Четвер, 02.05.2024, 04:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Багатьом із вас з другого півріччя оформлена передплата на «Бурштинський вісник». Цю акцію редакція газети провела на вилучені від реклами кошти, тож для вас газета абсолютно безкоштовна.
 Ми сподіваємося, що «Бурштинський вісник» стане вашим надійним інформатором про події у місті, події у населених пунктах об’єднаної громади та про обласні новини. Також нагадуємо, що наразі передплатити видання можна у межах Галицького району, а придбати газети - у кіосках міста Бурштина. Вартість одного примірника в кіоску - 1 грн.
Редакція
Переглядів: 539 | Додав: vovak | Дата: 08.07.2015 | Коментарі(0)

Чергові матчі чемпіонату міста Бурштина  (починаючи з цієї неділі, 5 липня) розпочинатимуться не о 15.00, як завжди, а о 17.00. 
Просимо повідомити усіх причетних до організації змагань. 
Бурштинська міська фед ... Читати далі »
Переглядів: 691 | Додав: vovak | Дата: 03.07.2015 | Коментарі(0)

Вкотре доводиться нагадувати вам, що місто Бурштин вже не у складі Галицького району.
Тому офіційна поштова адреса має звучати так: Івано-Франківська область, місто Бурштин, вул...
Просимо бути уважними при заповненні кореспонденції!
Міська рада
Переглядів: 683 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)

Процедура лікування за державною програмою 2501460 «Комплексне медико-санітарне забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»
Згідно Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для комплексного медико-санітарного забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 № 134, бюджетні кошти спрямовуються на надання медичної допомоги громадянам, захворювання яких пов’язані з наслідками Чорнобильської катастрофи, а також лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи у закладах охорони здоров’я державної та комунальної форми в ... Читати далі »

Переглядів: 634 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)

19 червня у місті Бурштині відбулася робоча зустріч керівництва та працівників Бурштинської міської ради, представників бізнесу міста, громадських організацій із делегацією Федерації канадських муніципалітетів, проекту ПРОМІС та Асоціації міст України. 
Делегація прибула у складі 9-ти представників проекту: Ігор Лепьошкін - головний експерт з питань демократичного врядування та місцевого розвитку, проект ПРОМІС, Ейлін Гізбрехт – муніципальний експерт з питань демократичного врядування та розвитку бізнесу, м.Едмонтон, Канада, Керол Кардіш - консультант з питань розробки програм, м. Отава, Канада, Соломія Рожко – консультант з питань гендерної рівності,  Наталія Лазаренко – координатор міжнародних проектів, Асоціація міст України та Денис Даниленко – перекладач,
 Підставою для робочої зустрічі стала участь міста Бурштина у конкурсному відборі Проекту «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який впроваджує Федераці ... Читати далі »

Переглядів: 662 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)

24 червня  2015 року в ПК «Прометей» відбулася робоча група за участю керівництва та працівників міської ради, компанії ДТЕК, ГЦ «Ділові ініціативи», які є консультантами підготовки Стратегії та громади міста щодо напрацювання напрямів співпраці компанії з Бурштинською міською радою в рамках наступної Стратегії соціального партнерства на 2016-2018 роки.
Під час засідання представники громадського центру «Ділові ініціативи» представили учасникам робочої групи карти проблем по 4 напрямах, які планувалося включити до майбутньої Стратегії:  «Охорона здоров’я», «Підвищення конкурентоспроможності  Бурштинської громади», «Соціальна сфера та активізація громади», «Енергоефективність».  Карти проблем по цих напрямах розроблялися міською радою спільно з громадою міста. 
Керівник департамену соціального розвитку В. Гриб запропонувала змінити назву із Стратегії соціальн ... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)

Місто Бурштин, з новим статусом, отримало можливість створення різних структурних підрозділів міської ради, серед яких - відділ молоді і спорту. Начальником відділу на конкурсній основі було обрано Галину Миколаївну Олексин. Про роботу відділу, про те яким є спортивно-мололдіжне середовище міста дізнавалися у розмові з пані Галиною.

- Що сьогодні собою являє відділ молоді і спорту у нашому місті, яка кількість працівників, які саме питання є у вашій компетенції?
- Відділ молоді і спорту Бурштинської міської ради створений рішенням міської ради відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування». Сьогодні у відділі працює тільки двоє людей, тобто я, як начальник відділу, та головний спеціаліст відділу Оксана Федорівна Дейсак. Вакантною наразі залишається посада провідного спеціаліста. Ми потребуємо сьогодні у нашій команді таку людину, яка б добре відала питаннями спорту, була активною та цілеспрямованою, мала велике бажання працювати ... Читати далі »

Переглядів: 968 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)

У зв’язку з прийняттям Закону України від 28 грудня 2014 р. № 76-VIII “Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України” Кабінет Міністрів України прийняв Постанову №389 від 04 червня 2015р.  «Про затвердження Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї».
Цей Порядок визначає механізм реалізації права на отримання пільг з оплати послуг за користування житлом (квартирна плата, плата за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), комунальних послуг (централізоване постачання холодної води, централізоване постачання гарячої води, водовідведення, газо- та електропостачання, централізоване опалення, вивезення побутових відходів), паливом, скрапленим газом, телефоном, а також послуг із встановлення квартирних телефонів (далі — пільги) залежно від середньомісячного сукупного доходу сім’ї осіб, які мають п ... Читати далі »

Переглядів: 929 | Додав: vovak | Дата: 30.06.2015 | Коментарі(0)

28 червня

Рибальський турнір.   Початок: 7:00 год.     

Дамба Бурштинського водосховища    


Спортивні турніри з міні-футболу, волейболу та настільного тенісу серед працівників ДТЕК Бурштинська ТЕС   
Початок: 10:00 год.    Комбінат спортивних споруд. Стадіон «Енергетик»   


Святковий ярмарок народних умільців   
Початок: 14:00 год    Алея ім. А. Шептицького   
       
Урочиста частина. Святковий концерт біля ПК «Прометей»  
Початок: 18:00 год    Площа біля ПК «Прометей»  

  
Велопробіг навколо Бурштинського водосховища   
Початок: 18:00 год    Маршрут: пам&r ... Читати далі »

Переглядів: 683 | Додав: vovak | Дата: 25.06.2015 | Коментарі(0)

Матч 1/16 кубка області з футболу між сусідами - командами з Бурштина та Галича обіцяв бути цікавим, видовищним і напруженим. Адже команди, хоча жодного разу не зустрічалися (якщо брати до уваги суто за назвами), проте дуже добре знали один одного. Тому, таке собі, кубкове місцеве дербі зібрало на стадіон комбінату спортивних споруд Бурштинської ТЕС ДТЕК чималу кількість вболівальників з Галича, Бурштина та навколишніх сіл. Та що тут казати – за останніх декілька років більше вболівальників було на стадіоні "Енергетик" тільки під час фіналу минулорічного  розіграшу Кубка Чемпіонів.

... Читати далі »

Переглядів: 876 | Додав: vovak | Дата: 24.06.2015 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 154 155 »