Середа, 24.04.2024, 21:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 30 » Шановні випускники, учні, вчителі та батьки!
08:22
Шановні випускники, учні, вчителі та батьки!

 Святково, буденно, незвично
Лунає прискорений крок
І срібно, і дзвінко, й заклично
Лунає останній дзвінок...
27 травня в школах нашого міста відбудеться свято останнього дзвоника. Цей день -  день переосмислення - для випускників, день радості - для школярів, день гордості за своїх учнів і легкого смутку - для вчителів. Багатьох школярів останній дзвоник сповістить про початок канікул, повних яскравих подій та вражень, а для 75  випускників він пролунає востаннє.   Сьогодні завершується важливий етап для вчорашніх школярів, і відтепер ви – наша надія на порозі нового, незвіданого, але цікавого і самостійного життя. Протягом усіх років навчання поруч з вами були ваші батьки і вчителі. Разом із вами вони ділили ваші переживання і раділи вашим успіхам.
Без сумніву, ваша молода енергія, сміливість і професіоналізм допоможуть вам впоратися з будь-якими завданнями.
Нехай мелодія останнього дзвоника залишиться у вашій душі незабутнім переспівом, спогадом про безтурботне дитинство, а обраний вами шлях у доросле життя буде сповнений новими мріями і сподіваннями, добрими вчинками та яскравими подіями.
Щиро бажаємо всім випускникам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю.
А нашим юним друзям-школярам бажаємо добре відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Завершується навчальний рік, який для наших школярів  приніс перемоги та здобутки.  Учні брали участь і були переможцями І, ІІ, ІІІ етапів всеукраїнських учнівських  олімпіад,   різноманітних конкурсів,  спартакіад, Малої академії наук, звітів.
 Відділ освіти і науки Бурштинської міської ради вперше організовує для школярів міста свято «Майбутнє твориться сьогодні», на якому буде підбито підсумків навчального року та нагородження обдарованих дітей. Запрошуємо учнів, вчителів, батьків та мешканців міста взяти участь у цьому заході, який відбудеться 3 червня о 17:00 в ПК «Прометей». 

 

Переглядів: 528 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: