П`ятниця, 19.04.2024, 07:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

 УКРАЇНА
Бурштинська міська рада
Івано-Франківської області                                                 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Від 09.07.2015 р.  м. Бурштин     № 161
Про організацію фінального матчу
на кубок м. Бурштин з футболу
З метою належної підготовки та проведення 26 липня 2015 року у м. Бурштин фінального матчу на кубок м. Бурштин з футболу:
1. Відділу культури, туризму та зовнішніх зв’язків (Ю. Степась) організувати виступ муніципального духового оркестру перед початком фінального матчу.
2. Відділу у справах молоді та спорту (О. Дейсак) забезпечити роботу торгових точок на Комбінаті спортивних споруд під час проведення фінального матчу .
3. КП «Редакція газети «Бурштинський вісник» (В. Капусняк) сприяти Міській Федерації Футболу у підготовці інформаційн ... Читати далі »

Переглядів: 654 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2015 | Коментарі(0)

Переглядів: 717 | Додав: vovak | Дата: 09.07.2015 | Коментарі(0)

ПАТ “Прикарпаттяобленерго” повідомляє, що згідно заявки Бурштинської ТЕС з 28.06 по 12.07.2015 року виведено в ремонт системний автотрансфрматор 220/110 кВ АТ-5.

В такій ремонтній схемі споживачі північної частини області, а саме Галицького, Рогатинського, Клуського районів та частина м. Івано-Франківська і Тисменицького району одержують електроенергію в радіальному режимі (одноторонньому) по тр ... Читати далі »

Переглядів: 660 | Додав: vovak | Дата: 08.07.2015 | Коментарі(0)

У неділю, 28 червня, українці уже традиційно відзначали День Конституції України та День молоді. Святкові заходи для бурштинців розпочалися із самого ранку, адже саме о сьомій годині стартували змагання для рибалок, які були організовані відділом молоді і спорту Бурштинської міської ради. Традиційно цього дня відбулися й святкові служби у храмах міста, а вже ближче обідньої пори на центральній алеї Бурштина розпочалася ярмарка. До участі у ній були запрошені митці із Львівщини, які презентували цікаві вироби зі скла, також бурштинці та гості міста мали можливість придбати чудову вишивку, вироби з дерева, жіночі прикраси, які привезли на ярмарку умільці із Косова та Тернополя. Маленькі учасники свята раділи повітряним кулькам, різним забавкам, а що найголовніше, кожен охочий ласун міг придбати солодку вату.
Переглядів: 633 | Додав: vovak | Дата: 08.07.2015 | Коментарі(0)

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Довір’я» у місті Бурштині уже кілька років поспіль функціонує у невеличкому приміщенні. Колишній склад спорткомплексу, завдяки підтримці небайдужих людей, благодійного фонду «Карітас»,  перетворився у затишне місце де особливі діти та молодь мають шанс повноцінно розвиватись, належно адаптовуватись у сучасному суспільстві. Батьки та опікуни, які зазвичай залишаються сам на сам із проблемами виховання та догляду таких дітей, знаходять тут однодумців, людей які діляться досвідом, дають слушну пораду та підтримку. 


У середу, 1 липня, Центр відвідала німецька делегація на чолі із виконавчим директором благодійного фон ... Читати далі »

Переглядів: 873 | Додав: vovak | Дата: 08.07.2015 | Коментарі(0)

У міській бібліотеці для дітей триває проект  «Літо з бібліотекою». 
Цього разу працівники бібліотеки вирушили у гості до вихованців дитячого садочку №1 «Веселка», де провели конкурну гру «У гостях  у світлофора Моргайка». Діти старшої вікової групи (Николайко С.) виявились досвідченими завцями правил дорожнього руху, дорожні знаки також були їм під силу. Вміння та правила поводження на дорозі діти склали на відмінно. 
Доповненням свята стала жвав руханка про безпеку на дорозі. Тема дороги та правила поводження на ній була вибрана саме тому, що в період літніх канікул стаються прикрі, небезпечні дорожньо-транспортні пригоди, в яких частково винуватьцями стають діти. Чи то через пустощі, чи легковажність батьків,малі бешкетники створюють небезпеки на дорогрх. 
Працівники бібліотеки ЯкимівО.Л. та Сомик Н.С. ще раз нагадали малечі про «вартових» дороги - дорожні знаки, їх необхідність у нашому жи ... Читати далі »

