П`ятниця, 19.04.2024, 23:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 21 » Тих, хто ще не оформив субсидію, просять поквапитися
14:39
Тих, хто ще не оформив субсидію, просять поквапитися

Відділ соціального захисту Бурштинської міської ради інформує про те, що сім’ям, які вперше звернулися за субсидією протягом двох місяців з початку опалювального періоду (зокрема, у Бурштині – до 12 грудня 2015 року, оскільки опалювальний період розпочався 12 жовтня 2015 року), субсидія призначається з початку опалювального періоду. Таким чином, якщо сім’я звернеться за субсидією у місті Бурштин до 15 грудня цього року, субсидія їй буде призначена, починаючи з жовтня 2015 року.
Станом на 09 грудня 2015 року у м. Бурштин субсидію отримують2466 сімей (з урахуванням призначених до 1 травня 2015 року). З них за новим порядком субсидії призначені майже 1786 сімей.
В опрацюванні в відділі соціального захисту населення Бурштинської міської ради знаходяться ще понад 180 заяв на призначення субсидій, по них вже надіслані запити до установ та організацій з метою отримання необхідної для розрахунку субсидії інформації.
Сім’ям, яким призначено субсидію до початку опалювального періоду, автоматично перераховано її розмір на опалювальний період з урахуванням послуги опалення житла.
Про які зміни необхідно людям повідомити орган соціального захисту населення?
Зміна у складі зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, їх соціального статусу, зміни у переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання, виконавців житлово-комунальних послуг, про купівлю товарів або оплату послуг на суму, що перевищує 50 тис. грн.
У випадку ненадання інформації про зміни, дія субсидії припиняється з наступного місяця за місяцем, у якому відповідні зміни виникли.
Яка відповідальність у випадку надання недостовірної інформації?
Сума субсидії, перерахованої надміру внаслідок свідомого подання громадянином документів з недостовірними відомостями або неповідомлення громадянином про зміни, що відбулися в його сім’ї, повертається ним за вимогою відділу соціального захисту населення.
У разі коли громадянин добровільно не повернув надміру перераховану суму субсидії, питання про її стягнення вирішується у судовому порядку.
У яких випадках припиняється надання раніше призначеної субсидії?
• за поданням житлово-комунальних організацій, якщо громадянин, якому призначено субсидію, не сплачує обов’язкову частку плати за житлово-комунальні послуги;
• якщо громадянин приховав або свідомо подав недостовірні дані про доходи (не зазначив один із видів доходів) та майновий стан, що вплинули на встановлення права на субсидію;
• у разі переїзду сім’ї в іншу місцевість та настання обставин, що унеможливлюють надання субсидії (зокрема смерть одинокої особи);
• за заявою особи яка звернулася за призначенням субсидії.
У разі коли через несплату громадянином обов’язкової частки плати за житлово-комунальні послуги надання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг припинено, громадянин набуває право на її призначення на наступний період після подання документів, що підтверджують погашення заборгованості, яка виникла за період отримання субсидії. 
Відділ соіального захисту населення

Переглядів: 604 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: