Субота, 27.04.2024, 05:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 16 » Володимир ГУЛИК: на свята буде світло
07:05
Володимир ГУЛИК: на свята буде світло

Володимир Гулик – єдиний з керуючого складу Бурштинської міської ради минулого скликання, котрий залишився на посаді після зміни влади. Тож йому не потрібно так би мовити «з нуля» вивчати ситуацію і входити у курс міських справ. З Володимиром Романовичем говоримо про підготовку міста до зими, про комуналку міста та про інші важливі моменти.
- Володимире Романовичу, знаю, чи є якісь зміни у ваших обов’язках?
- Фактично обов’язки ті самі. Я продовжую курувати питання КП «Житловик» та КП «Капітальне будівництво», сектору ЖКГ, питань приватизації і виконую обов’язки міського голови на час відсутності Роксолани Олександрівни.
- Наболіла місту тема ЖКГ, зокрема реорганізації підприємства «Житловик».
- Я вважаю, що реорганізація відбудеться. Як, це вже інше питання. Відомо сьогодні що розробляються закони про те, що з 2017 року взагалі комунальних підприємств не буде. Якщо ж говорити про наш «Житловик», то багато залежить від позиції міського голови та депутатського корпусу. Також діючою залишається комісія по реорганізації.  Звичайно,  лише Водоканальне господарство є сьогодні прибутковим, але ми не можемо зараз не прибирати місто, не косити  траву, не розчищати сніг, не обрізати дерева. Також потрібно обслуговувати існуючі мережі – як внутрішньо, так і зовнішньобудинкові. На шальках ваг з однієї сторони - велике підприємство, колектив, який є одним із найбільших платників податків у місті, з іншої - якісне надання послуг мешканцям Бурштина.
Я влітку був у відрядженні у Кам’янці Подільському і випало мені пів восьмої ходити ранковим містом. Так там уже працівники благоустрою висаджували та поливали квіти, уже всюди було чисто. Натомість у нас на робочі місця люди виходять десь аж на пів дев’яту. Тому неодноразово говорив керівництву, та і буду говорити про трудову дисципліну на підприємстві. Тож тут дуже багато залежить і від самих працівників КП «Житловик». Вони працюють вже довгі роки і самі знають де і як можна покращити роботу.
- Хоча на дворі 10 грудня і снігу ще немає, ми все ж надіємось що він випаде. Чи готове місто до зими?
- Так, готове. Маємо запаси підсипного матеріалу. Довозимо ще. Керівництво БуТЕС виділило шлаку, ми завезли пісок.  Тяжко тільки тому, що у нас лише один трактор може підсипати дороги.  Також ми провели переговори з Івано-Франківським облавтодором та Рогатинською ДЕД про те, що містом проходять дороги обласного і державного значення і їх повинні чистити вони. Тож маю надію, що все буде добре. Багато залежить від самої зими.
- Чи буде вечірній Бурштин світитися під час Новорічних та Різдвяних свят і коли поставлять ялинку?
- Міська рада гроші на лампочки виділила, тож у ці дні маємо докрутити там, де не світилося. Також подали пропозиції до бюджету нового року де врахували потреби на освітлення. Тому на свята буде світло.  На рахунок ялинки – до Миколая плануємо поставити у старій частині міста, а в центрі - до Нового Року.                    

В.К.

Переглядів: 666 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: