П`ятниця, 26.04.2024, 10:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 19 » Федорняк Володимир: цьому складу потрібно три роки
09:01
Федорняк Володимир: цьому складу потрібно три роки

Розпочалася заявкова кампанія команд, котрі планують взяти участь у цьогорічних змаганнях чемпіонату та першості області з футболу.  Бурштинська «Енергія», котра доволі успішно завершила минулий сезон (дорослі – шості а юнаки – другі),  знову захищатиме честь Бурштина у другій футбольній лізі області. Цього разу бурштинцям випаде позмагатися з такими командами групи Північ: "Дністер-Рітас" Побережжя, "Медик-Краснопіль" Солотвин,  "Колос" Братківці, "Вихор" Ямниця, ФК "Битків" Битків, "Лімниця" Перегінське, "Бескид" Надвірна.
Перед початком сезону у тренерських лавах команди сталася своєрідна рокіровка: Володимир Рудницький, котрий  у минулому році опікувався дорослим складом, тепер тренуватиме юнаків. Натомість минулого року тренер юнаків Володимир Федорняк буде тренувати дорослу команду. Сталося це передовсім через те, що більшість вихованців Володимира Федорняка у цьому році виступатиме за дорослий склад «Енергії», тому тренеру простіше буде формувати команду.
Володимир Васильович радо погодився відкрити читачам нашої газети основні аспекти цьогорічної підготовки до сезону та поділитися планами на майбутнє.

- Команда розпочала тренувальний процес 5 березня. Зараз тренуємося тричі на тиждень і вже встигли зіграти п’ять контрольних поєдинків – поступилися команді з Галича 3:2 на виїзді, двічі грали так звану «двохсторонку»,  перемогли на виїзді команду з Букачівців Рогатинського району 4:0 та … про пуступилися «Тепловику» 2:0.
- Володимире Васильовичу,  тренування тричі на тиждень  - чи не заважко?
- Важко у тому плані, що деяким футболістам, хоча вони бурштинці,  доводиться добиратися на тренування з навчання з обласного центру. А це зараз задоволення не дешеве. Та й не всі мають можливість приїхати щоразу. Тому іноді буває, дзвонять до мене і, після невеликих телефонних консультацій, займаються індивідуально.
- Команду залишили багато досвідчених виконавців…
- … справді, зараз у нас дуже молодий  склад.  Команду покинули Деренюк, Воробець, Свиридов. Саків Тарас підписав контракт з юнаками (U-19 – ред.)  полтавської «Ворскли». Це хлопці, котрі минулого року формували кістяк колективу. Проте, у кожного свої плани. Особливістю та основною перевагою нашої команди є молодість. У нас зараз за основу гратимуть футболісти, які ще мають право виступати за юнаків. Принагідно прошу бурштинських вболівальників розуміти, що для того, щоб ця команда дала результат, потрібен час. Я не кажу, що ми зараз будемо хлопчиками для биття, проте боротися за призові місця буде важко. На усіх зборах і з керівництвом команди і з представниками міської влади Бурштина та й з футболістами я наголошую, що для формування команди практично «з нуля» потрібно хоча б три роки. 
- То які  все ж плани на цей сезон?
- Турнірних планів, принаймні сьогодні, не ставимо. Основне наше завдання сьогодні – дати шанс молодим , зберегти та сформувати потужну команду. А формувати є з кого. Сьогодні наших бурштинських юнаків усі знають позитивно за виступами минулого сезону. Неодноразово  вже дзвонили і запрошували їх до себе інші команди області. Але ми раді з того, що хлопці виявили бажання грати за футбольну команду Бурштина і мусимо зробити все для їх професійного зросту. 
Принагідно зазначу, що 19 квітня бурштинська «Енергія» гратиме товариську зустріч з командою «Карпати» з Брошнева. Матч розпочнеться приблизно о 12.30 на стадіоні «Енергетик.

 

календар матчів "ЕНЕРГІЇ" у першому колі:
1 тур. 26 квітня
ФК Битків - Медик Краснопіль
Вихор - Дністер-Рітас
Енергія - Лімниця
Колос - Бескид

2 тур. 3 травня
Медик-Краснопіль - Бескид
Лімниця - Колос
Дністер-Рітас - Енергія
ФК Битків - Вихор

3. тур. 10 травня
Вихор - Медик-Краснопіль
Енергія - Битків
Колоc - Дністер-Рітас
Бескид - Лімниця

4 тур. 17 травня
Медик-Краснопіль - Лімниця
Дністер-Рітас - Бескид
ФК Битків - Колос
Вихор - Енергія

5 тур. 24 травня
Енергія - Медик-Краснопіль
Колос - Вихор
Бескид - ФК Битків
Лімниця - Дністер-Рітас

6 тур. 31 травня
Медик-Краснопіль - Дністер-Рітас
ФК Битків - Лімниця
Вихор - Бескид
Енергія - Колос

7 тур. 7 червня
Колос - Медик-Краснопіль
Бескид - Енергія
Лімниця - Вихор
Дністер-Рітас - ФК Битків. 

 

Переглядів: 1034 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: