Четвер, 18.04.2024, 10:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 15 » Патріотично-розважальний конкурс «Лицар школи 2015»
07:33
Патріотично-розважальний конкурс «Лицар школи 2015»

4 грудня, у Бурштинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, було вдало проведено та організовано щорічний патріотично-розважальний конкурс «Лицар школи 2015», приурочений Дню Збройних Сил України. Принциповими цінностями лицарства були і є: побожність, честь, доблесть, шляхетність, мужність, романтичність та вірність. Всі ці якості притаманні учасникам, які змагалися у чесній боротьбі за титул «Лицар школи 2015». У конкурсі взяли участь: Скирко Євген із 9-В класу, Гудзь Микола – 9-Б клас, Черней Олександр та Ракута Андрій - 10 клас, Петрів Павло – 9-А клас. Варто зазначити, що учасники  дуже серйозно підготувалися та влаштували справжнє шоу. Глядачі оцінили їхні старання, підтримували бурхливими оплесками та щирими посмішками.
Отже, учасники змагалися у таких конкурсах:

• «Візитка».
• «Музична пародія».
• «Патріотичний вірш».
• «Ерудит».
• «Акторська майстерність».
• «Фехтувальник».


У «Візитці» кожен учасник розповідав про себе, про свої захоплення,мрії  та плани на майбутнє, презентували найяскравіші фотографії зі свого життя. Мабуть найвдалішим та найпозитивнішим був конкурс «Музична пародія». На сцені відбувся концерт «справжніх» артистів української естрати. Була там і Сердючка, і бородатий Дзідзьо, і Тік з піснею «Вчителька», і Лісапетний батальйон з танцями та Цвіт Кульбаби.
З великим почуттям любові до Батьківщини та віри у краще майбутнє, учасники декламували дуже проникливі та патріотичні вірші. Наступним був конкурс «Ерудит». Учасники відповідали на нестандартні запитання, які вимагали логічно мислити. Мабуть, жоден глядач не залишився байдужим після перегляду чудових сценок відомих лицарів та їхніх прекрасних дам серця. Конкурсанти приємно здивували своєю акторською майстерністю. Ми стали свідками вираження  почуттів славетних героїв різних часів, а саме: Юлія Цезаря та Клеопатри, Князя Ігоря та Ярославни, Дон Кіхота і Дульсінеї,  Д’Артаньяна і Констанції, Ромео та Джульєтти. Також, вражаючими були і костюми учасників: чудові сукні та лицарі в обладунках. 


У конкурсі «Фехтувальник» учні школи показали свою спритність та увагу.


За підсумками конкурсу хлопці здобули титули в таких номінаціях:
« Лицар школи 2015» - Гудзь Микола;
«Лицар Артистичність» - Петрів Павло;
«Лицар Романтик» - Черней Олександр;
«Лицар Ерудит» - Ракута Андрій;
«Лицар Майстерність» - Скирко Євген.
«Лицар Глядацьких симпатій» - Ракута Андрій;
Журі  конкурсу зауважили, що у школі є справжні лицарі, відважні хлопці, романтики, які відкрили свої таланти, показали знання та бажання перемогти. Отож,  дякуємо їм за чудовий настрій і позитивні емоції.
Будьте лицарями! Будьте шляхетними у своїх думках, вчинках, почуттях!
Педагог-організатор  
Николайко О.І.

 

 

Переглядів: 771 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: