Четвер, 25.04.2024, 06:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 11

Поінформований споживач – захищений споживач. Саме на свою освіченість треба сподіватись у сучасних умовах. Адже, окрім очікуваного позитивного ефекту розвитку бізнесу у зв’язку з мінімізацією впливу держави, непоодинокі факти ігнорування вимог законодавства підприємцями, зокрема, у торгівлі та громадському харчуванні.  Якби ми не апелювали до свідомості підприємця, найдієвішим інструментом  впливу буде  саме обізнаність споживача. І якщо є деякі аспекти діяльності у торгівельній сфері та сфері громадського харчування, на які споживач не в змозі вплинути, то саме точність зважування товару є тим, до чого варто пильно ставитись. 
Впродовж лютого-березня спільними інформаційними заходами  управління торгівлі виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та ДП»Івано-Франківськстандартметрологія» вдалося привернути увагу як громадськості, так і підприємців, до питання дотримання нормативних вимог щодо справності  ваговим ... Читати далі »

Переглядів: 643 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2015 | Коментарі(0)

З метою оздоровлення та відпочинку дітей Івано-Франківською ОДА виділено для дітей пільгових категорій м.Бурштин 1 бюджетну путівку в «Український дитячий центр «Молода гвардія» м.Одеса. 
Час дії путівки з 17 липня по 06 серпня 2015 року.
ВІК: від  7 до 17 років. 
Обов’язкова наявність у всіх дітей заповнених медичних карт встановленого зразка (нового); медична довідка 079/о; оригіналів єдиних квитків у дітей-сиріт та посвідчень у дітей-інвалідів, копій свідоцтв про народження дітей для перевірки документів.
Підбір дітей здійснюється  відповідно до Положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія», затвердженого наказом Мінсоцполітики від 20.03.2012 № 153, в якому зазначено, що безоплатні путівки надаються:
дітям-сиротам;
дітям, позбавленим батьківського піклування;
дітям-інвалідам за відсу ... Читати далі »

Переглядів: 598 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2015 | Коментарі(0)

8 липня в Палаці культури «Прометей» відбулося благодійне циркове шоу, яке організував київський цирк «Галактика» в рамках Всеукраїнської благодійної акції «Діти проти раку» за підтримки Центру соціальних проектів майбутнього. Як розповіли організатори, шоу є безкоштовним, кошти ж збирають завдяки продажу різних забавок, солодкої вати та поп-корну.  Такі заходи уже відбулися на Львівщині в Рогатині на черзі Івано-Франківськ. Маленькі бурштинці були в захваті від лазерного шоу, кумедних клоунів та їх витівок. Раділи дітлахи й величезним мильним бульбашкам та дивувалися незвичним танцем у виконанні великої чудо-гусені.
Переглядів: 877 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2015 | Коментарі(0)

В умовах стрімкого зростання комунальних тарифів перед більшістю українців дуже гостро постало питання – як не допустити значного збільшення навантаження на сімейний бюджет. І чи не єдине раціональне вирішення даної задачі – підвищення ефективності використання та правильний облік енергоресурсів, які щомісячно споживаються кожною українською родиною.
Про енергоефективність в Україні говорять вже давно, але реальних дієвих кроків з впровадження заходів щодо ефективного використання енергоресурсів було небагато, а проблеми в житлово-комунальному господарстві країни лише накопичувалися. Зношеність основних фондів галузі, застарілість технологій і як наслідок – значні втрати (води, теплової енергії тощо) та низька енергоефективність призвели до того, що енергоємність послуг ЖКГ в Україні сьогодні у 2,5-3 рази перевищує відповідні показники європейських країн.
Саме зараз настав той час, коли про енергоефективність треба не лише говорити, але й активно діяти. ... Читати далі »

Переглядів: 748 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2015 | Коментарі(0)

 УКРАЇНА
Бурштинська міська рада
Івано-Франківської області                                                 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Від 09.07.2015 р.  м. Бурштин     № 161
Про організацію фінального матчу
на кубок м. Бурштин з футболу
З метою належної підготовки та проведення 26 липня 2015 року у м. Бурштин фінального матчу на кубок м. Бурштин з футболу:
1. Відділу культури, туризму та зовнішніх зв’язків (Ю. Степась) організувати виступ муніципального духового оркестру перед початком фінального матчу.
2. Відділу у справах молоді та спорту (О. Дейсак) забезпечити роботу торгових точок на Комбінаті спортивних споруд під час проведення фінального матчу .
3. КП «Редакція газети «Бурштинський вісник» (В. Капусняк) сприяти Міській Федерації Футболу у підготовці інформаційн ... Читати далі »

Переглядів: 654 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2015 | Коментарі(0)