П`ятниця, 19.04.2024, 13:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 23

Шановні Бурштинці! Зважаючи на Ваші пропозиції, з березня газету «Бурштинський вісник» можна буде придбати у міському та станційному відділенях УДППЗ «Укрпошта».
Продовжуватимуть розповсюджувати видання і кіоски з продажу періодики.
Також з березня газету можна буде передплатити.
Детальніше про умови - у наступному номері.
Редакція

Переглядів: 591 | Додав: vovak | Дата: 23.02.2015 | Коментарі(0)

8  березня 2015 року
15.00. Вітальне слово міського голови.
15.10. Слово благословення Високопреосвященнішого владики Володимира Війтишина, Архієпископа і Митрополита  Івано-Франківського
15.20. Коротке слово «Про слугу Божого митрополита Андрея Шептицького» викладача УКУ (Українського Католицького Університету), д-р Михайла Перуна
15.40 Урочиста Академія присвячена митрополиту Андрею  Шептицькому
Виконавці – солісти, хор та камерний оркестр Заслуженої капели України «Трембіта».
Художнє слово – Ірина Швайківська.
Диригент – Вероніка Шніцар.
16.50. Екуменічна молитва духовенства і вірних м. Бурштин за   єдність християн.
Місце проведення  Палац культури «Прометей»

Переглядів: 569 | Додав: vovak | Дата: 23.02.2015 | Коментарі(0)

1.Кому надається субсидія?
Житлова субсидія призначається одному із членів домогосподарства, на якого відкрито особовий рахунок за місцем реєстрації.
2. Яким чином можна отримати субсидію?
Необхідно заповнити заяву та декларацію про доходи і майновий стан осіб, зареєстрованих у житловому приміщенні, бланки яких можна отримати в управлінні  соціального захисту населення .
3. Хто має право на призначення субсидії?
Право на призначення субсидії мають сім’ї, у яких розмір плати за житлово-комунальні послуги у межах норм споживання, з урахуванням пільг, перевищує обсяг визначений Кабінетом Міністрів України обов’язкового платежу. Розмір обов’язкового платежу визначається для кожного домогосподарства індивідуально в залежності від сукупного доходу.
4.Які доходи включаються до сукупного доходу сімей, які претендують на одержання субсидії?
До сукупного доходу сімей входять:
- нарахована заробітна плата, у тому числі за н ... Читати далі »

Переглядів: 988 | Додав: vovak | Дата: 23.02.2015 | Коментарі(0)

17 лютого у приміщенні Агенції місцевого економічного розвитку  міста Бурштина відбувся захід для підприємців «Майбутнє бізнесу у Бурштині»

Презентація можливостей розвитку бізнесу у монопрофільному багатотисячному Бурштині стало головною метою зустрічі представників малого та середнього бізнесу, представників органів місцевого самоврядування, компанії ДТЕК та фахівців проекту «Розвиток бізнес-середовища в Бурштині». Серед запрошених були: міський голова Петро Курляк, Керівник департаменту сталого розвитку ДТЕК Вікторія Грип, Менеджер КСО і соціального розвитку ДТЕК Назар Гудз, Менеджер по співпраці з місцевими органами влади ДТЕК БуТЕС Богдан Рибчук, голова Рогатинської районної ради Володимир Штогрин, представники Галицького районного центру зайнятості, Директор АМЕР Олександр Бабій, Директор компанії «Експера» Андрій Кузнєцов, підприємці Бурштина та Івано-Франківська. Підприємці отримали корисні та практичні порад ... Читати далі »

Переглядів: 736 | Додав: vovak | Дата: 23.02.2015 | Коментарі(0)

Відповідно до Указу Президента України «Про часткову мобілізацію», статтею 39-ю Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», статтею 119 Кодексу Законів про працю України за громадянами України, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, закріплені гарантії щодо збереження за ними місця роботи (посади) на термін, що не перевищує 1 року.

Переглядів: 642 | Додав: vovak | Дата: 23.02.2015 | Коментарі(0)

15 січня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» щодо удосконалення порядку проходження військової служби та питань соціального захисту громадян України, які проходять військову службу під час особливого періоду».
Зокрема у Законі йдеться:
«внести зміни у статті 119 Кодексу законів про працю України: «За працівниками, які були призвані під час мобілізації, на особливий період, та які підлягають звільненню з військової служби у зв’язку з оголошенням демобілізації, але продовжують військову службу у зв’язку з прийняттям на військову службу за контрактом, зберігаються місце роботи (посада), середній заробіток на підприємстві, в установі, організації не залежно від підпорядкування та форми власності, більше ніж на 1 рік»;
«статтю 335 Кримінального кодексу України викласти в такій редакції: ухилення від призову на строкову військову с ... Читати далі »

Переглядів: 629 | Додав: vovak | Дата: 23.02.2015 | Коментарі(0)