П`ятниця, 26.04.2024, 08:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Січень » 24 » «ЕНЕРГЕТИК» ТАКОЖ СВЯТКУВАВ ПРИКАРПАТСЬКЕ РІЗДВО
01:34
«ЕНЕРГЕТИК» ТАКОЖ СВЯТКУВАВ ПРИКАРПАТСЬКЕ РІЗДВО
Не поступившись жодного разу юні футболісти «Енергетика» (2000 року народження) здобули п’яте місце на міжнародному дитячому турнірі з футзалу «Прикарпатське Різдво 2013», що проходив у обласному центрі.
Про перебіг турніру та перспективи юних футболістів ми говорили з їхнім тренером - у минулому також футболістом ФК «Енергетик» Володимиром Рудницьким.

- Отож,пане Володимире, чи задоволені ви результатом?

- Звичайно, адже три нічийних результати та дві перемоги у цьому турнірі - це гарний результат. Хоча, могли досягти й більшого, адже ми жодного разу не поступились.
- Тож що сталося?
- У перший день змагань ми двічі зіграли внічию. Спочатку розійшлися миром з чернівецьою «Буковиною» 0:0 а потім розписали результативну нічию з львівськими «Карпатами»2:2. Голи в тому матчі забивали Мазурик Максим та Полозяк Віталій. У другий день змагань внічию зіграли з однолітками з «Прикарпаття» (тренер Валентин Москвін - ред.). Хоча і нам і їм конче потрібна була перемога. Гол за «енергетик» забив Назар Воробчак.
І вже під завісу змагань переграли «Юніор-2» зрахунком 2:0. Голи забивали Любунів Степан та Мазурик Максим. Цей результат вивів нас на підсумкове третє місце. Перше у нашій віковій категорії здобули львівські «Карпати», другими ж були футболісти чернівецької «Буковини».
- Далі були стикові?
- Так, на третій день змагань ми зустрічались у матчі за 5-6 місця з командою «Дніпро» Черкаси. Основний час матчу завершився знову нічиєю (2:2. Голи - Полозяк Віталій), а в серії пенальті влучнішими були бурштинці 4:3.
- Чи цей доволі вдалий виступ став сюрпризом?
- Ні, адже у минулому році ці ж хлопчаки перемогли у обласних змаганнях «Шкіряний м’яч», а в першості області з футболу серед юнаків 2000 року народження наразі йдуть третіми із однимматчем в запасі (триває перерва між колами - ред.). Тож команда доволі прогресивна, хлопці стараються, не пропускають тренувань.
-До речі, про склад команди:...
- Склад дитячої команди Енергетик, який виступав на Міжнародному турнірі  Прикарпатське Різдво був наступний: воротарі - Сапій Володимир, Мазур Андрій, захисники- Нагірний Назар, Мула Андрій, Любунів Степан, Сорочинський Андрій, Глущенко Володимир; гравці атаки- Мазурик Максим (к), Поліщук Олег, Воробчак Назар, Веренка Володимир, Лябига Андрій, Веселовський Роман.
- Давайте поговоримо про футбол дорослий. ФК «Енергетик» наразі зник з футбольної карти України...
- Так, дуже шкода, що доросла команда не змогла продовжити своє існування. У Бурштині зник великий футбол. А це був гарний приклад для юнаків, котрі бачили гру дорослих і мріяли колись замінити їх на полі.
Слава Богу, що залишилась футбольна школа. Зараз у нас тренуються чотири групи - дві групи у старшого тренера Володимира Федорняка та дві - у мене.
- Хто фінансував вам поїздку на турнір?
- Благо, фінансування футбольної школи залишилось.  Тож їхали ми на турнір завдяки допомозі керівництва Бурштинської ТЕС, за сприяння профкому станції (голова - Столяр Ігор Володимирович) та директора комбінату спортивних споруд Мирослава Лотоцького, котрий намагається зробити все, щоб футбол під брендом «Енергетик» існував і розвивався.
- Які плани?
- Продовжимо виступ у чемпіонаті області з міні-футболу. 26 січня розпочинаються цьогорічні змагання «Граємо за Україну разом!», де намагатимемося виступити не гірше минулого року. На «Прикарпатському різдві» отримали попереднє запрошення на дитячий турнір у Чернівці. Тож плануємо побувати і там.
- Дякую за розмову. Успіхів вам.
Володимир Капусняк
Переглядів: 997 | Додав: vovak | Теги: Володимир Рудницький | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: