Субота, 20.04.2024, 07:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 04

У середу, 29 жовтня м. Бурштин відвідав Івано-Франківський національний академічний Гуцульський ансамбль пісні і танцю «Гуцулія» — професійний вокально-хореографічний колектив, заснований 1939 року в м. Івано-Франківськ відомим українським композитором та культурним діячем Ярославом Барничем. Ансамбль збирає, художньо обробляє та пропагує гуцульську народну творчість, створює нові пісні, танці і театралізовані вокально-хореографічні картини з життя Гуцульщини. В репертуарі ансамблю є також твори української, російської і зарубіжної класики.

Власне, Бурштин ансамбль відвідав із музично-драматичним дійством «Оле», у якому відтворено чимало епізодів  періоду життя Олекси Довбуша, зокрема сцени гуцульського весілля, залицяння Олекси до Дзвінки, його смерті від кулі Штефана Дзвінчука та похоронної процесії побратимів, котрі несуть тіло Довбуша на Чорногору.
За словами режисера міфо-опери, народного артиста України Василя Вовкуна: «Ол ... Читати далі »

Переглядів: 684 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2014 | Коментарі(0)

Насамперед щиро дякую усім вам за велику підтримку і довіру, яку ви висловили мені під час цих перегонів.
Спілкування із Вами дало мені можливість ще краще пізнати наш край, наших людей, ще краще зрозуміти проблеми і потреби краю.
Хочу подякувати також усім тим, хто підтримав на цих виборчих перегонах команду «Самопомочі».
Наша команда спокійно сприйняла результати виборів. Хоча ми дуже чітко розуміємо де і як було спотворено результати народного голосування.
Коротко скажу тільки таке, що на нашому виборчому окрузі була аномально висока кількість людей, які голосували на дому. У той час, як в сусідніх округах на дому голосувало в середньому 2-3%, на нашому окрузі на дому проголосувало близько 10%, а на окремих дільницях до 30% виборців. За словами представників «Комітету виборців України», такі речі є чітким сигналом про намагання вплинути на результати виборів.
Ця технологія готувалась дуже ретельно і спрацювала дуже чітко і тон ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2014 | Коментарі(0)

Кожен день, ідучи на роботу, згадую старий єврейський анекдот про те, як «ложечка знайшлася, але осад залишився». Так і в нас, в Бурштині, вибори пройшли, а агітаційні листівки залишились розклеєними по цілому місту. І було би не жаль, якби вони «агітували» із законних місць, відведених під агітацію, але прикро дивитись на них, розміщених на опорах ліній електропередач, деревах, стінах будинків, і т.п. Тому хочеться звернутись до всіх кандидатів у народні депутати (незалежно від партійної приналежності, релігійних переконань, фінансового забезпечення).
Перед виборами Ви всі позиціонували себе як патріоти, люди нової формації, ті, хто готовий працювати по-новому, думати по-сучасному, жити по-європейськи. Кожен з Вас понад усе позиціонував себе як добрий господарник, законослухняний громадянин, добродій, що працюватиме на благо бурштинської громади.
Вибори пройшли. Проте в нашої громади (та й не тільки бурштинської) залишився осад у вигляді ваших об ... Читати далі »

Переглядів: 645 | Додав: vovak | Дата: 04.11.2014 | Коментарі(1)