П`ятниця, 19.04.2024, 21:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 20 » ЛЮДИ ДОПОМАГАЮТЬ ЛЮДЯМ
18:49
ЛЮДИ ДОПОМАГАЮТЬ ЛЮДЯМ

До уваги членів сімей, які втратили годувальника  на Майдані та в АТО
З метою підтримки родин, які втратили годувальника під час трагічних подій 2013-2015 років громадською організацією «Громадський інформаційний простір» реалізується волонтерський проект «Люди допомагають людям». Мета проекту: надання прямої адресної допомоги «з рук в руки», без фондів та посередницьких рахунків.
Проект «Люди допомагають людям» – це перша в Україні платформа прямої адресної допомоги родинам загиблих та зниклих безвісти, яка дозволяє об’єднати фонди, організації, благодійників, волонтерів та всіх небайдужих, які можуть допомогти. Сама ж платформа не є благодійним фондом чи громадською організацією.
На порталі проекту lpl.com.ua представлені реальні сім’ї, персональні дані котрих супроводжуються відео-історіями, відзнятими в сім’ях загиблих.
Мета проекту– зібрати на платформі всі сім’ї України, які потребують допомоги у зв’язку з втратою годувальників внаслідок антитерористичної операції на сході України. Кожен бажаючий із будь-якого куточку світу може допомогти родині, спрямувавши кошти напряму на її картковий рахунок. Поряд із інформацією про родину розміщені дані про необхідну допомогу та індикатор наповнення  картки. 
Стати учасниками проекту можуть непрацездатні члени сімей загиблих та зниклих безвісти: родини, які мають неповнолітніх дітей; непрацездатні батьки;  інваліди;  дружини або вдови, які знаходяться в декретній відпустці, або у відпустці по догляду за  дитиною до 3 років.
В першу чергу проект допомагає тим, хто «випав» з програм державної підтримки. Якщо ви вже отримуєте державну допомогу, але її не вистачає на прожиття, ви також можете стати учасником проекту «Люди допомагають людям».
Щоб стати учасником проекту, необхідно:
- або зареєструватися на сайтіlpl.com.ua;
- або надіслати скановані копії документів електронною поштою на ludipomogaut@gmail.com або на поштову адресу: 01030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 33/34, офіс 4.
Приблизний перелік документів:
а) інформація про загиблого або зниклого безвісти (свідоцтво про смерть; медична довідка з вказаними причинами смерті; довідка щодо участі в АТО або посвідчення) .
У випадку, якщо людина зникла безвісти (рішення суду про визнання фізичної особи безвісно відсутньою або оголошення її померлою; або будь-які документи, що є в наявності, і підтверджують участь в АТО та мобілізації; інформація про загибель або останні відомі факти). Перевірка даних щодо зниклих безвісти проводиться нами самостійно та централізовано.
б) інформація про членів родини, які втратили годувальника (на кожну особу):- документ, що підтверджує особу (паспорт, свідоцтво про народження, військовий квиток); - ідентифікаційний код; - документ, що підтверджує непрацездатність особи.
в) інформація про родинні стосунки з загиблим або зниклим (свідоцтво про укладення шлюбу; - свідоцтво про народження).
Люди, які потребують допомоги або хочуть допомогти, можуть звертатися в головний офіс проекту: 01030, м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 33/34, офіс 4 або зателефонувавши на «гарячу лінію»: 097-754-74-76, 066-409-89-11. E-mail:ludipomogaut@gmail.com.
За додатковою інформацією можна звернутися у відділ соціального захисту населення Бурштинської міської ради. Каб.№4, або тел.44-600

 

Переглядів: 777 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: