П`ятниця, 26.04.2024, 06:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 7 » ЛИЦАРІ СУЧАСНОСТІ
02:56
ЛИЦАРІ СУЧАСНОСТІ
Ледь не кожного місяця у світі відбуваються події, які возвеличують жінку. Безліч конкурсів краси, фестивалів, концертів присвячені слабкій статі. Люди часто возвеличують прекрасну половину людства, іноді забуваючи про мужніх лицарів. Дехто вважає, що чоловікам не потрібно приділяти стільки уваги, скільки жінкам, але їхня думка помилкова. Саме це вирішила довести Дитяча Республіка Бурштинської школи №2, організувавши 15 лютого конкурс «Лицар школи 2013». Учасниками мега-шоу були учні 9-11 класів:
 Ухман Дмитро (11), Горлатий Мирослав (10), Жук Андрій (9-А), Боднар Святослав (9-В) та  Весоловський Ігор (9-Б).
Протягом двогодинної програми учасники побували у кількох амплуа. Зокрема, юнаки повинні були пройти випробування ораторського мистецтва, створити кулінарний шедевр, пограти у гру «ЩО?ДЕ?КОЛИ?» і навіть спробувати себе у ролі зірки, перевтілившись в свого кумира. Хоч завдання були не з легких, але усі козаки впорались на відмінно. Оцінювало конкурсантів досвідчене журі, у складі якого були справжні цінителі чоловічої краси. Проте не тільки йому випала велика відповідальність обирати переможця. До загального голосування долучились також глядачі концерту, яким було пред’явлено бюлетні з іменами учасників – все  як на справжнісінькому конкурсі краси.  Той, хто виграв голосування отримав важливий трофей – титул Глядацьких симпатій. Звичайно, переможцем став лише один, але жоден з «лицарів» не лишився без нагороди: усім без винятку було віддячено за велику працю і пройдений шлях титулом, стрічкою переможця та солодким подарунком. Як стверджує Президент Дитячої Республіки Бурштинської школи №2 Любінець Софія :
«Подібні виступи не рідкість для нашої школи. Є багато учнів, які прагнуть постійно вдосконалювати свої вміння, а керівництво лише підтримує такі волевиявлення. Я впевнена, що «Лицар школи 2013» - не останній захід, який відкриває  таланти школярів і ,вважаю, що наполегливою працею ми з часом зможемо проводити показові виступи для цілого міста.»
Загалом кінцевий результат конкурсу такий:
«Лицар школи 2013» - Ухман Дмитро
«Краса по-українськи» - Горлатий Мирослав
«Ліричний оратор» - Боднар Святослав
«Ерудит року» -  Весоловський Ігор
«Юний господар» - Жук Андрій
У кожному юнаку живе справжній джентльмен і завдання кожної леді полягає у тому, щоб якнайшвидше  його  відкрити, показати оточуючим. Схожі конкурси доводять, що і серед тих, кого б раніше ми не змогли назвати мужчиною, трапляються справжні лицарі …
Людмила Стефанюк

Переглядів: 915 | Додав: vovak | Теги: школа №2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: