Середа, 24.04.2024, 21:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 28 » ДОБРІ СПРАВИ СВЯТОГО МИКОЛАЯ
12:23
ДОБРІ СПРАВИ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Святий Миколай – у душі кожного з нас. На свято Миколая чекають усі – як малеча так і дорослі. Цього дня милосердя і Божа благодать огортають душу кожної людини з добрим серцем, і продовжують на землі благородну місію цього архієпископа. Послідовники Святого Миколая живуть у кожній українській оселі, у кожній державній установі. Не стала винятком і служба у справах дітей Бурштинської міської ради.
 Напередодні цього свята служба звернулася до жителів міста Бурштин з проханням допомогти зібрати подарунки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також дітей, які проживають в сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах.
Приємно, що небайдужі люди відгукнулися на допомогу зробити малечі справжнє свято. 


Особливу подяку служба у справах дітей Бурштинської міської ради висловлює підприємцям Костюченко Антоніні Володимирівній та Карасьовій Галині Миколаївній. Їхні оригінальні подаруночки прийшлися по душі діткам. Хлопчаки раділи теплим шарфам, які начальник служби у справах дітей завезла в МРЦСПР с. Мединя, де на даний момент перебували наші діти. А якими щасливими були дівчатка, які одержали в подарунок красиві ляльки. Одна з них сказала: «Миколай мене почув! Я так хотіла ляльку!» Окремо хочеться подякувати сім’ям Фіголь та Дидик за подарункові набори солодощів для дітей.
Також виявила бажання зробити свято Миколая самостійно Гаврилюк Р. Р.  для  двох дівчаток. Багато різних емоцій і вражень було в дітей та у затійниці цієї цікавої ідеї.


Завдяки підприємцям та небайдужим жителям м.Бурштина всі діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які опинилися в складних життєвих обставинах отримали подарунки на свято Миколая.  Служба у справах дітей Бурштинської міської ради щиро дякує всім хто відгукнулися на звернення з проханням створити свято діткам на Миколая!
Спеціаліст І категорії служби у справах дітей Бурштинської міської ради  Вікторія Стек                                                     

 

Переглядів: 679 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: