Субота, 27.04.2024, 03:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Січень » 02
Версія  газети «Бурштинський вісник»

1. Зміна власників БуТЕС
Ще в 2011 році з уст освідчених українців можна було почути слова «Бурштинський енергоострів». Саме цим терміном наші економісти позначали умовну територію, на якій розташовані електричні мережі Бурштинської електростанції, разом з прилеглою до неї електромережею та власними споживачами електроенергії в межах Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей. Відрізнялася вигідно ця територія й тим, що Бурштинський енергоострів, на відміну від решти електромереж України, під'єднаний до електромереж країн ЄС і дозволяє експортувати українську електроенергію за кордон.
25 листопада 2011 року Фонд держмайна визнав холдинг ДТЕК, який входить в СКМ Ріната Ахметова, покупцем 45,103% акцій енергогенеруючої компанії "Західенерго", яка займає приблизно 14,2% ринку електрогенерації країни.
Безумовно ця подія є знаковою не тільки для Бурштина, а й для усієї області. Не кажучи вже ... Читати далі »
Переглядів: 974 | Додав: vovak | Дата: 02.01.2013 | Коментарі(0)

Грант на розробку техніко-економічного обґрунтування будівництва сучасного енергоблоку потужністю 800 МВт виділило Агенство по торгівлі і розвитку Сполучених Штатів Америки (USTDA). Аналогів подібним енергоблокам в Україні сьогодні немає.
В рамках взятих Україною обовязків по модернізації енергогалузі, а також приведення її до екологічних норм Європейського енергосуспільства реалізація проекту дозволить повністю замінити чотири існуючих застарівших блоки, які були побудовані в 1960-х роках, потужністю по 200 МВт кожний. Будівництво нового блоку також підвищить енергоефективність станції в цілому і значно зменшить шкідливі викиди пилу, сірчаних і азотних сполук. Це блаполучно відобразиться на екоситемі Івано-Франківської області.
Генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко зауважив: «Виділення гранту USTDA на реконструкцію ТЕС для нас являється підтвердженням високої оцінки професіоналізму команди ДТЕК, прозорості нашого бізнесу, відповідності наших процедур кращим світовим стандарт ... Читати далі »
Переглядів: 996 | Додав: vovak | Дата: 02.01.2013 | Коментарі(0)

Шановні Бурштинці. Наближається пора Новорічно-Різдв’яних свят. Пора, коли кожен матиме нагоду переосмислити пройдене за рік, приділити більше уваги справам релігійним та духовним, відвідати рідних та близьких.
В той же час, потрібно намітити і плани на майбутнє. Адже новий рік обіцяє бути ще більш складним. Як в фінансовому, так і в політичному плані.  Проте впевнений, що у 2013-му, з вашою допомогою, зможемо зробити для свого міста хоч на краплиночку більше, ніж у році, котрий минає. Зможемо зробити це разом. Усією громадою.
Бажаю вам в Новому Році здоров’я,  Божого благословення та наснаги до нових звершень.
Петро Курляк. Міський голова
Переглядів: 749 | Додав: vovak | Дата: 02.01.2013 | Коментарі(0)

Спливають останні дні старого року. На порозі – новий 2013-й рік, чудові Різдвяні свята. Нас заполонили передноворічні приготування, ми всі – у передчутті різдвяного дива. Тож нехай воно обов’язково прийде до вас – загляне у кожну домівку, у кожну родину. І нехай принесе нові надії, нову радість, нові перемоги.
Новорічні свята додають нам оптимізму і віри в те, що в новому році ми будемо щасливішими і багатшими, що зможемо здолати всі негаразди і здійснити свої мрії, що будемо жити у злагоді, мирі й любові на своїй рідній землі.
Напередодні свят бажаю вам усім міцного здоров’я, щастя у родинному колі, нових сподівань і звершень. Нехай Різдвяна зірка зігріє ваші серця і наповнить їх найкращими почуттями добра, милосердя, поруху вперед.
Від усієї душі вітаю усіх прикарпатців з Новим роком та Різдвом Христовим! Божого благословення кожному з вас!
Щиро ваш - Володимир Купчак, народний депутат України по ... Читати далі »
Переглядів: 858 | Додав: vovak | Дата: 02.01.2013 | Коментарі(0)

Щиро вітаю Вас з Новим 2013 Роком та Різдвом Христовим!
Бажаю кожній родині сімейного добробуту, радісних дитячих усмішок, здоров'я, миру, любові і процвітання!
Нехай Новий рік увійде до Вашої оселі добрим і радісним, принесе натхнення на нові вагові здобутки, злагоду і достаток. Хай доля щедро обдаровує всілякими благами, а друзі ніколи не розчаровують!
Нехай Ваші діяння сприяють миру та злагоді, зростанню добробуту й розвиткові демократії в Україні. Зичу Вам здоров’я, щастя, бадьорості, успіхів в ім’я української держави.
Веселих свят!
 З повагою, Народний депутат України Володимир Шкварилюк

Переглядів: 758 | Додав: vovak | Дата: 02.01.2013 | Коментарі(0)

«Споконвіку було Слово, і з Богом було Слово, і Слово було Бог. З Богом воно було споконвіку. Ним постало все, і ніщо, що постало, не постало без нього». (Ів.1.1-3.)
Християнська доба починає свій відлік від народження Господа нашого Ісуса Христа. Бог і його любов до людини приводить на світ Божого Сина: «І слово стало тілом і оселилося між нами...» (Ів. 1. 14).
Тому періодично ми відзначаємо свято настання Нового Року, а в ньому і великого торжества - Різда Христового.
Бог приносить у світ любов, Бог простягає людині «руку» миру, Бог запрошує всіх нас до життя через віру в Ісуса Христа. «Тому Бог його возніс високо і дав йому ім’я, що понад усяке ім’я, щоб перед іменем Ісуса всяке коліно приклонлося на небі, на землі, й під землею, і щоб усякий визнав, що Ісус Христос-Господь на славу Бога Отця».
Ось наступає 2013 рік від народження Ісуса Христа і свято Різдва Христового. Рік нових сподівань і мрій!
Що очікує Церква від свята Різдва і які б побажання ми склали на Новий ... Читати далі »
Переглядів: 1172 | Додав: vovak | Дата: 02.01.2013 | Коментарі(0)

ОРГАНІЗАЦІЙНА РОБОТА
Протягом  2012 року  до виконавчого комітету міської ради надійшло   1699 документів  від ОДА, РДА, районної ради, підприємств, установ і організацій, 1462 – вихідної кореспонденції,  1736 заяв та звернень та громадян, 20  запитів на публічну інформацію. Від Секретаріату Президента, ОДА, РДА та урядової гарячої лінії надійшло – 35 письмових звернень і   44 колективних звернень . У зверненнях та скаргах в основному жителі піднімали питання приватизації земельних ділянок та індивідуальних житлових будинків, авто гаражів,  ремонту дахів та доріг, газифікації вулиць , благоустрою та упорядкування   прибудинкових територій, водовідведення стічних вод та ін. З усіх зареєстрованих заяв та звернень задоволено 1600 , що становить 92% від звернень, які надійшли.
Розглянуто  5 депутатських звернень та запитів. На усному п ... Читати далі »
Переглядів: 1190 | Додав: vovak | Дата: 02.01.2013 | Коментарі(0)