Переглядів: 813 | Додав: vovak | Дата: 08.07.2015 | Коментарі(0)

Проблема відходів в останні роки набуває все більшого значення. Так, в Україні (без урахування даних АР Крим, Луганської області та м. Севастополь), згідно даних Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, за 2014 рік утворилося близько 45 млн. м³ побутових відходів, або близько 10 млн. тонн, які захороняються на 6 тис. сміттєзвалищ і полігонів загальною площею понад 9 тис. га. Близько 78 % населення України охоплено послугами з вивезення побутових відходів.
Завдяки впровадженню в 496 населених пунктах нашої держави роздільного збирання побутових відходів, роботі 21 сміттєсортувальних ліній, 1 сміттєспалювального заводу і 3 сміттєспалювальних установок перероблено та утилізовано близько 4,2 % побутових відходів, з них: 1,7 % спалено, а 2,5 % побутових відходів потрапило на заготівельні пункти вторинної сировини та сміттєпереробні заводи.
Кількість перевантажених сміттєзвалищ становить 960 одиниц ... Читати далі »
Переглядів: 807 | Додав: vovak | Дата: 08.07.2015 | Коментарі(0)

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України (далі-Агентство) інформує, що 8 квітня 2015 року Кабінетом Міністрів України була прийнята постанова №231 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 березня 2010 р. №243 і від 17 жовтня 2011 р. № 1056», яка спрямована на стимулювання населення, ОСББ та ЖБК до впровадження енергоефективних заходів та встановлення (заміни) котлів, окрім газових.
Прийняття даного документу дозволить запровадити в Україні на національному рівні прозорий механізм стимулювання населення, ОСББ та ЖБК до впровадження енергоефективних заходів відповідно до кращих європейських практик.
Наразі, визначено перелік енергоефективного обладнання та матеріалів, які можна придбати в кредит та отримати компенсацію (30% - для індивідуальних будинків, квартир; 40% - для ОСББ, ЖБК), зокрема для: утеплення фасадів, горищ та фундаментів; модернізації системи освітлення; встановлення енергозберігаючих вікон; вста ... Читати далі »

Переглядів: 709 | Додав: vovak | Дата: 08.07.2015 | Коментарі(0)

Рогатинське міжрайонне управління Держсанепідслужби в Івано-Франківській області з метою попередження виникнення надзвичайних екологічних ситуацій та отруєнь серед населення  у відповідності ДСанПіНу від 18.12.2006р. № 382 доводить до відома, що авіаційна обробка пестицидами земельних угідь на території району заборонена.
Крім того, для уникнення можливого негативного впливу пестицидів на людину і навколишнє середовище завчасно, але не менше чим за дві доби до початку проведення кожної хімічної  обробки, адміністрація господарств сповіщає населення, власників суміжних сільськогосподарських угідь  та об’єктів про місця, строки і методи застосування  пестицидів. У період проведення робіт  у радіусі 200м від меж ділянок ,що обробляється, повинні бути встановлені попереджувальні написи. 
До всіх видів робіт, пов’язаних із застосуванням пестицидів повинні допускатися особи  при наявності посвідчення про спеціальну підготовку та м ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: vovak | Дата: 08.07.2015 | Коментарі(0)

Фізична особа незалежно від віку (як резидент, так і нерезидент), для якої раніше не формувалася Облікова картка фізичної особи – платника податків та яка не включена до Державного реєстру, зобов’язана особисто або через уповноважену особу подати відповідному контролюючому органу Облікову картку за формою № 1ДР, яка є водночас заявою для реєстрації у Державному реєстрі, та пред’явити документ, що посвідчує особу.
Облікові картки фізичних осіб віком до шістнадцяти років або неповнолітніх осіб, які ще не отримали паспорта, подаються одним із батьків (усиновителем, опікуном, піклувальником) за наявності свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує особу одного із батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника) (п. 5 розд. VII Положення).
Документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі, надається протягом п’яти робочих днів з дня звернення фізичної особи, її законного представника або уповноваженої особи до конт ... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: vovak | Дата: 08.07.2015 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 67 68 69 70 71 ... 154 155 »