - ред.). Хоча і нам і їм конче потрібна була пер ... Читати далі »
Переглядів: 996 | Додав: vovak | Дата: 24.01.2013 | Коментарі(0)

Прокуратурою Галицького району підтримано державне обвинувачення у кримінальній справі щодо одного із жителів Рогатинського району, який намагався заробити на незаконному гральному бізнесі. Для цього він відкрив у м. Бурштині  в орендованому приміщенні   інтернет - клуб з доступом до азартних ігор.
Галицьким  районним судом чоловіка визнано винним за ч.1 ст.203-2 КК України та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 127 500.0 грн.
Вирок суду, безперечно, болісно  вдарить по кишені прикарпатця. Водночас цей вердикт має стати повчальним для інших осіб, які з корисливих міркувань, вдаються до порушення  законодавства про заборону в Україні   грального  бізнесу

Переглядів: 725 | Додав: vovak | Дата: 24.01.2013 | Коментарі(0)

Бурштинською міською  радою ведеться робота з поновлення генерального плану м. Бурштин. Розробником даного проекту є ДПНДІ «Діпроміст» м. Івано-Франківськ.
Всі роботи проводяться під контролем головного архітектора Галицької райдержадміністрації п. І. Крет, спеціаліста – архітектора Бурштинської міської ради п. П. Остафійчука та спеціальної комісії створеної розпорядженням міського голови від 24.12.2012 р.  № 301.
До складу комісії входять провідні спеціалісти, представники громадських організацій та підприємці м. Бурштин. На даний час вже відбувся попередній розгляд графічної частини містобудівної документації.
За весь час роботи з містобудівною документацією надійшло ряд пропозицій від громадян м. Бурштин, які були розглянуті і враховані при розробці генерального плану.
Івано – Франківське обласне управління архітектури та містобудування в присутності колегіальної ради за участі головного архітектора області п. І. Чолія, розробника проекту Сенчака З.М., спеціалі ... Читати далі »
Переглядів: 911 | Додав: vovak | Дата: 24.01.2013 | Коментарі(0)

Проект ESIB приділяє багато зусиль для підвищення поінформованості українських міст у питаннях енергоефективності,  одним із кроків цього є проведення  заходів, присвячених енергозбереженню в повсякденному житті.
Саме тому, в рамках проекту ESIB, з нагоди святкування Нового року та Різдва, 11 січня 2013 року у ПК «Прометей» відбувся благодійний захід «Енергоефективна ялинка» для дітей із малозабезпечених сімей м. Бурштина, для  яких збереження енергоресурсів дозволяє економити дефіцитний бюджет сім'ї.

Партнерами свята виступили INOGATE Technical Secretariat, МГО «Центр сприяння житловим і муніципальним реформам», Бурштинська міська рада.
Ключова мета проведення  заходу полягала у наданні підтримки дітям малозабезпечених сімей щодо соціальних питань та питань раціонального використання енергії в побуті. В якості подарунків від Діда Мороза керівник групи експертів проекту ESIB Роберто Ло Чічера Вайна роздавав кожній дитині, яка взяла участь у святкуванні ... Читати далі »
Переглядів: 734 | Додав: vovak | Дата: 24.01.2013 | Коментарі(0)