Четвер, 18.04.2024, 20:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 29 » День енергетика
09:19
День енергетика

22 грудня в день зимового сонцестояння енергетики відзначали своє професійне свято. Для працівників Бурштинської ТЕС урочисті заходи відбулися ще у п’ятницю, 18 грудня. Першим святочну громаду зі сцени Палацу культури «Прометей» привітав директор ДТЕК Бурштинської ТЕС Андрій Шувар. Зокрема зазначив, що це свято дає можливість підбити певні підсумки роботи. 2015-ий рік назвав важким для енергетики, та попри це вдалося реалізувати чимало важливих завдань. Побажав усім добра, злагоди та Божої благодаті. Із привітанням виступив також директор з управління персоналом ДТЕК Олександр Кучеренко, наголосивши на важливості професії енергетика, адже несуть у кожну домівку таке жадане тепло та світло. Сьогодні є важливою енергетична безпека держави, сказав пан Олександр, тому енергетики щодня стоять на її сторожі. Від свого імені та від імені генерального директора компанії пообіцяв, що й надалі на станції дотримуватимуться усіх соціальних гарантій, будуть збережені робочі місця з достойною оплатою праці. 
Привітання продовжив керівник департаменту з правового забезпечення Ігор Венцель, наголосивши, що це свято людей, які присвятили своє життя непростій але дуже важливій справі. Побажав, життєвих сил та нових здобутків. Після щирих слів привітань відбулося нагородження кращих енергетиків Бурштинської ТЕС від міністерства енергетики України, також цього дня були вручені корпоративні відзнаки. Особливістю вечора стало відзначення цілих династій, а це 1030 чоловік, які присвятили себе енергетичній сфері, серед них родини Столярів, Дудів.
Як було сказано із святкової сцени, компанія ДТЕК не тільки вміє гуртувати команду та об’єднувати її почуттям спільної місії, але й  здатна зібрати навколо себе набагато ширше коло друзів та однодумців. Компанія націлена не тільки на успіх, але й прагне розвиватися в гармонії з регіоном та цілою країною. Тільки за останні 10 років роботи ДТЕК вклала 10 мільярдів гривень в охорону праці та довкілля, у медицину, в розвиток інфраструктури міст і містечок. 
Від районної влади енергетиків вітав голова Галицької РДА Ярослав Бартків та вручив грамоти від Івано-Франківської ОДА та обласної ради. Продовжила церемонію привітань та нагороджень міський голова Роксолана Джура, назвавши Бурштинську ТЕС гордістю міста. Сьогодні, як вважає пані Роксолана, є налагоджена досить гармонійна співпраця станції, зокрема компанії ДТЕК, з містом, адже ТЕС є основним бюджетоутворюючим підприємством. Від Бурштинської міської ради також були відзнаки для тих енергетиків, які беруть активну участь в житті Бурштина, примножують його здобутки. Від обласної ради профспілок працівників енергетики та електротехнічної промисловості з вітанням та грамотами виступив Василь Гриньків.
Свято продовжилось концертною програмою за участю колективів Палацу культури «Прометей» та особливої гості – співачки Ірини Федишин.
Надія Польова

 

Переглядів: 685 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: