П`ятниця, 26.04.2024, 07:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 19 » Люба Петровська: «Треба любити свою професію і прислуховуватися до думки людей»
11:14
Люба Петровська: «Треба любити свою професію і прислуховуватися до думки людей»

Після невеликої перерви продовжуємо знайомити бурштинців з депутатами міської ради сьомого скликання. 
І сьогодні ми розмовляємо з Любою Ігорівною Петровською, вдруге депутатом, яка відкриє секрети того як встигати всюди і при цьому бути успішною,  а також про те, що чекає на Бурштинську лікарню у 2016 році.
- Доброго дня, Любо Ігорівно, часто можна почути, що депутатами повинні  бути чоловіки, що це не жіноча робота, бо вимагає багато часу та витримки.  Вас обрали уже вдруге. Поділіться своїм рецептом  - як бути успішним депутатом, працювати на відповідальній посаді, бути дружиною, мамою і при цьому завжди залишатися спокійною, усміхненою  та елегантною жінкою?
- Доброго дня Вам! Зважаючи на гендерну політику, я вважаю, що повинна бути одинакова пропорція чоловіків і жінок в депутатському корпусі, і як чоловіки, так і жінки живуть в негараздах теперішнього сьогодення і проблеми ці повинні вирішувати спільно. А що до іншого питання, то в першу чергу треба любити свою професію і прислуховуватися до думки людей. 
- Ви працюєте на посаді старшої медсестри хірургічного відділення КО «Бурштинська центральна міська лікарня», тому, мабуть, більшість питань сьогодні стосуватимуться нашої лікарні. Розпочнемо з найбільш резонансних. Ще за минулої каденції досить гостро стояло питання, що Бурштинська лікарня не може обслуговувати мешканців навколишніх сіл, оскільки з часу коли Бурштин отримав статус міста обласного значення, то лікарню почали фінансувати виключно з розрахунку на мешканців Бурштина. Відповідно, жителі навколишніх сіл, навіть таких як Дем’янів, де їм до лікарні кілька кроків, повинні лікуватися в Галицькій ЦРЛ. Чи вдалося врегулювати це питання? Яка ситуація на сьогоднішній день?
- Ми, працівники нашої лікарні, зобов’язані надавати медичну допомогу кожній людині, яка звернеться до нас, не зважаючи на те, з якого вона села чи району. На сьогоднішній день районна влада зі свого бюджету не виділила коштів на лікування мешканців прилеглих до нашого міста сіл, але наша лікарня, не зважаючи на це, продовжує надавати медичну допомогу усім хто звертається.
- Які важливі проекти заплановано реалізувати в Бурштинській лікарні  згідно програми соціально-економічного та культурного розвитку у цьому році?
- Зробити ремонт  коридору лабораторії і приймального покою, також ремонт дитячого відділення
- Чи співпрацюєте Ви з компанією ДТЕК в рамках Стратегії соціального партнерства з м. Бурштин по напряму «Охорона здоров’я»? Що планується на 2016-2017 роки?
- Так співпрацюю. На сьогоднішній день уже вдалося багато зробити для розвитку лікарні, зокрема замінити вікна на енергозберігаючі, закупити лапараскоп та інше сучасне медичне обладнання, придбати реанімобіль, провести ремонтні роботи в операційній та частково в дитячому відділенні. 
У 2016 році в рамках Стратегії соціального партнерства відновлено роботу ліфта (а це було проблемою багатьох років). Також за підтримки компанії у 2012 році у нашій лікарні запущено проект «Телемедицина», завдяки якому ми можемо консультуватися і спілкуватися із кваліфікованими закордонними лікарями. В нову Стратегію 2016-2020 років теж закладено багато проектів, але вони поки не затверджені остаточно, тому про це рано говорити. 
- Давайте тепер поговоримо про Вашу депутатську роботу. Чи зустрічаєтеся із своїми виборцями? Де і як проводите зустрічі? З якими питаннями люди найчастіше звертаються? Чи вдається їх вирішувати?
 - Зі своїми виборцями частіше зустрічаюсь на вулиці і спілкуюсь по телефону. В більшості люди звертаються з житлово-комунальними проблемами, а також тарифами. Проблеми вирішуються, але, на жаль, не завжди вдається їх вирішити швидко.
- І наостанок, усім депутатам задаємо питання про те, яким вони бачать Бурштин через 10 років? Що потрібно, на Вашу думку, зробити, щоб у місті було комфортно жити, щоб залишалися молоді люди, щоб місто росло і розвивалося?
- Я бачу наше місто чистим, інвестиційно привабливим, європейським. А щоб цього досягнути, треба побороти корупцію у вищих ешелонах влади. Дякую за запитання і всього Вам найкращого!
- Дякую за розмову, Любо Ігорівно!
Олена Александрів

 

Переглядів: 811 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: