П`ятниця, 19.04.2024, 08:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 15 » Прощавай, Букварику, наш найперший, друже, ми тобі, Букварику, дякуємо дуже!
19:31
Прощавай, Букварику, наш найперший, друже, ми тобі, Букварику, дякуємо дуже!

 Справжній друг - щирий, відданий, порядний. Він завжди зрозуміє та підтримає, на нього можна покластися у будь-якій життєвій ситуації. Знайшовши такий «діамант», потрібно докласти максимум зусиль для того, щоб він не втратив свого блиску. Саме таким другом, з яким ми знайомимось ще в дитинстві, є Буквар. Ця книга для усіх нас залишається актуальною завжди.
У народі говорять: «…Благословенна та година, коли Буквар до рук бере дитина….» Так, маленькі школярики 1-В класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 урочисто відкрили свій перший підручник ще у вересні. Саме він навчив їх читати, допоміг пізнати багато цікавого. Кожна сторінка цієї «першої» і, я вважаю, справді розумної книжки відкривала для маленьких чомучок щось нове, незнайоме. З кожною прочитаною сторінкою, як би це не було важко, вони дорослішали і тепер от є вже справжніми школярами, дітками, якими гордяться батьки,пишаюсь ними і я.                                 
…..Так швидко проминув час…. Остання сторінка цієї книги, що сіяла зерна знань маленьким школярам прочитана. Діти прощались із своєю першою книжкою урочисто - на святі, яке відбулося 1 квітня у актовій залі нашої школи.                                                                                
Маленьких школярів 1-В класу теплими оплесками зустрічали усі присутні. Дітки з надзвичайною щирістю демонстрували свої артистичні вміння: виразно, чітко декламувати вірші, танцювати, змагатись. Особливо потішили усіх головні герої свята: поважний Буквар та його літери, смішний та неперевершений Незнайко, строга Баба Яга з дочкою Ягуською. Першокласники дарували своїм батькам та усім присутнім у залі красиві сувенірчики від кожної літери алфавіту з побажаннями добра, любові, радості... З цікавістю зустріли школярики нові підручники: Читанку, Рідну мову, Математику та Природознавство для другого класу. Весело хлопчики та дівчатка змагались, коли відгадували слова; демонстрували свої математичні вміння у захоплюючих іграх. Під вмілим керівництвом вчителя музики Н.Рябко дітки виконували багато веселих пісень, проявляли ортистичні та сценічні вміння. Звичайно, кожен із першокласників під час навчання зумів себе якимось чином проявити. Адже кожен учень - це особистість, у кожного є свій яскравий промінчик. Тому на святі отримували грамоти з відзнаками «Кращий математик», «Чемпіон із читання», «Міс Каліграфія», «Юний Художник», «Кращий Трударик», «Юний Спортсмен», «Найкращий артист».
Поряд із школярами завжди були  і їхні батьки: справжні помічники, добрі феї. Щиро вдячна їм за розуміння, взаємовиручку та підтримку.
На прощання Букварик подарував усім першокласникам новий підручник - Післябукварик. А на завершення свята батьки потішили дітей солодощами.
Щиро вдячна усім, хто долучився до наших перших жнив. Сподіваюсь, що зібрані зернятка знань проростуть рясним урожаєм у майбутньому, а тепло такого урочистого свята залишиться у серцях дітей назавжди!
Класний керівник 1-В класу Галина Степанівна Сеньків

 

Переглядів: 708 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: