Середа, 24.04.2024, 04:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 18

ТАРИФ НА ТЕПЛОВУ ЕНЕРГІЮ
Згідно із нормами Закону України «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг» НКРЕКП здійснює регулювання діяльності суб’єктів господарювання на суміжних ринках, зокрема, встановлює тарифи на теплову енергію, а також тарифи на послуги з централізованого опалення, послуги з централізованого постачання гарячої води суб’єктам господарювання, ліцензування діяльності яких здійснюється НКРЕКП
Згідно зі статтею 20 Закону «Про теплопостачання» тариф на теплову енергію для споживача визначається як сума тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії.
Статтею 10 Закону України «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг» передбачено, що тарифи на комунальні послуги суб’єктів природних монополій та суб’єктів господарювання на суміжних ринках повинні забезпечувати відшкодування всіх економічно обґрунтованих планованих витрат на їх виро ... Читати далі »

Переглядів: 880 | Додав: vovak | Дата: 18.07.2015 | Коментарі(0)

Як повідомляє Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від насідків Чорнобильської катастрофи Івано-Франківської ОДА у зв’язку з підвищенням температури повітря та початком сезону збору лісових ягід спостерігається збільшення кількості випадків укусів змій. Починаючи з травня вже зареєстровано понад 20 таких випадків по Івано-Франківській області.
Шановні бурштинці! Будьте дуже пильними та, для профілактики укусів змій, застосовуйте найпростіші запобіжні заходи:
- йдучи до лісу, одягати щільні штани, котрі заправляти у високе взуття;
- будьте особливо уважні перед тим, як ступати у зарослі ями;
- збираючи гриби чи ягоди, користуйтесь палицею, щоб перевіряти зарості;
- не намагайтеся впіймати гадюку або іншу невідому змію;
- при ночівлі в полі, лісі уникайте розташовуватися біля колоній мишей-полівок та інших гризунів, опливших брустверів окопів, хащ чагарнику, трухлявих пеньків, дерев з дуплами, біля входу до ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: vovak | Дата: 18.07.2015 | Коментарі(0)

Спорт і рух є невід’ємною частиною здорового способу життя.  Про це навіть приказки складають : «Рухайся більше — проживеш більше»,  «Віддай спорту час,  а замість - одержуй здоров’я.»  Адже,  справді мінімальні фізичні навантаження потрібні кожний день.  А регулярні фізичні навантаження - запорука здоров’ я. Та боротьба з лінню -  не легка справа.  Нажаль,  зараз все більше і більше людей ведуть малорухливий спосіб життя,  не розуміючи , що  самі собі завдають шкоди.  Частіше зустрінеш підлітка,  який скурить цигарку чи буде вживати алкоголь,  ніж вийде на ранкову пробіжку.  Та факт залишається фактом.  І тут , мабуть, немає винних,  адже це вибір кожного особисто.  А особливо в нашому суспільстві потрібна неабияка пропаганда здорового способу життя. 
Досить приємною несподіванкою є те, що все ж таки,  подекуди,   зустрічають ... Читати далі »

Переглядів: 816 | Додав: vovak | Дата: 18.07.2015 | Коментарі(0)

8 липня у актовому залі Бурштинської міської ради відбулось засідання робочої групи з питань написання стратегії соціального партнерства між ДТЕК та Бурштином на 2016-2018 роки.
Нагадаємо, напрям «Екологія» є п’ятим напрямом співпраці (про чотири інші ми писали у минулих номерах) і спочатку не розглядався у рамках Стратегії, проте його включили на розширеному засіданні яке проходило нещодавно у ПК «Прометей». Співголовами робочої групи є Петро Савка (начальник відділу екології ДТЕК Бурштинська ТЕС) та Володимир Копаниця  (начальник земельно-екологічного відділу міської ради).
На першому засіданні були також присутнікерівник департаменту з екологічної безпеки ДТЕК Енерго Ірина Вербицька, директор АМЕР м. Бурштина Олександр Бабій, лікар травматолог КО «Бурштинська міська центральна лікарня» Сергій Бобилєв, головний спеціаліст, енергоменеджер виконавчого органу міської ради Навроцький Ігор, завсектору ЖКГ та обліку комунального ... Читати далі »

Переглядів: 744 | Додав: vovak | Дата: 18.07.2015 | Коментарі(0)

26 липня. 17.00. СТАДІОН КОМБІНАТУ СПОРТИВНИХ СПОРУД БУРШТИНСЬОКЇ ТЕС ДТЕК
Фінал Кубка міста з футболу!
Переглядів: 766 | Додав: vovak | Дата: 18.07.2015 | Коментарі(0)

У нашому місті з’явились ділки, які під виглядом різного роду експертів, агентів, помічників, обдзвонюють по телефону та ходять по квартирах людей, які розмістили в газеті та/або в інших засобах масової інформації відомості про продаж майна, з пропозицією швидкого оформлення  усіх документів (проведення оцінки, оформлення у нотаріуса). Можуть представлятися покупцями нерухомого майна.
Будьте пильними. 
Дані особи не володіють ніякими законними повноваженнями та можуть бути небезпечними у вчиненні шахрайських дій. Не піддавайтесь на обіцянки  про  дешеве і швидке вирішення ваших проблем. Адже мета діяльності цих осіб тільки одна, це - заволодіти вашими грошима. Якщо ж дані особи неодноразово докучатимуть вам обов’язково негайно звертайтесь до правоохоронних органів. 
Правники міста Бурштина

 

 
Переглядів: 615 | Додав: vovak | Дата: 18.07.2015 | Коментарі(0)