П`ятниця, 26.04.2024, 10:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

17 липня 2015 р  10 год    ім Т. Шевченка

Порядок денний 59 сесії міської ради шостого скликання

1.Про виконання міського бюджету за   І півріччя  2015р.

      Доповідає: О.Петровська-начальник фінансового відділу Бурштинської міської ради.

2.Про внесення змін до міського бюджету.

      Доповідає: О.Петровська-начальник фінансового відділу Бурштинської міської ради.

3.Про виділення коштів з резервного фонду.

      Доповідає: О.Петровська-начальник фінансового відділу Бурштинської міської ради.

4.Про  списання основних засобів.

     Доповідає: М.Коцур-голова комісії з питань ... Читати далі »

Переглядів: 658 | Додав: vovak | Дата: 16.07.2015 | Коментарі(0)

Державна фіскальна служба України повідомляє про набрання чинності постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року №413 «Про порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу», яку опубліковано в газеті «Урядовий кур’єр» №115 (27.06.2015) (далі – Постанова № 413).

Відповідно до норм Постанови № 413 повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізичною особою до територіальних органів Державної фіскальної служби за місцем обліку їх як платника єдиного внеску, за формою згідно з додатком, до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором одним із таких способів:

засобами електронного зв'язку з використанням електронного цифрового підпису відповідальних осіб відповідно до вимог законодавства у сфері електронного документо ... Читати далі »

Переглядів: 583 | Додав: vovak | Дата: 15.07.2015 | Коментарі(0)

Щочетверга у каплиці, що розташована на території Бурштинської міської лікарні відбуваються молебні за мир та спокій на Українській землі, за припинення війни, за здоров’я бійців у зоні АТО, які боронять нашу землю від окупантів. 9 липня молилися ще й за волонтерів, що відправлялися на Схід, на передову, до наших захисників. Адже тільки з Божою поміччю можна дістатися найгарячішої точки воєнних дій неушкодженими, зі всією зібраною провізією та добрими вістками з рідного дому, які додають сили та наснаги, віри у завтрашній день та неодмінну перемогу України. Капелан УГКЦ громадської організації «Майдан. Бурштин» отець Любомир Іваночко вважає, що пекло війни може зупинити Господь, але тільки за нашими молитвами та проханнями. Бо коли воїн чи волонтер відчуває, що він є з Богом, то він не втрачає християнських якостей і звершення свого обов’язку є значно легшим.

... Читати далі »

Переглядів: 933 | Додав: vovak | Дата: 14.07.2015 | Коментарі(0)

У Бурштині добігає до завершення втілення Стратегії соціального партнерства між містом та компанією ДТЕК на 2013-2015 роки. За ці часи у рамках стратегії було реалізовано багато цікавих проектів. Зокрема, було закуплено сучасне устаткування для міської лікарні, новий реанімобіль, проведено капітальний ремонт в хірурургії, облаштовано до десятка дитячих майданчиків, облаштовано комп’ютерні класи у школах та мультимедійні центри в дошкільних закладах, замінено аварійні ділянки системи теплопостачання по місту.  У 2015 році вже розпочався конкурс міні-проектів «Місто воїми руками», в рамках якого буде реалізовано 16 проектів різної тематики. 
Проте вже сьогодні триває розробка стратегії соціального партнерства на 2016-2018 роки. Відмінністю цьогорічного планування є те, що своєрідне шефство над цим, безумовно великим, проектом взяла громадська організація «Ділові ініціативи». Про особливості розробки стратегії 16-18 років ми вже пис ... Читати далі »

Переглядів: 893 | Додав: vovak | Дата: 14.07.2015 | Коментарі(0)

Купання та плавання – це хороший, корисний і активний відпочинок, який сприяє зміцненню організму, підвищує його опірність  до шкідливих впливів навколишнього середовища, запобігає простудним захворюванням.
Вода приносить багато задоволення людям дисциплінованим, обачливим, але вона може завдати багато прикрих неприємностей людям, які не дотримуються правил безпечної поведінки на воді.
Проблема загибелі людей на водоймах особливої актуальності набуває зазвичай у купальний сезон, хоча насправді водні об’єкти здатні забирати життя тих, хто не дотримується відповідних правил, практично цілорічно. 
Минулого року по Івано-Франківській області маємо п’ятдесят трагічних випадків загибелі людей на воді, зокрема і у Бурштинському водосховищі втопився 36-річний чоловік. 
Сумно констатувати, однак з початку вже цього року зареєстровано в нашій області 17 випадків загибелі людей на воді, серед яких – одна малолітня дитина.
Осн ... Читати далі »

Переглядів: 728 | Додав: vovak | Дата: 13.07.2015 | Коментарі(0)

За інформацією ДТЕК Бурштинської ТЕС, відповідно до наказу №105 від 16.03.2015 року  в період з 20 липня 2015 року по 03 серпня 2015 року буде припинено подачу гарячої води в м. Бурштин та с. Дем’янів.

