Вівторок, 19.03.2024, 09:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 10

25 лютого 2016 року у стінах Бурштинської ЗОШ № 2 було вдало організовано та проведено конкурс « Таланти твої, Україно!». У ньому взяли участь учні 5-11 класів. У рамках проведення конкурсу учні мали нагоду здобути перемогу у таких номінаціях:
* « Вокал» - Михайлишин Галина – 11 клас, акапельне виконання пісні про маму;
*  «Хореографія» -  6-А клас,  мікс танцювальних стилів;
* «Колективне виконання» - 5-А клас, пісня «А я пливу у човні»;
* «Виконання на музичному інструменті» - музична композиція « Аркан»  на цимбалах, Івасин Ростислав 7-А клас.
Також ми насолодилися співом наших соловейків – Дзундзи Діани,  Гривнак Мар’яни та Сегедин Лілії. Дівчата окремо представляли свій клас. Хіп-хоп представили нам дівчата з 8-А класу. Цікаво було, також, послухати музичні композиції на бандурі та баяні у виконанні учнів 6-Б класу. 9-Б кла ... Читати далі »

Переглядів: 543 | Додав: REDAKTOR | Дата: 10.03.2016 | Коментарі(0)

27 лютого відбулись відбулась ХІІ-а чергова Конференція Івано-Франківської обласної федерації футболу та засідання виконавчого комітету ІОФФФ. Під час засідання конференції одним  із питань було заслухане питання про членство у обласній організації Бурштинської міської федерації футболу.  Учасники конференції прийнятли позитивне рішення. На конференції було зазначено, що вперше за більш ніж 10 років у обласних футбольних змаганнях візьме команда з Рогатина.
Також під час цих засідань було визначено формат змагань та склади груп Першої ліги чемпіонату області з футболу, де планує виступати Бурштинська «Енергія». Отож: Виконавчий комітет затвердив наступний склад учасників чемпіонату області з футболу (І-ша ліга) сезону 2016 року:
Група «А»: «Оскар» Підгір’я, «Карпати» Коломия, «Ніка-Івано-Франківськ», «Придністров’я» Тлумач, ФК «Турка», «Бескид» Надвірна, ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: REDAKTOR | Дата: 10.03.2016 | Коментарі(0)

У місті пройшов черговий етап шкільних спартакіад. Цього разу змагались любителі гри в шахи та шашки.
Зкорема у змаганнях з шашок були зафіксовані такі результати:
хлопці:
1 місце - Гудзь Микола (ЗОШ №2).
2 місце - Лащ Владислав (гімназія).
3 місце - Лукаш Олексій (ЗОШ №1).
дівчата:
1 місце - Трач Валентина (гімназія).
2 місце - Куйбіда Христина (гімназія).
3 місце - Черевата Надія (ЗОШ №3).
загальнокомандні місця:
1 - гімназія (18 очок).
2 - ЗОШ №1 (14 очок).
3 - ЗОШ №2 (10 очок).

У змаганнях з більш інтелектуальної гри - шахів - були зафіксовані наступні результати: 
хлопці:
1 місце - Статний Василь (гімназія).
1 місце - Рибак Руслан (ЗОШ №2).
3 місце - Лукаш Олексій (ЗОШ №1).
дівчата:
1 місце - Коваленко Христина (гімназія).
1 місце - Шевчук Діана (ЗОШ №3).
3 ... Читати далі »

Переглядів: 595 | Додав: REDAKTOR | Дата: 10.03.2016 | Коментарі(0)

(до 145-річчя Л. Українки) 
Українська земля породила багатьох письменників і поетів, які не тільки збагатили нашу літературу, але й уславили її серед інших літератур світу. Одне з найвеличніших імен серед них — ім’я Лесі Українки.
Доля не була поблажливою до неї. Захворівши в дитинстві, поетеса змушена була все життя долати тяжку недугу, вести, за її словами, «тридцятилітню війну» з хворобою. Коротким було її життя — лише 42 роки прожила вона. Не судилося їй особистого щастя, палкого взаємного кохання, щастя материнства. Не стала, як мріяла, піаністкою, знівечена хворобою рука не слухалася, але за всі страждання і втрати Леся Українка була обдарована Богом великим поетичним талантом, який вона віддала Україні, своєму народові. Найпершою, найвірнішою і найглибшою любов’ю Лесі Українки була її рідна земля — Україна. І той куточок України, де вона народилася, де пройшло її дитинство, — Волинь, Поділля. ... Читати далі »

Переглядів: 744 | Додав: REDAKTOR | Дата: 10.03.2016 | Коментарі(0)

Квіллінг (кручення паперу) – це модний зараз напрямок хенд-мейду, який прийшов до нас кілька століть тому з Європи. Ченці в 15 столітті робили вигадливі візерунки для ікон, медальйонів та інших прикрас, використовуючи для цього пір’я птахів і найтонший папір з позолоченими краями. Ці середньовічні шедеври навіть при близькому розгляді створювали враження ювелірних виробів зі справжнього золота . Багато прийомів мистецтва квілінгу не тільки збереглися , а й поповнилися новими цікавими ідеями. Зараз квіллінг – це вид дизайнерської майстерності, при якому скручують тонкі смужки різнокольорового паперу і з їх допомогою виготовляють різні візерунки: квіти, фігурки птахів, тварин та багато іншого. Квіллінг широко використовується як у виготовленні сувенірів, так і в оздобленні інтер’єру.
Основною перевагою квілінгу є його простота – його можуть освоїти і діти. Можливо, вам, як новачкові квілінгу, здасться, що робити такі дизайнерські вироби з паперу дуж ... Читати далі »

Переглядів: 725 | Додав: REDAKTOR | Дата: 10.03.2016 | Коментарі(0)