Дані дії направлені для виконання планових робіт по підготовці теплофікаційної установки і тепломережі ДТЕК Бурштинська ТЕС для робіт в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

Гідропневматична промивка тепломережі буде проведена з 20 липня 2015 року.

Переглядів: 594 | Додав: vovak | Дата: 13.07.2015 | Коментарі(0)

Поінформований споживач – захищений споживач. Саме на свою освіченість треба сподіватись у сучасних умовах. Адже, окрім очікуваного позитивного ефекту розвитку бізнесу у зв’язку з мінімізацією впливу держави, непоодинокі факти ігнорування вимог законодавства підприємцями, зокрема, у торгівлі та громадському харчуванні.  Якби ми не апелювали до свідомості підприємця, найдієвішим інструментом  впливу буде  саме обізнаність споживача. І якщо є деякі аспекти діяльності у торгівельній сфері та сфері громадського харчування, на які споживач не в змозі вплинути, то саме точність зважування товару є тим, до чого варто пильно ставитись. 
Впродовж лютого-березня спільними інформаційними заходами  управління торгівлі виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та ДП»Івано-Франківськстандартметрологія» вдалося привернути увагу як громадськості, так і підприємців, до питання дотримання нормативних вимог щодо справності  ваговим ... Читати далі »

Переглядів: 643 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2015 | Коментарі(0)

З метою оздоровлення та відпочинку дітей Івано-Франківською ОДА виділено для дітей пільгових категорій м.Бурштин 1 бюджетну путівку в «Український дитячий центр «Молода гвардія» м.Одеса. 
Час дії путівки з 17 липня по 06 серпня 2015 року.
ВІК: від  7 до 17 років. 
Обов’язкова наявність у всіх дітей заповнених медичних карт встановленого зразка (нового); медична довідка 079/о; оригіналів єдиних квитків у дітей-сиріт та посвідчень у дітей-інвалідів, копій свідоцтв про народження дітей для перевірки документів.
Підбір дітей здійснюється  відповідно до Положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія», затвердженого наказом Мінсоцполітики від 20.03.2012 № 153, в якому зазначено, що безоплатні путівки надаються:
дітям-сиротам;
дітям, позбавленим батьківського піклування;
дітям-інвалідам за відсу ... Читати далі »

Переглядів: 598 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2015 | Коментарі(0)

8 липня в Палаці культури «Прометей» відбулося благодійне циркове шоу, яке організував київський цирк «Галактика» в рамках Всеукраїнської благодійної акції «Діти проти раку» за підтримки Центру соціальних проектів майбутнього. Як розповіли організатори, шоу є безкоштовним, кошти ж збирають завдяки продажу різних забавок, солодкої вати та поп-корну.  Такі заходи уже відбулися на Львівщині в Рогатині на черзі Івано-Франківськ. Маленькі бурштинці були в захваті від лазерного шоу, кумедних клоунів та їх витівок. Раділи дітлахи й величезним мильним бульбашкам та дивувалися незвичним танцем у виконанні великої чудо-гусені.
Переглядів: 877 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2015 | Коментарі(0)

В умовах стрімкого зростання комунальних тарифів перед більшістю українців дуже гостро постало питання – як не допустити значного збільшення навантаження на сімейний бюджет. І чи не єдине раціональне вирішення даної задачі – підвищення ефективності використання та правильний облік енергоресурсів, які щомісячно споживаються кожною українською родиною.
Про енергоефективність в Україні говорять вже давно, але реальних дієвих кроків з впровадження заходів щодо ефективного використання енергоресурсів було небагато, а проблеми в житлово-комунальному господарстві країни лише накопичувалися. Зношеність основних фондів галузі, застарілість технологій і як наслідок – значні втрати (води, теплової енергії тощо) та низька енергоефективність призвели до того, що енергоємність послуг ЖКГ в Україні сьогодні у 2,5-3 рази перевищує відповідні показники європейських країн.
Саме зараз настав той час, коли про енергоефективність треба не лише говорити, але й активно діяти. ... Читати далі »

Переглядів: 748 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2015 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 154 155 »